Sunday 28. April 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Vprašanje dneva 004

3. april 2008 ob 12:00 | Urh Maček |

Vprašali bi, pa ne veste koga? Muči in črviči Vas že nekaj časa, pa ne veste odgovora. Na Vesti smo odprli rubriko za tovrstne težave - vprašanje dneva! Brezplačno in brez vseh obveznosti ga lahko tudi Vi zastavite v svojih komentarjih, mi pa ga bomo poslali v svet.
Naše vprašanje dneva je lahko prav priročno darilo za popoldansko razmišljanje med tednom o (ne)zanimivih tematikah - od realnosti do zabave.

Vprašanje dneva: Kdo je pri nas hazarder?

Mnenje za Vest: profesor in podpredsednik SD Igor Lukšič, mlada piarovca političnih strank NSi in LDS ter naključni mimoidoči.

Torej, kaj še čakate? Kaj si Vi mislite o tem?

Urh Maček

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. medek pravi:

    Janša in Bajuk, sicer je pa izy razmetavat s tujim kešem.

  2. dahvor pravi:

    Zavestno odloči … kako veliko možnost izgube spremeniti v veliko možnost dobička …, ker je prispevek kratek, bom izdal eno skrivnost, to lahko, je glih na meji, kaj lahko in kaj ne smem … Greš v igralnico, v žep daš samo malo keša, za ene tri igre, sisteme, ki so najbolj pri srcu … in ko vstopiš, greš najprej k šanku, vzameš nekaj osvežilnega, kavo in počasi uživaš v kavi, če je ali ni dobra,vseeno in samo opazuješ, če je kakšen pravi hazarder v špilu, ni težko ga prepoznat in dobit in mora se potit in zgubljat … in potem samo še pogledaš, kaj igra, kakšen sistem in zakaj zgubla … navadno dobiva sektor točno, na robu sektorja, ki ga pokriva, to mu daje upanje, da zgublja dokler ima, da bo0 na koncu le dobil … in samo počakaš vedno, da zguba najprej odigra, saj je navadno vedno prvi pri pokrivanju in potem samo tisto pokriješ, kar on ni, dobiček sigurn …potrebno je samo obvladat čustva, živčna sistema in ogromno izkušenj imet za kar je pa že trba pameten bit, pa je zelo lahko, enostavno … mnogo jih od hazarderjev zelo dobro živi - so ti tudi ali niso…samo za vrteče_ sreče_ kolo je nasvet primern … sem ruletto lepo poslovenil, ne … hehehe, ja se času treba prilagodit, tako je vedno in tako bo.

Komentiraj