Otroška oddaja

20. marec 2008 ob 10:38 | Marko Bratuš |

Izvorni posnetek.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. marjeto pravi:

    uou, najraje gledam kako se komik igra z otroki in to je godler show - uouuuuu !
    a to naj bi bilo smešno ?

  2. Georg pravi:

    Bog se usmili takšnih prismojenih otroških oddaj, ki jih vzganja Godler. Mislim, da ima Godler pedofilski kompleks. Moral bi iti k psihoanalitiku.
    On je s tem svojim početjem z otroki izgubil vso kredibilnost pri meni. Svojo popularnost naj si išče na drugačen način. Samo ne z izrabljanjem otrok.

  3. Meni pravi:

    Pa kaj je z vama? Meni je bila to najjbolj smešna stvar v oddaji. Ogromen potencial ima. Upam da je to Otroška oddaja 1 ne pa samo Otroška oddaja.

  4. marjeto pravi:

    kaj je tebi ?
    najbolj smešna stvar v oddaji ? - in ta oddaja je bila šov ?

  5. J pravi:

    Zdaj je ze kar vsak poizkus otroske oddaje pedofilska akcija, al kaj?. Tako kot je vsaka izjava proti Izraelcem antisemitizem. Se malo pa ne bomo smeli svojih otrok iskreno objeti. Vso odgovornost za tako stanje pripisujem nevestnim in aferaskim medijem, ki obsojajo vse pocez in neaktivnim sodiscem, ki ne obsojajo, pa bi morali tudi na dosmrtne kazni.

    Glede oddaje pa, polja kreativnosti so siroka. ena pac bolj obrodijo druge manj.

  6. slama pravi:

    Zanimivo bi bilo videt deklice na to temo, pa se oboje, deklice in decke, skupaj. Saj to bo najbrz naslednja otroska oddaja.

  7. wasn't me pravi:

    zakooooooooooonnn!!!!!!!!! looooooooooooolllll !!!!!!!!!!!!!!1111enaenaenaenajststoenajst

  8. Ivan pravi:

    A pol je Andrej Šifrer tudi pedofil? On je tudi imel eno pesem o luleku…dejte no folk. Kaj pa vam je? Otroci se o teh stvareh, še posebej fantje, radi pogovarjajo. 10 letni otrok, moj nečak, lahko o takih stvareh govori noč in dan. A potem sem tudi jaz pedofil, ko se o takih in drugih stvareh z njim pogovarjam in se skupaj zafrkavava na to temo? A pol je njegov ati pedofil, ko se na isto temo zafrkava? A pol je tamal zrel za k psihologu, ker vpraša, kaj je to seks, za katerega je slišal od starejših vrstnikov v šoli? A naj mu potem razložim, da je seks to, ko čebelica prileti na rožico in jo potem opraši? Pol bi tamal govoru o seksu, vsakič, ko bi zagledal čebelico na marjetici…dejte no…
    Godler je pa klasa zase. Hvala bogu, da imamo slovenci (namenoma z malo začetnico) še koga, ki se loteva takih projektov.

  9. Milm pravi:

    Georg kera butasta izjava! Zaradi takih kretenov kot si ti, je lahko že vsak moški pedofil. To vodi v take skrajnosti kot ponekod v tujini, da se učitelji-ce in vzgojitelji-ce bojijo prijeti otroka, ki jim skoči v naročje in se želi stisnit. Zato je toliko poženščenih otrok v vrtcih in osnovnih šolah, ker se noben moški ne upa tam delat, ker lahko postane prej ali slej pedofil. Pa zdej ko bo še register pedofilov, bo lahko tako klevetanje uničujoče za nedolžne osebe, ker s takimi nalepkami človek izgubi kredibilnost za celo življenje.

    Kako pa misliš da smo se pogovarjali kot otroci med sabo? Kar spomni se kakšnega vica. Huje se mi zdi, da otroci v prvi triadi osnovne šole prinašajo v šolo pornografske revije. To je hujša zloraba, kot pa tale Godlerjev lulek.

  10. Cromoson pravi:

    Meni se tudi zdijo te sodbe o neprimernosti oddaje brezpredmetne, ne zdi se mi čisto nič narobe z njo, razen tega da ni prav nič smešna. No, mogoče komu je, tako kot je turbofolk komu dobra glasba. Ampak gre v obeh primerih za izrazit primitivizem. Samo zato ker je čudaško pa tudi še ne pomeni da je Monty Python.

    Vedno, ko gledam Godlerja in njegove gledalce, se spomnim na jazz in njegove poslušalce. Ne vsak jazz, ampak tisti najbolj free, najbolj kaotičen, bleferski… ki ga noben ne razume, ampak vsi prikimavajo in delajo “inteligentne” frise, kakšen v zadnji vrsti še vzklikne na koncu solaže, ker tam ni luči in se mu na obrazu ne vidi kako je pameten. Jazzistu pa dogaja in vidi, da mu ni treba niti špilat, samo blefira še naprej…

  11. Maks pravi:

    @ Cromosom

    Ti pa si lojze - bo treba na kak jazz koncert, pa pol še na enga, pa še na ene par, da boš poštudiru, da tut free jazz ima svojo formo - ni vse v velikih tercah in sladkih durovih trozvokih in ni vse kjer je slutiti pomanjkanje le-teh bleferstvo in kaos. Včasih je treba uporabiti tudi kak diabolus, pa lahko komad prav lepo zazveni. Sicer je pa tako, da glasbo težko delimo na takšno za pametnjakoviče in tako za debile - glasbo se začuti, jst zelo dobro začutim free jazz, včasih celo bolj kot be bop. Če pa ne veš kdaj je konec sola, si pa na napačnem koncertu - pojdi raje v Filharmonijo, kjer ti že na koncertni list jasno napišejo kdaj ima kateri instrument solo, pa bo lažje, se ne bo treba toliko matrat (pa s tem nočem reči, da je klasika manj vredna kot npr. jazz).

    Podobno je tudi z Godlerjem - njegov humor je mogoče res rahlo izven standardov, ampak kako bi pa bilo, da bi se vsak vic začel za je šel Janezek v šolo….al pa sta bila Mujo pa Haso? Najbrž dolgcajt, vsaj enim, ki vemo zakaj je Kajn Abla ubil. Bistvo kreativnosti je invencija.

    Jure - rešpekt!

  12. Cromoson pravi:

    @Maks
    Za koncerte ne skrbi, sem jih obiskal ze dovolj pa se jih bom. Jazz sem uporabil za asociacijo - prikaz, kako se mi gravza blef. Velikokrat uzivam tudi na free jazz koncertih, takih iskrenih in zanimivih; vcasih se me dotakne, vcasih pa ne (ce se mi zdi da glasbenik blefira). Tudi formo razumem, na Latin for travellers si zvizgam in tolcem po kolenih, celo plato. Prav imas, glasbo se zacuti in predalckati jo ni mogoce (ze to da govorimo o jazzu mi ne pase prevec, ampak ok… be bop mi je pa mimogrede dolgocasen.) In ne skrbi, tudi to vem, kdaj je konec sola, ampak (gdobisimislu) zanalasc ne vriskam in zvizgam, ker se mi zdi, da nekdo, ki je prisel poslusat nekega mojstra, ne zeli poslusat mojih egotripov. Svoje navdusenje cutim v obliki mravljincev in povisanega srcnega utripa, tistega super filinga pa nikakor nocem pokvariti. Najbrz je drugace, ce si na svoj filing tako ponosen, da ga moras agresivno pokazati in se pri tem po moznosti se sarmantno nasmehniti… pa pokazat, da znas ful naglas zvizgat. Ce pa ze govorimo o standardih, na MAINSTREAM jazz koncertih jih le redko kdo preseze.

    In biti izven standardov zal se ne pomeni preseci standarde. Pri godlerju me moti ravno to - ne vidim kreativnosti, se manj pa invencije. Vidim samo konstantni trud “biti izven standardov”, kar se v vecini primerov zal konca z “biti pod njimi”. Saso hribar je izven standardov, pa prav nic ne blefira (mogoce malo na tvju, na radiu pa ne)… Godler me pa ne preprica, ceprav mu vsakic dam sanso. S filharmonijo si ga kar dobro povzel. (out of topic - tudi svojo glasbeno “genialnost” je doslej demonstriral zelo svoh…)

    P.S.: A si bil slucajno ti tisti, ki se je na MMW v krizankah spredaj drl, da mu je moral potem Martin z odra zatezit naj utihne, pa ni ubogal? Se zdaj mi je zal za tisti koncert….

  13. Maks pravi:

    Ne, niti slučajno - MMW so mi bili sicer ok, ampak predvsem zaradi nenapovedanega gosta….

    Da pa se vrneva na temo - Godler je Godler, njegov humor je, če hočeš, izven standardov - kakšni pa so ti standardi pa se najbrž ne bova sporazumela…mogoče je z njim tako kot s tartufi - al jih maraš, al pa ne. Pa dober tek!

  14. Cromoson pravi:

    Dobro si zaključil :) Če te zabava, si v plusu. Jaz pa tudi ne grem v minus če me ne.

    Različnost najinih okusov je očitna. Meni so bili MMW dosti bolj všeč kot MSMW, in tudi koncert mi je bil najbolj všeč do prihoda gosta in po njegovem odhodu (če ne bi un kreten tulu spredi:)… da ne bo nesporazuma, tudi Scofielda sem šel že nekajkrat poslušat in ga imam zelo rad, samo če so skupaj se mi ga zdi malo škoda, ker nič ne prispeva, samo razbije enačbo M+M+W=MMW… No, subjektivnost je tu še večja kot pri Godlerju:)

    Z moje strani je to vse. Enako!

Komentiraj