Friday 17. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Lombergar v Ortu

4. april 2009 ob 15:00 | Vest |

V ljubljanskem Orto baru je bila minuli teden otvoritev razstave Domna Lombergarja.
Najbrž je Domen v tem večeru kar nekajkrat slišal, da so njegova dela malce nerodno umeščena v prostor saj so bila postavljena malo previsoko (ali pa je bila razstava dejansko namenjena ljudem z višino nad 2 metra). Pograjati moram tudi slabo osvetljenost nekaterih slik - izkoriščene so bile namreč le luči, ki so v ortu že po defaultu. Nobenih ekstra. Zaradi te nerodnosti se je nekaterim slikam godila krivica, saj so bili detajli zelo slabo vidni, pa tudi moja kamera se je zelo pritoževala.

Naj mi občestvo opraviči rahlo nerodnost pri intervjuju in vzamejo v zakup da je bil to moj prvi intervju sploh. Za full HD efekt, kliknite na napis Vimeo. Enjoy:

Luka Tišler

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. jernej pravi:

    Končno nekdo, ki se ga lahko kliče umetnik brez slabe vest. Še več takih!

  2. Koodaa pravi:

    blefer na žalost. Že par let ne dela nič drugega kot ene in iste stvari. Toti stil je prežvečen.

  3. JAZZY pravi:

    Matr, ta slovenska nevoščljivost in zavist…pa kritika preko vsega kot da ima kdorkoli to pravico…
    Koodaa, kaj si pa ti v zadnjem času ustvaril inovativnega, tako močno sporočilnega in revolucionarnega, da lahko trosiš take slovenclaste komentarje?
    Dober, je, grafike/fotografije/slike so paša za oči, v sebi imajo nek metaforo industrializacije človeškega uma, življenja, nek cinizem današnjega časa…men je pač všeč… čist hude stvaritve.

  4. cyco pravi:

    Koodaa: surrealizem je smer v umetnosti. In za nobeno smer ne moreš reči da je prežvečena. Če se je tip odločil za nek stil, mu pomanjkanja ustvarjalnosti res ne moreš zameriti. Sploh če je tip kreativen in dejansko (za razliko od večine - z veliko verjetnostjo vključno s tabo in tvojo majhnostjo) nekaj dela.

Komentiraj