Vabilo na YounGunZ

14. april 2009 ob 14:47 | Vest |

Toni Cahunek

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. Turek pravi:

    Tole je res odlično! Sem bil v Postojni na koncertu z odnosom: “Dejmo mal neuveljavljene bende in organizatorje, ki se trudijo podpret…” in pričakovanjem undergrounda v najslabšem smislu (s tem mislim predvsem na slabo ozvočenje). Zgodilo se je pa ravno nasprotno! Odlični trije bendi, kjer si res moral močno premisliti, koga boš obkrožil, ker so bili vsi tako dobri. Zvok je bil vrhunski! Svaka čast organizatorjem, da zrihtajo tem bendom odličen zvok. Ne pa tako kot na nekaterih koncertih, kjer daš za karto 20 evrov +, potem je pa zvok u kurcu ali pa vsaj ne na takem nivoju, kot je bil tu.
    Vstopnina? Ne vem, koliko bo ob zaključku koncertne turneje, a na dosedajšnjih koncertih je bila borih 3 evre!!!!!!!!! Zraven si pa še dobil CD aktualne turneje in še tri prejšnje. Svaka čast ekipi, ki dela YounGunz.
    Folk, spremljite, kdaj se to dogaja, ker je res dobr in bi bilo sramotno ne prit. Sam ne mi jokat, da je scena u kurcu! Obstajajo ljudje, ki se trudijo za klubsko sceno, a je njihov trud zarad neudeležbe zaman.

  2. š a v e l pravi:

    GOD BLESS THIS MESS t-shirt !

Komentiraj