Vesti na Vesti 00449 26-03-09

26. marec 2009 ob 14:17 | Vest |


HD Vimeo

Veselinovič o možnosti tožb Istrabenza, Zalar o zaporniških zapestnicah, ime dneva Uroš Jauševec, Cink o okoljskih tematikah, dos Santos vabi na brazilsko zabavo, komentar dneva - Rado Pezdir.

QuickTime datoteka: Vesti na Vesti 00449 (120 MB)

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. IGOR BIZJAN pravi:

    DRUGAČNO NOVINARSTVO
    Kakšna sreča, ljudem se trga (kriza najprej potolče najboljše kadre, po duši vestne in občutljive) a imajo absolutno srečo, da so pri koritu Vesti in tam veselo streljajo pijane strele duha, brez zavor, avtocenzure in okusa. Bog pomagaj, krulijo, kozlajo, tulijo da odmeva do Studeca (Janov psihoterapevtski krik) in nazaj, kmalu bodo curakle in vulve naložili na pult in nikome ništa… pa povsem nedolžno se je začelo, hoteli so biti malo drugačni, malo svobodni, pa gledali so montipajton, pa top listo nadrealista in jasno kot vse kaže, niso nič razumeli..ko je vse dovoljeno, ko ni več etičnih in zdravorazumskih meja, potem (počasi in sigurno) postanemo shirane sence, po odtujitveni efekti se porazgubijo, prvotni ironični smisel in namen ostre kritike bledi, vse postane omledno, nezdravi narcisizem se širi preko vseh razumnih meja… mogoče pa je obnašanje sodelavcev na Vest.si samo predsmrtna agonija, slutnja finančnega zloma, defetizem pred nemožnostjo vzpostaviti, neko poročevalsko alternativo, ki ne bo trobljenje v isti rog, papagajsko ponavljanje vnaprej pripravljenih kapitalskih in politikantskih rešitev, dirigirana popevka na pol razumljenih prostozidarskih lož, odmev vaškega šanka…a preživeti je potrebno, skorjica oglaševalskega kruha se brutalno tanjša, potrebno je za vsako ceno pritegniti pozornost otopelega uporabnika, novice poplakniti z senzacijami in katastrofizmi vseh vrst, jih napraviti bolj rumene, manj poglobljene.. Mogoče pa so resnično ogledalo, izostren pogled v skropucalo imenovano duša povprečnega Slovenceljna..pa bodi dovolj blebetanja tudi zame!

  2. N in @ pravi:

    maš kak problem igor? napiši knjigo ali dve

  3. tiib pravi:

    @Igor Bizjan: Dve možnosti sta… prva je ta, da ti nekdo bere misli in jih en dan pred teboj zapiše v komentarje, druga pa, da ti prepisuješ tuje misli.
    No, še tretja je.. , da se ti prijavljaš z več vzdevki. Ampak to je za moralno trdnjavo kot si ti povsem nemogoče, a ne?

  4. tiib pravi:

    Fajn sta bla..

  5. TADO pravi:

    samica ima pravi glas za vesti…poročila

Komentiraj