Friday 10. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Trenutek resnice 5

6. maj 2009 ob 11:29 | Vest |

Ali ste se kdaj videvali s poročeno osebo?

Vržte uč še na:
Trenutek resnice 4
Trenutek resnice 3
Trenutek resnice 2
Trenutek resnice 1

Vest

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. MEFISTO pravi:

    Za sosedov kruh, pravijo, da bolj tekne, kot domači.

  2. avtorica pravi:

    Super vam je tale tedenska raziskavica!

    Bravo Vest

  3. 43234nd pravi:

    ne sam res to je že preveč, kakšna sramota za ta narod, spraševati nekaj takega po ulicah pomeni širiti idejo o tem, a je kdo od vas slišal za besedo moral?? al vas je samo še nemoral?? mislim res no, a je še kej naroda na tem svetu, ki razmišlja?????? prešuštvo - je zlo! pa kaj ne vidite daljne posledice po prešuštvo, ločitev, pretepi, kreganje, trpljenje otrok, in še in še… zakaj danes večina otrok živi v popolnosti brez staršev ali pa brez enega starša? da vas ni sram, posebej te voditelje, in pa ta nemoralna novinarka, za katero sem sigurn da je največja glupača v tej državi. tolk od mene, pa razmislite…

    lp

  4. komet5 pravi:

    43234nd ti si oseba na mestu!! slovenci se na tak način poneumljamo…včasih smo se smejali šovom kot je jerry springer..ampak verjamem,da s takim načinom razmišljanja in poneumljanja naroda ne zaostajamo za liki, ki jih lahko tma vidimo!!

  5. avtorica pravi:

    43234nd, ti si verski fanatik, brez vesti. RKC je največja zločinska organizacija z najdaljšo zgodovino!!

    Pravi pacek si!

  6. ivan pravi:

    edino čefurji so iskreni :)))

  7. pićkin dim pravi:

    za 50.000 eurou pa odgovarja drgač pa ne

  8. 43234nd pravi:

    dobro avtorica, kaj se tebi meša v glavi. dej te prosim, verski fanatik RKC-ja… jaz in RKC nimamo nič skupnega, po pravici če povem je RKC, še hujši… če je nekdo moralen je po tvoji logiki “verski fanatik, brez vesti. ” mislim halo???

    ne najdem besede za nekaj takega, pred tedni se je spraševal po ulicah ali ste za to da istospolno usmerjeni bolniki posvojijo otroke. ma ne morš tko in folk na ulici k bebci — hja če pa hočjo dej mo jim” - to je isto k če bi vprašal a ste za da uničimo človeštvo. moški in ženska sta za skupaj-

    in naj še dodam da bi se s tem posvajanjem zgodila ena velka katastrofa, otroci bi bili vzgojeni z idejo istospolnih itd… kaj sledi temu? res da je ta tema off topic ampak morm povedat kar je res je res!!

    žalostno je da je danes čedalje več nemorala, to da se stalno ločujejo partnerji itd… to da otroci trpijo in živijo brez enega ali celo obeh staršev… žalostno je to da ni več zaupanja med ljudmi.. kako bo zaupanje če si mož in žena nista zvesta kaj šele z menoj..

  9. Panx pravi:

    Hmm… taki prispevki in oddaje nate vplivajo ravno toliko, kolikor se jim pustiš. Ne moreš nekomu preprečiti svobode govora ter drugačnega mišljenja (spuščanje takih in drugačnih moralcev v komentarjih je brezpredmetno).

  10. asd pravi:

    halo, dajte zamenjati tisti glas “vaaoooaaaš odgovor je…” mi gre že počasi na živce. kakšen ženski glas dajte.

    brez jonasa bi bila ta oddaja čisto bedna, jo zna narediti zanimivo. bolj spominja na intervju katerega vsebina so vse stvari, katerih se človek ponavadi sramuje.

  11. asd pravi:

    citati: “43234nd, ti si verski fanatik, brez vesti. RKC je največja zločinska organizacija ”

    ti pa si nestrpnež. RKC je v današnjem času čisto v redu in stori več dobrega kot slabega. raje se spravljaj na islam, ki ima še moč in še vedno naredi veliko škode. reality check levičarji.

  12. Primzi pravi:

    @43234nd: “žalostno je da je danes čedalje več nemorala”
    Kaj?

    Sicer pa mi je vsec teza od Luke, ki je imel pred par dnevi kolumno na posvajanje otrok istospolnih parov, ki je, da je poroka nenaravna. To je lahko ena razlaga za skoke cez plot. Jest mislim, da ce nisi porocen si ze defacto malo bolj prisiljen delat na vezi in odnosu z osebo.
    Itak pa mislim, da se ogromno predvsem zensk poroci zaradi poroke v smislu dogodka in ne v smislu zakona.

  13. avtorica pravi:

    Asd, RKC so lopovi, posiljevalci in pedofili. Ozri se okoli sebe. Kaj vidiš? Je tudi tebi Oče govoril, da si poseben deček, ko te je prijemal tam?

  14. asd pravi:

    “avtorica”, vidiš nekaj napihnjenih zgodb o duhovnikih potem pa verjameš, da so kar vsi v RKC pedofili. to je malo debilno. lopovi, posiljevalci? od kod to vlečeš? sicer pa mi gredo na živce ljudje ki povsod ven vlečejo RKC. RKC je bil glavni krivec za vse v komunizmu. zgleda da so vam dobro sprali možgane. komunistki.

Komentiraj