Vesti na Vesti 00057 30-07-07

30. julij 2007 ob 14:00 | Vest |


Slovesnost pri Ruski kapelici, Peče o Anderliču in prisluškovalni napravi, Peterle in Türk v Kranju, Goričani o novem igralniškem centu, brejkdenserji na Festiku v Kopru, komentar - Denis Sarkić.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 33 x komentirano
  1. tina pravi:

    Katja mi je v tej vlogi zelo všečna! Bravo! You go girl! Tele šovinistične Vesti je treba malo spucat vse te moške nesnage :)
    Predlagan slogan pa povsem primeren!

  2. Piflarka pravi:

    Hm … kot goričanka izrazito nasprotujem gradnji igralniškega objekta pri nas - igralništvo res prinese veliko denarja, toda raje imam nekoliko manjši dohodek in mesto, po katerem se lahko ponoči brezskrbno sprehajam, kot pa tri zapolnjene bančne kartice in občutek nenehne ogroženosti od večernih ur dalje … Denis, razumi - “you have to get a “spy licence” to be a spy” (vprašaj Bonda - z licenco je zmeraj vse dovoljeno ;) )

    Novi slogan za Vesti pa bi lahko bil: “Godler? Jonas? Ne, hvala! Imamo Katjo!” :D Šalo na stran, lepo je videt nov obraz :)

  3. Aschmodei pravi:

    Meni se zdi, da v redu vodi, ampak domnevno humorni vložki me pa niso nasmejali. Ni nekega presežka, razen, če je pretenzija dejavnik…

  4. peter pravi:

    Ma meni je bilo vsec, ceprav Katje skoraj nebi prepoznal. Se nekako ne morem odlociti, ali je kul, da je zrihtana ali ne. Nekako izgubi ostrino, po drugi strani pa se odlicno dela norca iz izgleda. No kakorkoli, za privc je bilo odlicno.

  5. Tomaž Štih pravi:

    Hmm…who’s the slut?

  6. Skyman pravi:

    Katja, a ne, da boš ti jutri tudi brala vesti?

    Blue sky from Skyman!

  7. Matej pravi:

    Tomaž, ne bit žaljiv ;)

    voditeljica je pa v redu, mi je kar všeč ta feministični stil vodenja (”ta šovinistični avizo boš odstranil!”) :lol:

  8. Tomaž Štih pravi:

    Ni letelo na napovedovalko, kot na osebo (ki je sploh ne poznam), ampak na njen imidž bitchy spogledljivke z odpetimi gumbi tja do popka in “dej me” tonom glasu. Sicer osvežujoče; nekaj podobnega sem zadnjič videl pred leti, ko so startali Naked News.

  9. geman pravi:

    Odličen debut! Čestitke

  10. Nejc pravi:

    muuuuuuuuuuuuuuuuu…..paše tale paša

  11. Kašpar pravi:

    Katja, mene v vlogi voditeljice spominjaš na Violeto Tomič iz Najšibkejšega člena. :D

  12. stesh pravi:

    “Fukat nagi!” bi rekel Jonas.

  13. ernest pravi:

    Nice, nice. Mogoče bi lahko bila še bolj bitchy…

    @Piflarka: bodi vesela, da imaš Hit, ker v nasprotnem primeru bi bila Nova Gorica vrtičkarsko naselje stare Gorice.

  14. medek pravi:

    Katja je zabavna in očitno se bohoti v pozitivo.

  15. mehmet shehu pravi:

    go katja (a maš že fanta?- to resno mislim…(zakaj si mogla lih ti piksno v glavo na metelkovi dobit…Bog te zgleda preizkuša))….boljša si kot godler in tok dobra kt jonas…pa itak boljša kt jerca, jasmina in jelena na nacionalki

  16. Piflarka pravi:

    @ernest: … bi bila pač vrtičkarsko naselje - se sekiraš?

  17. dahvor pravi:

    Odlično-sem včeraj pogledal, samo sem pozabil napisat…ampak pogled na kazalo je pa enkraten.

  18. siruche pravi:

    Končno smo dočakali voditeljico. In ta je takoj “udarila v glavo kot šampanjec”. Nič več ne bo tako kot je bilo.
    Katja, bila si FENOMENALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Presegla si TV voditeljice in voditelje ter jih pustila daleč za sabo. Zato se boš morala naučiti živeti z njihovo zavistjo. A brez skrbi - imaš podporo gledalk in gledalcev.
    Vse mi je bilo všeč: tvoje branje, humor, frizura in srajca. Bila si drugačna in sproščena. Naj bo čim več takih zvezd na medijskem nebu.

    @Tomaž Štih
    Tebe Katja asociira na “slut” samo zaradi pričeske in dveh odprtih gumbov. Halo! Saj nismo v Afganistanu. Ti se imaš za t. i. “libertarca”, v resnici si pa taliban. Ne bi bil presenečen, če bi bil Ahmadinežad član vašega Libertarnega kluba. Katja je ženska 21. st., ti pa moški 15. st.

    PS Kar se mene tiče, lahko Jure in Jonas odslej bereta le komentarje.

    Srečno vsem!

  19. tina pravi:

    Ma ne, no… Jonasa bi jaz še vseeno rada videla v vlogi voditelja! Ampak je pa Katja veliko boljša zamenjava zanj kot pa Godler. Vsaj po mojem okusu. Punca je zanimiva za gledat in ima potencial! Ko še malo razvije svojo vlogo, bo po moje sploh super! Upam, da ji bodo vsi ti spodbudni komentarji dali krila in da poleti že danes v novi oddaji! :) Sicer se strinjam z ernestom in mislim, da bi ji kar pasalo, če bi bila še malo bolj bitchy.

  20. medek pravi:

    Lahko bi bila malo bolj Patsy iz Absolutely fabulous. Patsy je najbolj komični lik vseh časov.

  21. Tomaž Štih pravi:

    @siruche: Jaz besedici slut nisem pripisal negativnega pomena; to si (ne bi ravno uporabil besede talibanska morala, ker je overkill; vsekakor pa imaš očitno neke zavore, ki jih marsikdo nima) storil ti.

  22. siruche pravi:

    @Tomaž Štih
    Seveda te razumem. Z drugim komentarjem zgoraj si le potrjeval “pozitivni” pomen prvega komentarja. Te fore pri meni ne vžgejo. Moj prejšnji odgovor je bil šah-mat v dveh potezah in vem, da te to boli. Ti se lahko sprenevedaš, kolikor hočeš, ampak kar je res je res (po Tanku: brez sprememb ni sprememb).
    Ponosen sem na svoje zavore, ti se pa zaletavaj še naprej.

    PS Sedaj si bom pogledal današnje Vesti na vesti. Komaj čakam!

    Srečno!

  23. joj pravi:

    Lol, Katja,zakaj pa si si dala to konjsko žimo na glavo?Kolikor vem si rekla da nočeš biti slavna, torej se skrivaš?Kaj pa striptiz??Lahko bi si prihranila trnjavo pot povprečja in takoj skočila med zvezde :), ;)

  24. joj pravi:

    Želel bi,da pokažete kaj več o dogajanju pri ruski kapelici,ampak mora biti poročanje profesionalno in objektivno,brez severjevih preganjavic okoli janše,ostala poročanja,pa so pristranska, (ok,primerna za amaterske novinarje in navijače),sem pa opazil,da se je gaspari celo krivo nasmejal,kot da bi konj hrznil,o tem dogodku bi morali pa več poročati, saj je redkost!Oči je sicer imel žalostne,ampak kaj čmo reklama se dela za neodvisnega in nestrankarskega kandidata (lol,lol,lol)

  25. medek pravi:

    Joj, a si videl, da je Gaspari faca, ker je Sarkiću pomižiknil.

  26. joj pravi:

    Gaspari ima “tike”,če še ne veš. amapk to meni ni tako pomembno,kot to,da bi rad videl od kje ti novinarji prihajajo zato da, lahko ocenim njihovo objektivnost.Jaz pričakujem,da mi bo o slovenskih problemih razlagal Slovenec, lahko mi tudi kdo drug, vendar moram biti opozorjen, da so stvari gledane iz drugega zornega kota,kajti drugače je to golfija, saj ima vsak narod svoje interese in tudi strategije,tudi novinar je samo človek in jasno,da navija za tisto kar on misli ,da je v redu.Opazujem,kaj se počne na TV z Gasparijem in Turkom,ker sts za Slovence povsem nepoznana,Gaspari je celo strankarski tako kot Turk,pa vendar zastonj reklama zanju posebej,čeprav jaz plačujem naročnino.Vidiš in tu udari na dan novinarstvo in vse kar gra z njim uštric.Plačo ,ki jo novinar vleče je iz mojega denarja,torej imam pravico vedeti vse o novinarju,ki mi prodaja svoje gledanje dogodkov!!

  27. joj pravi:

    Naj mi pove,tisti ki ve: ali je res 1500 ljudi zaposlenih na RTv Slovenija in če je odgovor ja, kaj sploh počnejo?Pa še, koliko je najnižja plača in tudi koliko je povptrečna? Hvala!

  28. moški pravi:

    Nimam nič proti novi voditeljici, a vseeno me motijo nekateri komentarji nežnejšega spola, v katerih ocenjujete vodenje Jonasa kot šovinistično, nastop nove voditeljice pa svež val za izkazovanje feminističnih nazorov. Sem za enakopravnost med spoloma, vendar (drage moje) s takim razmišljanjem (emancipacija gor al dol) ne boste prišle daleč.

    Jonas vse naj naj za Vesti, upam da se bo našel še kakšen evr in bo oddaja postala še boljša!

    -keep up the good work

  29. hj pravi:

    joj: men je Sarkič večji Slovenc kot vsi zadnji kmetavzi v rovtah ki se klanjajo tujemu kapitalu (Amerikkki).
    Sicer pa kolk generacij nazaj moraš imeti slovenske korenine da si Slovenec… dej ne bluzi.

  30. joj pravi:

    Ja ti si mirodajen, kaj pomeni bluzi?

  31. joj pravi:

    Menim,da je bila TV Slovenija zlorabljena za zastonj propagando Turku in Gaspariju. RE HJ : to je pa tvoj problem,če ne ločiš med narodi.Pa tudi tvoje mnenje nima nobene teže dokler se ne ve ,kdo si ti ,tako,da ne “bluz”.i

  32. joj pravi:

    Posebno je bila RTV zlorabljena v odnosu do ostalih kandidatov, saj imajo po ustavi države Slovenije vsi enake pravice do predstavitev in oglaševanja.Njihov sedanji položaj pa jih že nekaj mesecev enači z vsemi državljani države Slovenije, kar pomeni, da imata enako pravic kot vsak državljan, vendar sta klju temu bila obravnavana z posebnimi privilegiji,kar je korupcija!

  33. Neurodrine pravi:

    Neurodrine is a fantastic dietary supplement that protects your mind and improves memory performance. It can help you improve your focus and concentration.

Komentiraj