Gladovni protestnik

3. junij 2009 ob 19:27 | Denis Sarkić |

Na od sonca obsijanem parkirišču nasproti Državnega zbora je ponovno parkiran rdeči golf, pred njim pa s transparenti sedi propadli podjetnik iz Rogaške Slatine Anton Zanjko, ki je se po štirih letih čakanja na svojo pravico ponovno odločil gladovno stavkati.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 15 x komentirano
  1. mars pravi:

    ne razumem točno, kaj bi rad? sicer pa gre lahko volit tudi če gladovno stavka. v čem je torej fora “uspeha”?

  2. MEFISTO pravi:

    Gre se gladovno stavko, hrani pa se poceni v poslanski restavraciji.

  3. Dave pravi:

    Kaj sploh hoče tip?

  4. luka pravi:

    pizda, vsaj vprašal bi ga zakaj stavka…

  5. Dvorni pisar z licenco pravi:

    Po moje štrajka zato, ker ga nekaj moti in je zato proti:-).

  6. erz pravi:

    kaj se zgodi, če umre?

  7. abc pravi:

    upraš ga a bo kebab

  8. Matjaž H. pravi:

    Ali res nima nihče od vas nobenega sočutja do človeka, ki je vsekakor v hudi osebni, najbrž pa tudi socialni stiski? Če se nekdo odloči za gladovno stavko, če ima zaradi nerešenega problema psihične probleme, zanesljivo ne rabi ciničnih pripomb, kakršne so zgoraj. Če že nimate občutka za sočloveka, vsaj molčite!

  9. KrEn pravi:

    Sm KrEn ki ve za kaj se gre. Ni ga resno za jemat.

  10. KrEn pravi:

    Anton Zanjko je tale revež.

  11. R pravi:

    Kot da ne bi šlo za življenje človeka, ki je bil hudo oškodovan in ponižan tako preko bivše žene, ki se je spetljala s stečajnim upraviteljem in njihovim družinskim prijateljem, kot tudi s strani prijateljev, sodelavcev in poslovnih partnerjev, ki so zlorabili njegovo zaupanje.

    Ljudje malo več spoštovanja bi res lahko izkazali.

  12. Raf pravi:

    Bilo je leto 2005 in očitno se z g. Anton Zanjkom ni od takrat zgodilo nič v smislu razrešitve!

    “Dragi prijatelji, prijateljice, znanci, novinarji, strokovni delavci, politiki in tudi vsi tisti, ki me težko prenašate!

    Danes ne bom ob točni uri na mestu protesta, ker sem se včeraj zapletel v pogovor z nesrečnim gospodom, ki že mesec dni gladovno stavka v avtomobilu nasproti parlamenta. Ne glede na to, da imam sam kopico problemov oziroma, da se v zadnjem času večkrat počutim kot z zvezanimi rokami pred breznom v katerega bi me radi pahnili moji nasprotniki, sem šel do gospoda Antona Zanjka iz Rogaške Slatine. Zraven je bila še moja kolegica.

    Vzel sem original dokumente in jih nesel prekopirati v DZ RS. Danes sem prebral na hitro dokumentacijo in razbral tragično in nesrečno zgodbo, kjer omenjenemu gospodu ne zna ali noče nihče pomagati. Zato sem se z njim dlje časa pogovarjal in verjetno celo dosegel, da bo prekinil gladovno stavko. Na poti domov sem odšel na Generalno državno tožilstvo in bom skušal danes pridobiti dva dokumenta s katerim bi dosegli prekinitev gladovne stavke g. Zanjka. Ker sam dobro poznam kako izgleda borba z mlini na veter sem ga opogumljal in mu obljubil vso pomoč in podporo, ko pod zdravniškim nadzorom ustrezno okreva. Mrtvi ne morejo govoriti in se tudi ne morejo braniti in tega bi bili ljudje, ki so ga oškodovali, mu uničili podjetje, še najbolj veseli. Človeško življenje je neprecenljivo, se mi je pa postavljalo nelagodno vprašanje koliko je sploh danes vredno človeško življenje, saj sem v preteklih dneh videl mnogo ljudi, ki so šli mimo njega brezbrižno. Tudi sam bi bil lahko v njegovi koži.

    Rafael Zupančič Raf

    P.S. Prosim vse ljudi dobre volje, da bi mu kakorkoli pomagali saj je zelo oslabel. Včeraj sem prosil eno gospo, da bi mu zvečer pomagala, ker ne more na malo potrebo, da bi mu prinesla plastično posodo in, da bi ga pomagala umiti, žal ni mogla priti v Ljubljano.”

  13. KrEn pravi:

    Dragi moj “R“. Zanima me, če zadevo res tako dobro poznaš, da lahko sodiš o njej. Ne da se mi razlagati začetka te zgodbe, je pa zelo zanimiva. Na žalost pa poznam zadevo le do stečaja. Mogoče je pa le vredno debate.

    PS nikogar ne želim soditi prehitro.

  14. MEFISTO pravi:

    Ne vem, zakaj se Ante Zanko prostovoljno muči sam z gladovno stavko.

    A ne bi raje počakal še nekaj mesecev te vlade, ko bomo skupaj stradali!

  15. .BAJRO. pravi:

    .kako to misli, da verjame v pravno državo obenem pa gladovno stavka, ker vlada ni pravno zasčitila njegovih pravic…res debilno, da človek verjame, da bo sosed njegove interese branil…kljub zavedanju, ki ga današnji človek naj bi imel, no saj ga ima, vendar je “MJČKN ZAMEGLEN” in kaj zdaj to pomeni.!!!???
    .pomeni to, da če ni OVAC tudi BRIVCEV ni..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj