Tuesday 30. April 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Žerjav o stečaju Mure

9. julij 2009 ob 0:09 | Denis Sarkić |

Predsednik SLS Radovan Žerjav o (ne)reševanju murskosoboškega tekstilnega giganta, še pred javno znano odločitvijo SOD-a, da Muri ne bodo odobrili petih milijonov evrov za reševanje njenih muk pred stečajem.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 11 x komentirano
  1. tomzee pravi:

    5 milijonov ne bo rešilo nič…to bi le omogočilo pokritje obratovalnih stroškov skupaj s plačami…kaj pa dolgovi?…bolje da ta denar porabijo za sodno preganjanje odgovornih za nastalo situacijo- poleg tega pa naj ta denar razdelijo med delavce…STEČAJ je neizogiben-ŽAL!!!! Te kalvarije ni možno rešiti pred propadom…je 10 let prepozno!

  2. marat pravi:

    Kar pada je treba še pahniti. Tako je govoril Zaratustra.

  3. MEFISTO pravi:

    Na teh straneh se oglaša toliko pametnih levičarjev, da je zares čudno, da ne najdejo rešitve za Muro!

  4. kaktus pravi:

    Kupoval sem od “MURE” ,čeprav pre-drago ! Bavčar se hodi oblačit v London, Kresalova v MILANO, Pahor v Pariz ! Vidite, kako je slovenska zavest na psu ! Kaj bi rekli o Berluskoniju v Italiji, če bi vedeli, da se oblači v ” MURI” !

  5. severnik pravi:

    Postavite raje vprašanje kdo so bili ljudje ki so vodili Muro in kdo jih je nastavil?? Ne blebetat o levičarjih,raje se vprašajte,kam so dali denar,ki je bil namenjen za prestrukturiranje te tovarne leta 2004???
    Mefisto: Zelo bolano in nestrpno razmišljanje,ta tovarna mnogim v Evropi je bila pojem in je še pojem!!
    Pozabil si da je v času socializma bila gonilna sila in bile so dobre plače! Danes pa če hočeš postavljeni ljudje z strani politike,predvsem z desnaga pola so zajebali vse!!!Tudi avto cesto so zgradili na račun prekmurcev,brez odstavnega pasu in si desničarji predvsem SLS in njihovi ministri za promet in zveze naj položijo račune zakaj in kam ter koliko hiš je bilo zgrajenih njihovim na ta rečun.Bili so ministri vseskozi in noben drug,vse do jeseni 2008!! Nebodi žaljiv in odgovore poišči pri svojih klerikih!!! Tako ali tako niso bili nikoli kredibilni v nobeni vladi. Zgodovina to dokazuje

  6. severnik pravi:

    Žerjavu pa samo toliko: Kaj ste storili,ko ste bili minister za promet,da bi preprečili posamezne nerazumne stvari pri izgradnji avtoceste in odpravili krajo avtocestnega denarja?? Niste bili kredibilni sedaj pa drugim solite pamet in se hočete postaviti v vlogo svetovalca sami pa ste buili za en drek!!

  7. MEFISTO pravi:

    SEVERNIK, ko opletaš z očitki o nestrpnosti, me spominjaš na kerlca, ki je z roko v tuji mošnji vpil, primite tatu!

    Kam je šel denar za prestruktiriranje Mure v letu 2004, vprašaj Boruta Meha, ki je zadnja leta vodil Muro in ki jo je zapustil, ko je videl, kam jo je spravil. Iz Mure je odšel v Prevent in ga tudi zapustil pred potopom. Kot nepogrešljiv strokovnjak zdaj muči NKBM in po pravilu, če ne znam, bom pa druge učil, rožice sadi tudi na gospodarski zbornici.

    Meh niti slučajno ni eksponent tako imenovane desnice.

    SEVERNIK, moral bi biti VZHODNIK! Od tam so po veliki oktoberski revoluciji prihajali taki ljudje in ideje, ki so bile edino zveličavne in zaradi katerih smo tam, kjer smo.

    Ko bo po počitnicah izbruhnila totalna kriza, ki ji ne bo videti ne dna in nekonca, se boš ti še vedno tolažil, da je za vse kriva desnica, ker je v letu 2009 sprejemala neumne ali prepozne proti krizne ukrepe ali pa probleme enostavno celo spregledala.

    Tako, spet sem brez haska zapravljal čas!

  8. severnik pravi:

    Brezpredmetno je odgovarjati TEBI MEFISTO!!! Nekoč sem bil v MURI in tam delal. Bila je tovarna in to zelo dobra.Ko ste prevzeli tebi podobni vajeti v roke zadnjih 4 let ste zajebali vse. MEH pa spada med simpatizerje JJ in zato je imel tudio mir v MURI!!!
    Vsi se držite načela,ko ste na oblasti pokradi in uniči vse dokler je dana možnost,saj nam nič in nihče nič ne more.To je pri vseh poslih kjer je bil zraven vaš vodjaJJ. Orožje,Mercator,Hit, Pomurka,Mip, IUV,
    Labod, TAJKUNI Bavčar, Šrot in koliko jih je še??? Basali so tvoji denar,ljudem pa oglodane kosti pustili.Obogateli so zadnja 4 leta vsi ki niso imeli nič. Vladali pa so TVOJI!! Rzvrednotili so pravni red in z njo demokracijo!! To je to!!!

  9. uničevalec rdečuhov pravi:

    SEvernik, kot ,da bi ravno kar ušel iz seje murgeljskega zmeneta.Retorika vredna velikega Edija.

  10. MEFISTO pravi:

    SEVERNIK, tvoj odgovor ni bil samo brezpredmeten, kot že sam samokritično ugibaš, temveč tudi otroško naiven. Vse na ravni tvoje pismenosti, ki si nam jo predstavil.

  11. severnik pravi:

    Očitno si se vdal v usodo MEFISTO,vse ti je postalo brezpredmetno,ko ti je postalo jasno,da nomeklatura in vam vsi podobni ste dobro izkoristili socializem, ali vaši starši in sedaj v novi preobleki ko ste se preoblekli v nova oblačila in pokradli v 4 letni vladavini vse! Bog je vam dal blagoslov!!!

Komentiraj