Kinotožje 006

17. september 2007 ob 20:34 | Vest |

Vroče v Koloseju: Planet terorja (ocena), Bournov ultimat (ocena), vroče v Kinoteki: Yojimbo, vroče na obzorju: John Rambo in Enajsta ura.

QuickTime datoteka: Kinotožje 006 (78 Mb)

Šlo iz videa. Bruce Cambell je glavni igralec serije Evil Dead. Zadnji del, najmanj grozen, pa najbolj duhovit in popularen, ima naslov Army of Darkness (1993). Cambell je zdaj iz svojega kulta naredil nekaj podobnega kot film Galaxy Quest (1999) iz Star Treka: skrajno se je pošalil: My Name is Bruce bo nared čez kakšen mesec.

“To človeka dejansko prisili v spletno presnemavanje.” (citat Klemzo) V naših kinih lahko torej vidimo en sam od petih prvotnih Grindhousovih napovednikov za fiktivne filme, vidimo lahko napovednik za film Mačeta, ki pa bo kmalu postal čisto stvaren; Rodriguez ga finišira za direktno lansiranje na video.

Konec maja smo lahko videli prvi napovednik za Johna Ramba. Nihče ni spregledal visokega nivoja nasilja. Tako preseneča, da se je Stallone pred časom vrnil na Tajsko, da bi posnel še malo materiala - in navil nasilje. Prej je pokazal še drugi, krajši napovednik: Rambo is Back and Still Pissed (najbrž najvišje ločljivo na strani Break.com; FLV, 16 Mb). Na probleme v Burmi in preganjano borko za človekove pravice Aung San Suu Kyi je nedavno opozoril Jim Carrey.

Velika prevara o globalnem segrevanju, v originalu The Great Global Warming Swindle. Šaljivi dialog med Gorom in DiCapriom na zadnjih Oskarjih, Gore Big at Oscars, šaljivo predvsem od 2:07 naprej.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
 • Skupnosti
 • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 8 x komentirano
 1. Ščurek pravi:

  Res! Vroče kot ogenj!

 2. alfa samec v turnu pravi:

  http://www.youtube.com/watch?v=MlwQGVzR_uM

 3. Samo pravi:

  Prevodi sekajo!

 4. Sara pravi:

  Azbest mora biti zelen. Menstruacijo ima.

  Najboljši!!

 5. nucsub pravi:

  wii - nintendo :D:D:D

 6. Jan pravi:

  Ahaha, divx-scena style podnapisi trgajo gate! :D

 7. Jan pravi:

  Ok ok… Zdaj sem pa še pogledal do konca… NORO, najboljši prispevek na vesti! Odlično vodenje, odlično zmiksano, nori podnapisi, kul komentarji…NINTENDOO!!!! Heh, čist sem se raznežil ob tem prispevku. Aja..to je “moje prvo” Kinotožje. I got hooked!

 8. pornstar squirt discount pravi:

  Everything is very open with a very clear description of
  the challenges. It was truly informative. Your website is very useful.
  Many thanks for sharing!

Komentiraj