Komentar - Jasna

21. avgust 2007 ob 14:00 | Vest |

Lepo pozdravljeni, dragi ljubitelji VestI in vEsti. Tiste, ta čiste! Tiste, s katero zvečer ležemo k počitku, potem ko smo si umili zobe, končali s spolnimi odnosi, ali bog ne daj, potem, ko je morala zapeti roka. Če mene vprašate, s čim grem raje v posteljo … S svojim dragim … ali s čisto vestjo, odgovor sploh ni preprost. V vsakem primeru zelo težko zaspim brez enega ali drugega. Je pa letošnje poletje prineslo nekaj zanimivih ugotovitev. Ena je ta, da za Slovenke čista vest ni več na vrhu prioritetnega seznama stvari, s katerimi gredo spat. Mojca je prepisovala, Jolanda je uživala prepovedane substance. To, da danes ženske varajo svoje moške vsaj tako pogosto, kot moški varajo svoje ženske, pa tako ali tako ni kakšna posebna novica. Z veseljem torej ugotavljam, da je čas pridnih punčk mimo. Od nekdaj je veljalo, da če moški ni bil zadovoljEn doma, si je vzel drugje. Danes velja enako tudi za ženske. Mojca in Joli sta za to čudovit dokaz. Če Mojca nima besed, oziroma jo njene lastne ne zadovoljijo, si jih sposodi drugje. Če Joli ne zmore segati po najvišjih mestih brez substanc, si jih pač privošči. Slovenke si torej končno vzamemo, ko nam česa manjka. Samo nekaj me skrbi. S tovrstnimi drznimi koraki pa se bo žal le redko katera vpisala v zgodovino. Morda bo izbrana kvečjemu za IME TEDNA na Valu 202, ampak tam ženske tako ali tako le redko najdejo mesto med kandidati. Moje sporočilo je jasno: Drage dame, upajmo si! Ampak! Kar počnemo, počnimo ponosno! Stojmo za svojimi dejanji in ta dejanja naj bodo taka, da bomo za njimi stale z veseljem! Tu so nam v pomoč pamet, iznajdljivost, prilagodljivost. Tudi uporaba ženskih čarov ni prepovedana, saj so nam konec koncev čari dani od boga. Za konec naj povem, da za ta skromen komentar, če mu sploh lahko tako rečemo, nisem zaužila nobenih poživil. Najhuje, kar vnašam vase so kontracepcijske tabletke, tu in tam pa tudi, kakšen deci cvicka. Glede na to, da ne znam niti nemško, nii špansko, pa lahko verjamete, da je vse, kar sem vam povedala, zraslo na domačem zeljniku. Ni presežek, je pa moje! Pa na zdravje!

Jasna Kuljaj

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 29 x komentirano
  1. marjeto pravi:

    in, kej nej si zdej clouk misl ? !
    je lepo, da si slovenke upate ? !
    baba pjana, kikla prudana (ne pa, da si upate !)

  2. Rob pravi:

    Sem pozitivno presenečen nad njenim komentarjem(seveda,če ga je sama naredila,oz. izmislila)

  3. tiib pravi:

    Ha ha ha ha …
    Dobr je tole zmencala…
    ha ha ha ha

  4. Sancho pravi:

    Ja, ne vem ali ona menca predno si umiva zobe,
    vsekakor pa Joli ne bi bilo treba pljuvat.
    In Vesna ne pozabi. Če moški skoči čez plot,
    je to velikokrat z žensko.

  5. tiib pravi:

    Ampak ko tkole gledam in poslušam tale komentar se mi zdi, kot da tiste tabletke, ki jih konzumira tale Jasna niso tako zelo nujno potrebne. Najbrž bi tudi brez teh substanc obdržala vitko linijo…
    Stari ata je vedu povedat, da veliko grmenja še ne pomeni nujno veliko dežja…

  6. Marchi pravi:

    A zdej bo pa še ta intelektualka?

  7. Simona pravi:

    Je pa grom, ki je moška stvar!

    In če vas ni ali pa ste mevže in se trop žensk zase postavi, je pa tista, ki je čelu, kurba, ki vas je kastrirala. Zelo pogumno, kaj?

    Naredite kar je prav, pa se me lahko vrnemo k svojim opravilom!

    houk

  8. tiib pravi:

    Hm…res ne vem, kaj si hotela povedat?!
    A bi lahko bolj razločno in nedvoumno?

  9. marjeto pravi:

    ja simona a ni logicno da je na celu zensk ki se postavijo zase kurba, katiro bi pa ti postavila na celo ? verjetno ne vijolinistko !
    kwa pa hoces povedat s…… siMONA ?

  10. Tomaž Štih pravi:

    Ok, premislil sem si. Lepo prosim, dajte nam nazaj Katjo.

  11. Marko Crnkovič pravi:

    WTF?

  12. mArkedzani pravi:

    MC - enako mislim.

  13. Mojca pravi:

    Jst sem komentar čist dober zaštekala in mislim, da poziva ženske, naj se uveljavijo s tem kar so in ne pa z guljufijami in krajami.

  14. yanker pravi:

    Eh, preveč si jo menca revca!

  15. siruche pravi:

    Tudi sam spremljam IME TEDNA na Valu 202. Res je malo nerodno, ko kandidirajo le 4 moški, ali v najboljšem primeru 1 ženska ter 3 moški. Vprašaš se, mar so vse ženske tisti teden bile za štedilnikom, prale,likale, lovile muhe po zraku… Neverjetno, v enem tednu se niti eni ženski ni uspelo dokazati v javnem življenju. 24/7
    Jasna, misliš, da bi bilo kaj bolje, če bi kandidirali 2 ženski in 2 moška. Trikrat lahko ugibaš, kateri spol bi odnesel 79 odstotkov zmag.
    Toda to le ni zgolj krivda moških. Recimo, da bi naključno zbrali 100 žensk in jih vprašali, koga bi volile - moškega ali žensko. Oba kandidata bi imela čisto enak program. Nekdo bi dobil nekaj več glasov. Ne bom modroval kdo, ker je to zame misterij.
    Boter soula James Brown je rekel: This is a man’s world… in dodal: But it wouldn’t be nothing… in še enkrat dodal: nothing without a woman or a girl.
    PS prvič: Love, love will tear us apart again. (po slovensko: Ljubezen nam je vsem v pogubo)
    PS drugič: Jasna, naslednjič napiši komentar s presežkom. Mogoče se bo zgodil čudež in te bojo valovci kandidirali za ime tedna. Na zmago pa ne računaj.
    Srečno!

  16. Kanjec pravi:

    OMFG…

  17. solata pravi:

    lepa in prazna

  18. Donvito pravi:

    Presežkov tukaj res nismo videli niti slišali, zato grem raje še enkrat pogledat Denisov prispevek, z lepimi vatikanskimi cunjami, da si vsaj maolo popravim okus.

  19. Tomaž Štih pravi:

    “Najhuje, kar vnašam vase so kontracepcijske tabletke, tu in tam pa tudi, kakšen deci cvicka.”

    In to naj bi bila glasnica porednih deklet, eh?

  20. Drago pravi:

    Se oproščam vsem moškim!!! Ne me preveč napadat! Samo, meni pa so vse te ženske všeč (Jasna, Katarina, Miša…)! Ne morem si pomagati, ampak še vsako sem pohvalil. Od Miše sem dobil lupčka! Mi je nekdo pri Katarini napisal, da se slinim… A je mogoče kaj narobe z menoj? A mislite, da bi rabil kakšno pomoč? Mogoče pa nisem dobro poslušal komentarje, mislim vsebine. Se bom zamislil!!!

  21. Kugla pravi:

    Kakor je že ta komentar debilen in nepripravljen (kar nekaj), je pa vseeno boljši od komentarja Tamare Langus o kurčenju. Tisto pa je bilo res brezno brezumlja in debilizma. Še danes me strese, ko se spomim na tisti komentar. O joj! Groza.

  22. tina pravi:

    Tale komentar je pa očitno totalno dregnil v moški ego al ne vem kaj vas je tako zbodlo. Ali ste pa moški totalno zgrešili poanto in se obesili na povsem napačne stvari… Jasnina provokacija je očitno uspela, torej. Naj se še kakšna ženska oglasi in pove če je res tako hudo, no. Meni se komentar sploh ne zdi slab, vsaj tako kot ga jaz razumem, ne. Sej ne, da je nek blazen presežek (kot pravi tudi sama), slab pa tudi ni. Smo na Vesti videli že precej dosti slabših, se mi zdi… Al pa je z mano kaj narobe, sej ne vem… Druge ženske - na pomoč! :)

  23. jože pravi:

    Jasna sporoča ženskam, da naj se zanašajo predvsem na svoje sposobnosti in da naj svoje vzornice jemljejo z veliko rezerve in kritične distance, saj so le-te svoj uspeh tlakovale z množico žrtev brezobzirnega izkoriščanja.

  24. Ščurek pravi:

    ojej!

    od Tamare Langus pa sem še enkrat prečekiral.. popolnoma suveren komentar!

  25. Marlenna pravi:

    Bravo bejbi si pa res carica, ne bi se morala bolj strinjati s tabo!! Žalostno je, da se v tem obdobju še vedno mora povdarjati razlika med spoloma kot v srednjem veku, ampak kaj čmo…. dokler bodo fajmoštri kandidati in favoriti za predsednika države potem bo tako kot je!!! Še sreča, da je vsaj nekaj pogumnih tipov, ki kot bejbe zelo dobro zgledamo, smo brihtni pa še upamo si! Torej naj živijo BABE Z JAJCI!!

  26. Saša pravi:

    Pa dobro, ne vem kaj se tako zelo čudite. Čisto ok je povedala. Čeprav, treba je priznat, da je bejba zelo seksi. In že samo to dejstvo odtehta vsaj polovico komentarja ;)

  27. siruche pravi:

    Danes poteka glasovanje za Ime tedna na valu 202 in ne boste verjeli. Izmed 5 kandidatov in kandidatk jih je 5 moškega spola. I feel macho. ;)

  28. siruche® pravi:

    Danes je ime tedna Janez Janša. :shock: Čudno, ja. Ko sem poslušal glasovanje v živo, sem mislil, da bojo največ glasov dobili športniki (Kozmus, Čop, Špik). Janša je zmagal s pomočjo sms glasovanja. Nekdo se je silno potrudil. ;-) Kljub vsemu se ve, kdo so moralni zmagovalci. :lol:
    PS Med kandidati se je znašla pripadnica lepšega spola. Srečno!

  29. siruche™ pravi:

    Danes bom pohvalil Val 202. Na izbiro so dali 2 ženski in 2 moška. Glasujete lahko tukaj. Valovci, saj ni bilo težko najti ženski, mar ne. :-)
    Gremo do konca! Nocoj pade še Nemčija! :lol:

Komentiraj