Divje misli o oblikovanju

26. april 2009 ob 14:01 | Domen Ožbot |

Tokratne Divje misli so bile posvečene razmisleku o oblikovanju kot gradniku nacionalne identitete. Svoje misli in izkušnje o vlogi oblikovanja v slovenski družbi bodo predstavili arhitekt in oblikovalec Saša J. Machtig, glavna direktorica Trima Trebnje Tatjana Fink, član skupine Irwin in soustanovitelj Neue Slowenische Kunst Miran Mohar in industrijski oblikovalec in vodja 9. razvojne skupine za konkurenčnost Miha Klinar.

Prvi del Divjih misli:

Drugi del Divjih misli:

Domen Ožbot

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
 • Skupnosti
 • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 15 x komentirano
 1. punksnotdead pravi:

  kreativne industrije .. dobre prakse .. XY skupina za konkurenčnost .. trimo, nsk, PRovci .. marketinška predstavica kar na ministrstvu

  (le kam so ušle divje misli)

 2. KAKTUS pravi:

  IDENTITETO SMO IMELI NEKOČ, LASTNO NAM, IN EDINSTVENO”! NEDA SE VEČ VSPOSTAVITI TISTO , KAR JE ZA VEČNO IZGUBLJENO ! Slovenec z balkansko maniro najslabša varianta , zastonj se je truditi, Miha, Miran, Saša , Tatjana , prepozno ste se spomnili !

 3. RUKAR pravi:

  Medtem, ko filozofska fakulteta,” FDV”, mirovniki raznih vrst, oganizirajo razne simpozije in javne shode, kjer nas Slovence obtožujejo ksenofobije, nas imajo za fašiste, je čas , da stopite v bran Slovecev in Slovenstvu ” in tem zlorabam, ki se plačujejo iz javnih sredstev ! Vsi hujskači na protestu so bili rdečih oči, kot angora zajci od drog in alkohola !Izborite si ŠE VI TE POZICIJE, DA NE BOMO PRIČE TEM HUDIM OBTOŽBAM ZAHOJENIH MLADCEV !

 4. kaktus pravi:

  Nagravžno, ko to poslušamo ! Vsak čas se bo ta zelenjad spravile nad Vodnika, Prešerna, Slomška, Maistra, ki so vsi poudarjali in opevali slovenstvo ! Hkrati pa bili svetovljani brez primere !( zdravljica ).
  VSE KAŽE, DA SEDANJA OBLAST PODPIHUJE IN ŠIRI TA LJUBLANSKI KULTURNI SMOG, NA DEŽELI SMO TEGA ŽE SITI IN BO POTREBNO PRITI V PRESTOLNICO Z GRABLJAMI IN VILAMI , DA SE TO NEHA !

 5. ZAHOJENEC pravi:

  tA PODGANJA MINISTRICA PODPIHUJE KULTURNI BOJ !

 6. Carlos Contreras pravi:

  No, dragi govedarji, ako bi že tako radi promovirali slovensko “identiteto”, potem bi ne bilo nič narobe, ko bi svoje prihranke investirali v nakup slovarja, slovnice in pravopisa. Najbolje bo poseči po najnovejših izdajah - vem, da so niso poceni, ampak če vam je pri srcu usoda naroda, potem se ne bo tako težko odpovedati kakšni gajbi piva ali pa najnovejšemu cd-ju Natalije Verboten.
  Če pa menite, da srž naroda tiči v incestu se bližajoči endogamiji, potem pa vam lahko pomaga samo dobri Bog.

 7. rukar pravi:

  Carlos, “španski borec”, endogam, izpraznjena duša, začel si pisati besedo Bog z veliko začetnico, zelo pohvalno !

 8. MEFISTO pravi:

  KOKOLO, mene bolj skrbijo izobraženi govedarji.

  Preberi si še enkrat drugi odstavek tvojega komentarja pod 6. in poskusi ugotoviti, kje si ga polomil kot strokovnjak za gramatiko in pravopis.

 9. Carlos Contreras pravi:

  Rukar, Carlos duše nima, ime fiktivnega junaka svetih spisov je pa vedno pisal z veliko začetnico. Tako kot imena Batmana, Spidermana, Jake Racmana inu sličnih.

 10. MEFISTO pravi:

  Ta je pa res govedarska!

  Po taki izjavi, CARLOS CONTRERAS, nase ne moreš biti ponosen.

 11. kaktus pravi:

  Contreras , pošlji mi vendar kakšen izvod Družine, imaš morda vezavo zadnjih letnikov ??

 12. Carlos Contreras pravi:

  Kaktus, ne, so pa poglavitni članki dostopni na spletu. Vključno s kuharskimi recepti, ki jih imam še posebej v časti.

 13. come trovare un incontro gay pravi:

  Hello, i think that i saw you visited my weblog thus i
  came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance
  my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 14. opiniones de usuarios sobre murocontactos pravi:

  Hi, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 15. top rated tgirl pornstars pravi:

  It’s very simple to find out any matter on web as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this website.

Komentiraj