Komentar - Peter

8. april 2009 ob 15:57 | Vest |

Peter Božič

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 11 x komentirano
  1. crko pravi:

    Morda celo 2 štadiona mel, nogometa pa?

  2. koseski pravi:

    najnovejši predlog:
    vse ulice v lj se morajo imenovati po jb titu -
    npr. titova celovška
    titova tržaška
    titova cankarjeva
    nepoznavalci ab ecede bodo imeli lahko delo

  3. neemocije pravi:

    še en delirium tremens project!!

  4. rukar pravi:

    Preimenuj PLEČNIKOV stadion v Titovega, ravno se sklada s podrtijo, ki jo je zapustil “graditelj” nove dobe maršal TITO !
    Prej vprašaj PEČEČNIKA , HALELUJA !

  5. MEFISTO pravi:

    Hosana!

    Glej, jagnje božje…

  6. ervinator pravi:

    Sloveniji zadostujeta stadiona v Celja in Mariboru. Najbolj groteskno je, da Peter Božič neumnosti iz mandatov prejšnjih županj prenaša in potencira še v Jankovićevem mandatu. Pa toliko lepih obljub Ljubljančanom je zaradi tega potisnenjenih ob stran.

  7. rukar pravi:

    Posušenemu BOŽIČU se čas počasi izteka, samo da se tega ne zaveda ! Dobesedno pa nas kliče na shod, kjer bo ljudstvo vzelo stvar v roke in populilo morebitne Titove napise ! Že ni dovolj sranja z ulico Zrinjskega ? Ta “hunski” zlikavec, je krajnski deželi napravil tisto veliko zajedo v slovensko ozemlje pri Čabru. Mi ga pa častimo in slavimo, čeprav so mu med ostalim tudi zaradi tega v Dunajskem novem mestu zato odrobili glavo ! IN TAKO BLAZNO, ŠKODLJIVO DRHAL NAJ BI SLOVENCI POVELIČEVALI, PO BOŽIČEVO !

  8. kaktus pravi:

    NEDVOMNO, BI BILO V SLOVENIJI BREZ PODGANJE MINISTRICE, V LJUBLJANI BREZ BOŽIČA VELIKO MANJ KULTURNEGA SMOGA !

  9. angela iz onstranstva pravi:

    Vsem zarostanim predaprilskim komunistom, želim obilo lepih misli na bivšega prijatelja in zaveznika fuererja” Adolfa, ki bi imel danes 20. 04. svoj rojstni dan !

  10. cvek pravi:

    BOŽIČ IN JANKOVIĆ izkazujeta slavo zločincu Titu ! Teharje, Slovenska Bistrica, Rog in še iz šestotih grobišč , pa dokazi in sledi o ” SLAVi TEKOVINE REVOLUCIJE “!
    Pahor, kdaj boš spoznal, da s temi zakrkjenimi starci iz vrst “ZV.borcev” ni vredno izgubljati časa ! Pozornost naj velja drugim v naši družbi koristnim ljudem !

  11. rukar pravi:

    Na belgradski “TV” ODDAJA “Piramida” sinoči ! V Ljubljani se imenuje Titova ul., v Čačku pionirčki izkazujejo čast Titu (mentorji znani ), v Umagu in po Istri začenjajo s štafeto. TOREJ BOLANOSTI KOLIKO HOČEŠ ! V TOLAŽBO MI JE IZJAVA DAME SODELUJOČE V ODDAJI, DA SE STARI ČASI NIKOLI NE VRAČAJO ! HVALNICO JE PEL TITOV SIN O STARIH DOBRIH ČASIH, KOT BI POSLUŠAL STANOVNIKA !

Komentiraj