Denis pokora - Jelinčič

24. oktober 2008 ob 20:45 | Vest |

Denisov pogovor s predsednikom SNS Zmagom Jelinčičem.

QuickTime datoteka v boljši ločljivosti: DP-004 (985 MB)
MP3 datoteka: DP-004 (78 MB)

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
 • Skupnosti
 • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 79 x komentirano
 1. medek pravi:

  Dvorna luda.

 2. Cure U pravi:

  Joj, meni ta Vimeo tako šteka. A poznate kakšen lek proti temu?

 3. MATEJ pravi:

  TANK NA BREZOVICI JE BIL POKVARJEN …. SLIKAL SI SE NA POKVARJENEM TANKU ne klobesaj Jelenčič … Plus tega izvrsten in agresiven govorec. Ki zamolči kar je treba zamolčati in pove kar je treba slišati.

 4. Gadni pravi:

  Pravi blefer. Dober govorec. Med vojno je z Rovdelnom (delikvent) taval pijan po šiški in se šel heroja. Ko sem ga videl, sem kar izgubil voljo do osamosvojitve. Vem da laže in se spreneveda vendar to je too much . Laže kot pes teče.
  Menda je imel radijsko postajo, ki je lovila policijske valove (pač bivši kriminalec) deloval je z Rudijem ki je obtožen podtikanja eksploziva. Kjer je zavohal, da bo sranje je šel, in to le zato, ker je vedel da pride tudi policija.

 5. Gadni pravi:

  Vse to so mu bele miške povedale.

 6. nonSequitur pravi:

  “po eni strani jeste hruske, po drugi nosite cevlje. po tretji strani pijete vodo, obenem uporabljate ocala. po cetrti radi gledate televizijo, ne marate pa avtobusov. kako to hendlate?” WTF

 7. tonka pravi:

  Ni kaj, je pa pravi politik: krade, laže, naklada..Ta vsaj javno pove, ostali delajo to za hrbtom.

 8. kovach pravi:

  Jelinčič za predsednika=)

 9. medek pravi:

  http://www.dnevnik.si/debate/kolumne/1042217465

  Pozicijska vojna je manj medijsko privlačna kot neobvladane osebne ambicije kakega dovčerajšnjega pomembneža. Tu ne gre za nastavljanje generalov, temveč za nastavljanje operativcev za posebne naloge, obveščevalcev, diverzantov ipd. Mediji imenovanj in zaposlovanja kadrov te vrste niso spregledali, niso pa o njem niti podrobno poročali, ne o pozicijah ne o imenih.

 10. Jaka pravi:

  NI res! Zmaga Plemenitega za predsednika!

 11. LOVRO pravi:

  vsakič ko naredi khmm se zlaže!

 12. luka pravi:

  populistični nakladač, ki ve da “kao” skrajno desne stranke v vsaki državi dobijo toliko in toliko % in, da ima dosmrtno zagotovljen sedež v DZ….

  on toliko ve o vseh svinjarijah, ki so se dogajale….:)

  če je tako, prijavi svinjarije pristojnim organom (lahko tudi evropskim)….

 13. Marko Bratuš pravi:

  @ Cure U - pod videom je pripeta QuickTime datoteka ravno za take primere - zloudaj si jo in si jo oglej s svojega računalnika.

 14. robi pravi:

  pa dej jelincic pizda ti matrna utihni ze enkrat

 15. janez pravi:

  Bravo Jelinčič ti veš veliko stvari za katere se slovenci sploh ne zavedaj. Ti si naš !!!! (nisi sam bumber z visokimi šolami)

 16. ht122 pravi:

  Če boš tako na glas govoril kaj se dogaja v tej državi za katere stvari ne vejo državljani, te bo nekdo pospravil.

 17. G7 pravi:

  @janez

  Jelinčič predvsem ni sam bumbar. Z njim je še veliko življa, ki ga jemlje dobesedno in ne kot nekoga, ki je politik. To je bolj strašljivo, kot karkoli kar lahko pride iz ust nacibalerine.

 18. Aljaž pravi:

  Tak ko ga poslušam bi reko da je vojno on sam zmagal. On je ja tank sam uničo, kaj se vi hecate? Daj nehaj no.

 19. englishman pravi:

  caaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr!!!

 20. dani pravi:

  dosje jelinčić www.ssn.si

 21. xrayspex pravi:

  tole je blo pa beeeeyond. denis thanks.

 22. Gregor pravi:

  Zmago Jelinčič von Münhausen :D

 23. Teo B. pravi:

  Kljukec Jelinčič razdvaja narod kot kljukec Janša. Zdaj sta v opoziciji kljukcev in lahko razdvajata dalje. Imata pa poleg nacionalizma še to skupno, da sta že 15 let na čelu svoje stranke. Ja, prava demokrata, ja.

 24. AzzQim pravi:

  Joj, Jelinčič, še dobro, da je preživel in uspel kaj narediti zaradi vseh nevarnosti in zarote.

 25. Hohštapler pravi:

  Jele ima masla na glavi več kot kdorkoli. Uporabili in porabili so ga mnogi, za razliko od ostalih kekcev pa je on za vsako uporabo dobro zaslužil..

 26. Robert pravi:

  04:33_ Zgrabijo tistega, ki je bil lažem (lačen) …
  11:31_ Takrat mi je poljubil (ponudil) Ministrstvo za kulturo …

  O LOL, lepe frojdovske

 27. Igor Đukanović pravi:

  Sramota. Takšna stranka dobi kar 5 poslancev.

  Kot matematik opažam cel kup idiotizmov v zgornjem članku. Naj se omejim na nelogičnosti. Eksplicitno navede, kaj Pahor sme komentirati, medtem ko sam komentira, kaj naj bo v koalicijski pogodbi. Halo? Jelinčič ni v koaliciji. Je pa zanimivo, kako vse bolj imitira Pečetov stil (”in sicer, zlasti”). Čakam na nadaljnje imitacije originala Haiderja.

 28. Igor Đukanović pravi:

  Poslušam še naprej, a ne bom več dolgo. Všeč mi je samokritika. “Najbolj neumnega in najbolj pokjenega”, ali tako nekako. Na zgodbah iz vojne se pa pozna liter vodke. Na suho se ne da tako pestro razumeti svoje medvojne sramote.

 29. Igor Đukanović pravi:

  He he, sem vedel, da je Jelinčič sodeloval “sa našima”. Ko spiješ liter vodke, znaš voziti tank in ne ločiš srbščine od slovenščine.

  Samo še nekaj. O nekaterih oficirjih tudi sam govorim z veliko prezira. A to da bi nekomu prestrelil nogo ne bi komentiral kot zabavo. In še to kot zabavo s kolegi. Zakaj potem še sam sebi ne ustreli enih par nabojev?

 30. Igor Đukanović pravi:

  Meni je zvenelo v glavi še nekaj časa potem? (Na kakšno revo se jaz spravljam. ;-) )

 31. Igor Đukanović pravi:

  Pa sem le odposlušal do konca. Za razliko od Denisa, ki je opazil mnenje o marihuani, je mene najbolj zabavalo mnenje o podkupninah.

 32. Sieg Zmaga pravi:

  liar,liar pants on fire :)

 33. luka pravi:

  kak je zmago pametn pa hraber.

 34. duhec pravi:

  pravi slovenci smo s tabo (pa ne za tabo ampak z ramo ob rami)

 35. Nik pravi:

  Jelinčiča pa ne bom gledal…

  Zato pa kopiram komentar iz prejšnjega odlomka: “Vse droge legalizirat. Na ovitek nalepiti smrtno glavo in opozorilo o nevarnosti za zdravje in nato prodajati kokain, LSD in vse ostale droge polnoletnim osebam v lekarni za evro ali dva (oz. po podobnih cenah kot stanejo cigarete).

  Zakaj bi se nekakšni pametnjakoviči odločali namesto ljudi kaj naj uživajo in s čim naj se zadevajo. Če se kdo že hoče zastrupljati naj se kar, čim bolj in čim prej…

 36. janez pravi:

  Če koga zanima kako se je zmago boril v vojni naj pogleda pod dosje Jelinčič. Tip bi moral biti namesto v parlamentu v zaporu z bosanci

 37. Carlos Contreras pravi:

  “Mularija je metala petarde, zgleda. Misl’l smo, de so cigani prodrl’ čez, smo pa laufal s’m.”

 38. whiteyeyo pravi:

  lol @ igor iz juga
  ti imas malo prevec casa in energije z nepotrebne stvari… en kurcev video komentiras 5x za enim in drugim. pejt raje lezt golobicu v rit, da te bo kam spravu, da se ti ne bo treba prevazat s peciklnom okol.

 39. Igor Đukanović pravi:

  O, Whiteyeyo, pozdravljen. Ravno sem se nameraval pohecati, da so volitve očitno bile ponarejene. Jelinčič ima kar pet poslancev, a tukaj družno šimfamo čez njega, a ga nihče ne vzame v bran. Očitno ga nihče tudi volil ni, ali pa je vse njegove volivce pravzaprav sram, da se niso med kulturnejšimi kandidati znali opredeliti, kateri je sposoben zastopati njihove interese.

  Glede petih komentarjev. Intervju je bil zelo dolg (več kot uro), zato sem med poslušanjem postoril še kaj drugega. Da ne pozabim svojih pripomb, sem jih pisal sproti. Tudi sicer se mi kar pet pripomb na stranko, ki ima pet poslancev preveč, ne zdi pretirano.

  In, kako si uganil, res se razgledujem po reklamah za novi bicikl. Avta pa trenutno ne potrebujem. Ko bom, mi boš gotovo dal dober nasvet, pri katerem politiku talajo podkupnine…

 40. englishman pravi:

  samo neki bi napisal - tank t-84, ki naj bi ga napadel zmago, sicer je eden najboljših tankov na svetu, vendar glej ga zlomka, v redno vojsko je prišel leta 1999:)))

  http://en.wikipedia.org/wiki/T-84

 41. vinetu pravi:

  ob tem nagnusnem starcu se mi dvigne želodec. res.

 42. englishman pravi:

  pripomba: tank t-84 je v vojaški uporabi šele od leta 1999, ima pa ga samo ukrajinska vojska. edino če se je zmagec zagovoril in je mislil m-84, vednar pa ta tank nima “sonarja za samodejno obračanje mitraljeza”

 43. ošas pravi:

  Džukanovič, Jelinčič je res baraba pa je igral rambota med vojno, je pa bil vsaj na Slovenski strani. Za tebe nebi dal roke v ogenj, da se nisi sončil v Beogradu.

 44. fister pravi:

  haha… Tale jih pa strela…

  tuki je cel intervju…
  http://www.vest.si/2008/10/24/denis-pokora-jelincic/

 45. Igor Đukanović pravi:

  Zato pa, dragi Ošas, vem, da se pravilno napiše na slovenski strani.

  Malo moram biti žleht. Ne, nisem se sončil na Adi Ciganliji. Doma sem v Mariboru. In med vojno nisem potreboval zasebnega varovanja. Resda sem teritorialcem prvih pet dni moral vsak dan po vsaj dvakrat pokazati osebno, a s tem se niso bolj zamudili, kot če mene sploh ne bi bilo na svetu. Se strinjaš?

  P.S. Izredno neumno se mi zdi, da se moram glede tega zagovarjati. Ne vem, zakaj vedno znova nasedem in s tem legitimiram pritiske na tiste, ki nismo sodelovali v profitabilni trgovini z orožjem, pač pa smo bili “eden od dveh milionov”, ki smo bili prinjeni v “operetno vojno” in smo se kljub njeni idiotski nesmiselnosti bili prisiljeni opredeliti za svojo stran, ki bi zaradi nesposobnosti sicer vojno zgubila.

  Vsakdo, ki si za razmislek vzame tri ure časa, ti bo potrdil, da je vojna bila neumnost. Potem, ko cepcu, ki se je spravil na tebe, odviješ levo roko do konca in desno skoraj do konca, ga samo idiot useka še po nosu. Pametneje bi bilo brez tega. Pa ne toliko zaradi nas (nam je približno isto) pač pa zaradi nekaj deset tisoč (sedaj pokojnih) talcev v južnih republikah, ki niso bili v tako dobri situaciji kot mi, da bi lahko izbirali, katerim voditeljem slediti. In potem se najde kdo, ki občuduje nogometnega navijača, ki o tistih časih z užitkom razlaga, kako je nekemu mulotu na služenju vojaškega roka spustil rafal v telo. In to naj bodo moji voditelji v tretje tisočletje?? Ne, hvala.

 46. Tina pravi:

  -”Jst mislim da sem bil prvi prostovoljc v Sloveniji, in to kr s svojim orožjem”
  -”..zraven so mi priložil še enga policijskega špiclja, ki pa je imel nalogo da bi Jelinčiča kam tko mal porinu da bi se mu kej zgodl”
  -”Js sm bil ena specialna enota”
  -”..so se zadrl bejž, on pa ni razumu kaj pomen “bejž” pa je ostal tam, pomojem”
  -”sva ležala na polju, strelal so čez naju z mitraljezi, midva sva pa imela intervju…povedal sem mu da sem edini predsednik stranke, ki se zares bori”
  -”Direktno vame je bila topovska cev obrnjena..un je pa s topom užgal po men.. to je pa neki tko posebnega..”
  -”sm hotu da zapišejo da sta bla to dva škorpijona ki sem jih JAZ zaplenu med vojno,.. pa ni hotla zapisat da je to Jelinćičev bojni plen.”
  -”so rekl.. bo pa spet ta specialna enota Jelinčič šel kje, mogoče se mu bo pa spet kej zgodl, ker tlele jebemomatr je nazaj pršu”
  -”In pol smo ugotovil da je mularija petarde metala,in pol sm jz reku fantje če bote še metal, bom js pršu notr bom vsem ušesa populu ane, …in je blo konc”
  hahaha:D

  Kaj Jeleinčič je prišu vice pravit? Haha ob temle posnetku sem se pa res nasmejala. Pa saj Jelinčič je narodni heroj, on je rešil Slovenijo, on bo rešil svet. :) Zmago Zmago ne ga srat. Pojdi raje na tržnico in tam razlagaj o svojih podvigih, mogoče ti bo pa le kdo vrjel.

  Morem pohvalit Denisa. Denis dobro si ga ožel. :)

 47. Sveljub pravi:

  Lahko je hvaležen takratni policiji, da so ga zaprli, ker ne da je bil nevaren drugim, tudi sebi ;)
  Ko razlaga o dogodku v Kosezah, kjer “je mularija metala petarde”, ponovno opisuje neko svojo “resnico”. Kako policaji niso upali, itd…Cel posnetek govori drugače. I. Aberšek na licu mesta spremlja policaje, ki “pretrčavajo” med hišami….No, ko je vse končano prihiti Zmagec in se spravi na lokalno mularijo, z ne ravno sigurnim korakom, zaradi alkohola :P

 48. Andrej pravi:

  Kolikor vem je J (Padalec) v resnici našel že uničen in seveda prazen tank in je vanj ustrelil z raketo ali tromblonom z razdalje samo kakih 5 metrov, da bi se proslavil, a ga je - zgrešil! To je pisala Mladina leta 1991.

 49. englishman pravi:

  @ andrej

  tudi jaz sem tako mislil, ampak je (baje) zgodba resnična - potrdila sta jo tako marjan jerman kot tudi samo praznik, ki je o osamosvojitvi napisal knjigo… tako da mogoče zmagec le ni tak blefer:)

 50. marjeto pravi:

  a tko je blo u resnic…. torej plemeniti je rešil slovenijo…..skoz usta in čez lopatico ……..jest sm navajen šparat z monicijo ….. tko kt b šou scat gor ….
  - obstaja orožje, ki ga jelinčič še ni poznal - ampak je vseeno vse naučil, kako se z tem orožjem ravna.
  ne morem gledat do konca

 51. janez pravi:

  Dajte no prečitajte si dosje zmago jelinčić www.ssn.si pa boste videli kakšen “heroj” je.

 52. Norbert pravi:

  Pazi to (ob 23:42) tank je imel sonar. SONAR.
  Definicija sonarja: Sonar (SOund NAvigation and Ranging) je naprava, ki uporablja zvočno valovanje za
  določevanje položaja oziroma lege objektov, predmetov v vodi.
  BLEFER.

 53. TURKMENISTAN pravi:

  Jest sam to vem ,da je majster za dobro meglo nardit.Me prav zanima ,če ma še uno mašino.?

 54. AzzQim pravi:

  Norbert, sonar deluje na principu zvoka, to je res. Vendar njegova raba ni omejena na podvodne aktivnosti, čeprav se tam največkrat znajde.

 55. 007 pravi:

  Gobezdalo naduto. Škoda, ker ni v SLO nobenga, da bi te že enkrat po pički gobezdavi in lažnivi.

 56. ajvar pravi:

  nagrado za domišljijo si pa zasluž. Tolk enga materiala sprot si zmišljevat pa tut nej lahku…..
  Denis ti pa če se greš nekega novinarja al karkol že se greš ga probi na laži dobit, kontriri mu, ne da se hihitaš njegovim bedastočam.

 57. janez pravi:

  Kje pa zdaj borec za slovenski narod:
  http://www.youtube.com/watch?v=gP7emuDPM-Q

 58. janez pravi:

  Kje pa je zdaj borec za slovenski narod:
  http://www.youtube.com/watch?v=gP7emuDPM-Q

 59. 007 pravi:

  Bravo slovenska mularija v zamejstvu. Tko se bori za slovenski narod, ne pa z lažmi, pljuvanjem, pičkaranjem in ne vem kaj še vse. Glej Plemeniti buksl. Ti ne lažejo tko kot ti in nateguješ Štajerce, da te pol izvoljo.

 60. mf69 pravi:

  pa sej ne morš verjet. Kolk pa Jelinčič nabija. zgodbice za deco.

 61. johnny pravi:

  Janez in podobni… www.ssn.si nekje je treba dobit publiciteto ne? Stranka slovenskega naroda - bivse viole, huligani in 14 letni otroci…. naivnezi

 62. R pravi:

  kaj pa polnjenje iz tankov m-84, ki ga polbrat od Jelincica odpeljal s Toškega Čela k sebi domov. Ali ni bil zaradi tega Zmago odpeljan na Povšetovo in bil do konca 10-dnevne vojne zaprt?

 63. 007 pravi:

  Če je ta Plemenjak res ranil vojake v tanku, je to vojni zločin. Samo dejstvo, da sediš na kupoli, še ni nič kaznivo. Policaji pa nič.

 64. CrazyChaz pravi:

  Ni mi mar kaj govorite čez Jelinčiča, to kar se upa on se ne upa nihče v državnem zboru. Gospod Zmago Jelinčič Plemeniti je car, sem bil mal skeptičen tudi glede g. Janeza Janše, vendar vam lahko vsem skupaj povem da je on bog za ostale poslance in defenitivno tudi eden in tudi najboljši politik.

 65. Majkl pravi:

  Ajde tišina Pička vam vsem materina..
  on je vsaj nekej delau a vi mso jedete govna.
  lp

 66. Majkl pravi:

  Ajde tišina Pička vam vsem materina..
  on je vsaj nekej delau a vi smo jedete govna.
  lp

 67. Tina pravi:

  Kaj pa je delal drugega kot spretno vrtel svoj gobec?

 68. janez pravi:

  Fantje ne se razburjat jelinčić ima pač nekaj novinarjev ki jim plačuje da ga od časa dočasa dajo v medije da ga tistih 5% naivnežev ne pozabi.

 69. servicios que ofrecen las escorts de sabadell pravi:

  Good day! This is my first comment here so I just wanted to give a quick
  shout out and tell you I truly enjoy reading your blog posts.

  Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the
  same subjects? Thank you so much!

 70. mmv films reviews pravi:

  If you are going for most excellent contents like
  me, just pay a visit this web site everyday since it gives feature contents, thanks

 71. overview of crazy mobile porn site pravi:

  It’s very simple to find out any matter on web as compared to books, as I found this
  post at this site.

 72. online local hookup apps pravi:

  Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Chrome.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to
  do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know.
  The design and style look great though! Hope you get the problem solved soon. Cheers

 73. online local hookup apps pravi:

  Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently
  quickly.

 74. Sex Dating pravi:

  Link exchange is nothing else however it is only placing the other person’s
  website link on your page at suitable place and other person will
  also do same for you.

 75. Sex Dating pravi:

  I absolutely love your site.. Excellent colors & theme.
  Did you develop this website yourself? Please reply back as I’m trying to create my own blog and want to know
  where you got this from or exactly what the theme is named.

  Many thanks!

 76. Sex Dating pravi:

  Hey There. I found your weblog using msn. That is a very smartly written article.
  I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your
  useful information. Thank you for the post.
  I’ll certainly comeback.

 77. Sex Dating pravi:

  My spouse and I stumbled over here different website and thought I might check things
  out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking into your web page again.

 78. Sex Dating pravi:

  Hi, I read your new stuff on a regular basis. Your writing style is witty, keep doing what you’re doing!

 79. Sex Dating pravi:

  I’m gone to say to my little brother, that he should also pay a quick visit this webpage on regular basis to get updated from latest information.

Komentiraj