Saturday 4. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Delta in stadion

17. marec 2009 ob 19:24 | Jaka Tomc |

Ljubljanski župan Zoran Janković je komentiral napoved srbske Delte glede nakupa četrtine Merkatorja in zatikanje pri gradnji nakupovalnega centra v Stožicah.

Jaka Tomc

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. RUDI pravi:

    MEKATOR MEKATOR ĐE SI MOJ MEKATOR?

    MEKATOR MEKATOR ĐE SI MOJ MEKATOR?

    NEMA GA VIŠE

    UUUEEEEEEEE

  2. neemocije pravi:

    BALKAN RULEssssssssssssssssssss!!!!

  3. Tomo pravi:

    Laži, laži, laži me, ti to radiš najbolje! Zanimivo, kako ciničen in sarkastičen do novinarjev je postal Janković.

  4. MarkoNi pravi:

    Ne vem, kateri video ste vi gledali. To, kar sem jaz videl, je bilo naštevanje dejstev iz pogodbe.

  5. joze pravi:

    KAJ?! A sem prav slišu?! Županković ne gleda v Deltine bilance! Ja, kako si pa potem sploh upa z njimi delat mega posel?! Aja, sem pozabil, da je šalabajzar! V enem starem jugo filmu so take nagnali iz (mestne) hiše z besedami: “Marš napolje, banda pokvarena!!!”.

  6. Bine pravi:

    Jože, kolikor jaz vem je občine podpisala pogodbo z Grep-om in ne Delto… Delta je partner Grep-a in ne občine. Grep mora poskrbet za izgradnjo, sicer ve kaj ga čaka (veliki stoški). In če Delta Grep-u ne bo partner na mestu, bodo pač že takoj nazačetku poiskali drugega trgovca, ki ga bo vse skupaj zanimalo.. Ane?!

  7. joze pravi:

    Ja imaš prav, samo zakaj Županković potem govori v 1. osebi, da bo našel drugega investitorja, če se bo Delta umaknila… A ni to naloga Grepa? Ali je Grep = Županković?

  8. MEFISTO pravi:

    V dobro Ljubljane naj Delta ostane lepo doma.

    Že en Janković je bil preveč.

  9. Peter Božič pravi:

    Mefisto,ti sploh nisi mesfisto,ti si navaden vaški parkel od tistega vaškega politika iz Grosupelnega,in ti gre še kako v nos če kdo ne krade,će ne proizvaja 3oo tisoč ljudi pod pragom revščino in zraven vsaj sto ali pa še več vladnih menedžerjev,ki se zdaj z novim predsednikom vlade prepirajo ali bodo imeli naprej 3o ali samo 29 tisoć evrov mesečne plače.Huda amnezija, a ne veš,da so bila zaradi take kapitalistične golazni ,ki je nekoč počela isto kot ta golazen zdaj, revolucije,jame sv Barbare in diktature proletarjata Nobenega mi ni žal,ki so mu vzeli takrat miljone,danes bi moral priti kdo ,ki bo najprej razlastil najbolj požrešno cerekev,nagnat vse te pijavke iz teh Janšinih tajkunskih podjetij in ukinil revščino tako visokega števila ljudi.
    Kar zadeva Jankovića bi lahko bil tak človek ki bi nagnal to roparsko golazen iz Slovenije tako kot jo je iz ljubljanske mestne uprave,ki so si nadeli naziv lobisti,pa so odnašali mestno premoženje s tako hitrrostjo,da jih še zajec ne bi mogel ujeti. Ampak to so bili tvoji in zdaj s teboj cvi .Podpisujem se s polnim imenom,ti si pa navadna rit,ker rabiš za svoje pljunke psudonim.Peter Božič.

Komentiraj