Saturday 27. April 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Lepi in prazni 004

30. maj 2009 ob 15:00 | Denis Sarkić |

Ministrica za obrambo Ljubica Jelušič o urejanju svoje pričeske.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 29 x komentirano
  1. helga pravi:

    Evo, ona mi pa deluje najbolj iskreno, prijazno in strokovno izmed vseh ministrov te vlade. Le tako naprej!

  2. luka pravi:

    oooooooo končno je med lepimi in praznimi tudi koalicija…..vest čestitke….:)

  3. sanja pravi:

    osvežujoče pametna, iskriva in naravna oseba

  4. kaktus pravi:

    Helga, Sanja, Jelušićka je vredna vajine in Jelinčičeve pohvale !

  5. rukar pravi:

    Madona, a ne vidite da ji že brki rastejo, plodna leta so preteklost !

  6. tiib pravi:

    Tale gospa je pa čist taglavna!!!
    V politiki manjka takšnih. Samo še eno podobno cenim, Mojco Drčar Murko namreč.

  7. helga pravi:

    A zdj bomo politike po lepoti ocenjeval? Lepo vas prosm, saj mamo barbike z lepim nasmehom, pa vidmo, kam so nas pripeljale.
    Jelusiceva pa res zgleda, da ma poslihtan v glav in da ma eno politično kulturo. Mislim, da jih je bilo malo takih.

  8. cvek pravi:

    NA NEKI DRUGI STRANI JE CELO RUKAR UGOTOVIL, DA SE MINISTRICA BRIJE, ZATO LAHKO VODI MOŠKO EKIPO ! Ampak to zares pomeni, da so plodna leta za njo !

  9. MEFISTO pravi:

    TLIB(6), pravi:”Samo še eno podobno cenim, Mojco Drčar Murko namreč”.

    Po TLIBOVI logiki je torej nekaj hudo narobe tudi z Jelušičevo!

  10. luka pravi:

    sej kresalova se tud brije…mogoče mal premalkarat….:)

  11. čistalopata pravi:

    ful je simpatična in nič sprenevedasta…

    vprašaj še janšo in tistga logarja, kdo ju frizira

  12. tiib pravi:

    Mefisto dobro, da si navedel zaporedno številko posta, sicer nebi vedel ob koga se obregaš. Starost je neprijetna zadeva, a ne Mefisto?

    No, pa še nekaj za tvojo dušo:

    Janša, Zver, Rupar, Irgl, Petek…. so ful fajn posranci.

    Ups..a sem kaj narobe napisal? Ja, leta naredijo svoje…, človek spregleda ljudi.

  13. jole pravi:

    Denis a nisi lani včasu volitev raziskoval službovanje na MORS-u brez razpisa?

    Namig za vroče poletne dni: kandidat/ka je frizerka.

  14. MEFISTO pravi:

    TLIB, vse na nivoju tvoje zmožnosti ocenjevanja ljudi!

  15. Grigorij Zinovjev pravi:

    Ogabno, da se spravljate na ubogo gospo zavoljo njenega izgleda! Morda je povsem sposobna in poštena, primerjanje s teto, ki je nekoč edino možnost udejanjenja demokracije videla v enostrankarskem sistemu (Drčar Murko), pa je do ga. Jelušič skrajno zlobna in nepoštena. Naj se najprej pokaže s svojim delom, potem jo sodimo! Začnemo lahko pri Sanji: kje vidiš pamet, iskrivost in “naravnost” te osebe?

  16. sanja pravi:

    Ah, Grigorij, kar pusti, se mi kar zdi, da midva nekako ne bi skupaj prišla. Nič zato. Poglej, kjer sama vidim iskrivost, ti vidiš ubogost, ker sama vidim ubogost, se ti počutiš ok. Vidiš? Nima smisla, kaj bi se naprezali.

  17. rukar pravi:

    Ne samo, da se brije, ali ste jo že kdaj videli v ženskem krilu !

  18. kaktus pravi:

    Na ministrstvu za obrambo je dala odstraniti sliko prvega načelnika generalštaba Slovenske vojske TONETA KRKOVIČA, da,da samo njegovo ! Osvobodili so nas verjetno neandertalci !

  19. Nogavička pravi:

    Si jo ti, rukar, v škotskem, nemara?

  20. Nogavička pravi:

    Mefisto potrebuje korekcijska očala. Kratkovidnost je očitno hudo neprijetna reč.

    Ko bo končno stopil z lajtnge, mu bo to nemara počasi pozdravilo tudi ozkovidnost.

  21. Grigorij Zinovjev pravi:

    Hvala za pojasnilo Sanja, vendar bom potreboval dokaj podrobnejšega. Nekako še vedno ne razumem, kje pri ga. Jelušič vidiš omenjene prvine, očitno pa mi tudi ni jasno, kje vidim “ubogost”, pa mi morda lahko pomagaš tudi pri tem.

  22. sanja pravi:

    no, ok. Meni se dr. Jelušič nikakor ne zdi “uboga gospa”. Tudi močno dvomim, da posveti več kot 0 časa primerkom, ki sodijo o njej na podlagi njenega spola in ne njene strokovnosti. Vse ostalo je brez veze. Saj si menda ne želiš, da te prepričujem o njeni pameti, iskrivosti in naravnosti??

  23. MEFISTO pravi:

    NOGAVIČKA se je oglasila zato, da se je sploh oglasila.

  24. Grigorij Zinovjev pravi:

    Težko presodim značaj ljudi, ki jih ne poznam, zato me toliko bolj razveseli, če se najde nekdo, ki ga očitno pozna in mi lahko pomaga pri spoznavanju neke osebe. “Uboga gospa” se pa nanaša na dejstvo, da ima nekaj komentatorjev prepotentno željo dokazovati, da so primitivni in se čutijo ogrožene, če ženska postane obrambna ministrica. To zagotovo ni lepo delat komurkoli in je zatorej “uboga” izraz sočutja (npr. če bi se kaj podobnega zgodilo Sanji, bi uporabil enako besedno zvezo). Na podlagi poročanja medijev vidim le sliko nesposobnosti uredit zmedo s Falconom, ki nam ga je zapustil altruist Drnovšek in Slovenijo stane več 100.000 evrov na mesec. Tu je še zgodba s Patrio, ki očitno ne zna sestaviti vozila, ki bi ustrezalo pogodbi, ministrica pa ne ukrepa s penali ali celo prekinitvijo. Na simbolni ravni pa je najhušje zaničevanje slovenskega boja za neodvisnost s snemanjem slike prvega načelnika generalštaba slovenske vojske!!! Obrazložitev pozitivnih lastnosti, ki si jih omenjala, bi me zatorej zelo pomirile in mi dale kanček upanja, da so to le začetniške napake, ki bodo v nadaljevanju njenega mandata popravljene.

  25. sanja pravi:

    He he, pa res gotovo komaj čakaš, da te razveselim. No, pa te moram kar razočarati, kajti poglej, vsaj o najhujšem simbolnem zaničevanju slovenskega boja se ne strinjam s tabo. Menim, da odnos do tega boja ne določa odločitev, ali naj ti visi na steni slika tega brigadirja ali ne. Glede Falcona in Patrij pa ja, o tem presodi ob koncu mandata, saj veš, koliko časa so se te zadeve pacale, pa da jih bo kar v 1 letu rešila nova ministrica??

  26. konec pravi:

    Edina, ki se zaenkrat reši…..ampak

  27. Grigorij Zinovjev pravi:

    Prav imaš, bil sem čisto na trnih v čakanju:) Pravzaprav me ne zanima tvoje mnenje o mojem mnenju o Jelušičevi, želel sem slišati kaj več o osvežujoči pameti, iskrivosti in naravnosti. Pa mi izgleda ne želiš napraviti te usluge.

  28. sanja pravi:

    Tvoje mnenje ni nepomembno pri tem, ali naj ti razlagam o osvežujočosti, iskrivosti in naravnosti ministrice. Kar predstavljaj si nekomu, ki že ima (slabo) mnenje, razlagati nekaj navdušujočega o tem predmetu. Ti se navdušuješ, on te ga gleda s priprtimi očmi in prekrižanimi komolci. Če si kolikor toliko rahločuten, se boš počutil, kot da si prinesel dehteče rože v svet, ki ne pozna vonjav. Nima smisla :)

  29. Grigorij Zinovjev pravi:

    Upal sem, da sem v dosedanjih sestavkih uspešno pokazal, da sem pripravljen spremeniti svoje mnenje o ljudeh, sploh, če imam le malo osnove, da sklepam o njih. Podal sem le tisto, o čemer lahko sklepam iz medijev, še vedno pa upam in želim ministrici najboljše. Mojih upov nisi sposobna potrdit, bom pač moral počakati na ministrico, da se morebiti vendarle izkaže.

Komentiraj