Kinotožje 044

1. september 2008 ob 19:42 | Vest |

QuickTime datoteka: Kinotožje 044 (68 MB)

Med počitnicami smo v praktično vsa slovenska gospodinjstva poslali prošnjo, ali bi razvrstili Pixarjeve celovečernice od najmanj do vam najbolj ljube? Odziv je bil kar dober, upoštevali smo milijon in sto tisoč pravilnih glasovanj in dobili lestvico, ki se med drugim natančno ujema z lestvico Roberta L. Tuve.

Vendar vemo, pri teh filmih je tako, ko da bi razvrščali devet osemtisočakov po višini.

Spletna videoteka iTIVI ostaja sponzor, od Pixarjevih ji manjkajo trije starejši naslovi, posebej pa razveseli s Pixar Short Films Collection - Volume 1 z vsemi kratkimi risanki do Lifted, torej še brez Your Friend the Rat in Presto, na DVD-ju je še par nevidenih odlomkov in dokumentarec o zgodovini Pixarjevih kratkih. Presto je pa WALL-E-jeva kinopredrisanka in uspešno, smeha gosto nadaljevanje žlahtne tradicije. Bodite pozorni in pravočasno v dvorani, težko bi vam bilo žal.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
 • Skupnosti
 • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
 1. Muha pravi:

  jao, kake lenobe li…

 2. Robert pravi:

  ?

 3. t-h-o-r pravi:

  komaj sem čakal na novo kinotožje :)

  lepo, da ste uspeli že na 1. šolski dan poslati oddajo v eter

 4. maticFg pravi:

  Sicer sem pičakoval vsaj kakšno minuto več o Dark Knightu, ki je za nekaj časa prevzel prvo mesto na IMDB, kljub temu pa pozdravljam vrnitev kinotožja po dolgih počitnicah.

 5. Bo pravi:

  O Dark Knightu? Kateremu Darku Knigthu? Aja, misliš o novem Batmanu? Bah, kdo se pa še spomni tega filma? Preprecenjen.

 6. maticFg pravi:

  Že že, marsikateri film je / je bil precenjen. Komentar pa vseeno ne škodi

 7. Muha pravi:

  Robert, če se tvoj vprašaj nanaša na moj komentar, je ta mišljen za voditelja, ki se mu ne da priti z vikenda v studio…kao testira najnovejšo igračko z obupnim zvokom…Torej, komaj sem čakal na novo kinotožje, potem pa tak zmazek. Tvoji teksti so pa okej.

 8. Robert L. Tuva pravi:

  Robert-drugi komentator ni Robert L. Tuva, moje ime linka blog. Naslednjič se bomo bolj potrudili. Jonasa ni na morju zadržala lenoba, ampak obveznosti. Začetek sezone skratka neroden — upamo, da gre samo za ogrevanje.

 9. mula pravi:

  Je bilo to mogoče posneto s Flip Mino-om?

 10. opinioni generali su incontri locali pravi:

  I read this piece of writing completely concerning the difference of newest and preceding technologies, it’s awesome article.

Komentiraj