Danes jabolčna pita po receptu gospe Milene.
Danes Krompirjevi žganci z gobovo omako.
Kalamari polnjeni s kuskusom in divjimi šparglji.
Etno-kulinarična delavnica: matevž, kislo zelje in klobase.
Pesto iz divje rukole, pinjol in sveže skute.
Ribji zvitki na polenti z zelenjavo, zelišči in sirom.
Čokoladni zvitki z ananasom in kozjim sirom.
Priprava preproste marinade, ki nas spominja na poletje.
Hruškova mostarda ali hruške v refošku?
Ribica s tartufi na zelenjavno-krompirjevi posteljici.
Kako pripraviti okusno kremo s siri in divjim porom.
Ideja za hiter, pisan in okusen obrok narejen v pečici.
Piščanec z mediteranskimi zelišči in svežo zelenjavo.
Domači ravioli s sirno-tartufovim srčkom.
Zelenjavno sirna nabodalca.
Špargljev krožnik z dimljenim piranskim brancinom.
Hladna predjed z ribo in ananasom po zanzibarsko.
Kako pripraviti osvežilno tropsko pijačo v Afriki.
Tokrat je za kuhalnico poprijel Črt in pripravil odličen obrok.
Po praznikih in mastni hrani se priležejo zelenjavni mafini.