Vesti na Vesti 00056 27-07-07

27. julij 2007 ob 14:00 | Vest |


Anderlič izdal vojaško prisluškovalno skrivnost?, ministru Zupanu grozi interpelacija, Mitja Gaspari odprl predvolilno pisarno, SNS je za revizijo poslovanja RKC, saMMan in Miha Ciglar v Gromki, komentar - Marlenna.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 13 x komentirano
  1. siruche pravi:

    Današnje Vesti so izstopale po sproščenosti! Bravo!

    Super komentar (da ni vedno samo politika). Odlično odigrano!

    Všeč mi je bil Koncert za fleksarco, kitaro in računalnik. Manjkal je le Vinko Globokar.

    PS Jonas, ne pozabi hlače, ko boš šel iz studia.

    Srečno!

  2. Pinoy pravi:

    Jonas, Marlenni pa ni pasalo, ker je bla tok apatična :-)

    Pogrešam Godlerja ;-)

  3. Glodalec pravi:

    Predlagam, da država razdeli RKC na dva dela. Prvi bi bil RKC d.d, kamor bi bile prenešene vse naložbe rimokatoliške cerkve (gozdovi, nepremičnine, podjetja,…), drugo pa povsem ločena verska skupnost, ki bi se ukvarjala predvsem z vero in ne s poslom.

  4. Fonzy pravi:

    ehehe Jonas ti ga serješ :)

  5. joj pravi:

    “Slovenski novinarji”,ki naj bi hodili k nam ceste pometati in zidariti,so največji sovražniki slovenskega naroda!

  6. joj pravi:

    Največji izdajalci slovenskega naroda je tisti,ki vstvarja razdor v narodu!Ni vrednota biti partizan domobran ali plavogardist, vrednota je biti Slovenec!

  7. joj pravi:

    In zakaj je govora samo o domobrancih,če se pa ve iz pričevanj,da so bili pobiti tudi civilisti in tudi partizani,ki so se zavzemali za samostojno Slovenijo?Na koncu koncev jaz vem za domobranca,ki je bil presednik občine in ga je nastavila partija ,zakaj le,če so jih pa pobijal? Tudi uprašanje za novinarje: kaj so poćeli polit-komisarji v partizanskih enotah,katere so odpravili iz enot TO šele leta 90???

  8. joj pravi:

    Vsi norijo samo o domobrancih in njihovi prisegi,vendar so bili tu tudi četniki(regularna vojska bivše SHS), pa plavogardisti,ki niso prisegli in torej niso izdajalci,kako da jih noben ne omenja?

  9. joj pravi:

    Vsi norijo samo o domobrancih in njihovi prisegi,vendar so bili tu tudi četniki(regularna vojska bivše SHS), pa plavogardisti,ki niso prisegli in torej niso izdajalci,kako da jih noben ne omenja?Pa vseeno ležijo brez sojenja v množičnih grobovih???Pa dahavci ki so komaj preživeli dahav in se vrnili domov,zato,da jih “osvobodilna vojska” obsodi kar tako izdajstva in pobje,vedite,da zloćin-umor ,nikoli ne zastara.Žal se je dogajal genocid in veliko zavednih Slovencev je leta 45 (partizanov) ,bežalo čez mejo,ko je prihajal zloglasni komunizem!

  10. joj pravi:

    Sedaj mi boste se usrali na glavo seveda,da sm desni in ne vem še kaj! Vendar to ni res ,jaz enosavno morilcev ne morem podpirati,če jih vi lahko prav,pać kažete svojj značaj!

  11. D-Nice pravi:

    Ej stari, kva pa tep dogaja???

  12. joj pravi:

    Sem gledal film na A-kanalu danes,pa še tam ni miru s politiko ampak spuščajo trak z politično usebino, da ja kaj ne zamudijo,drekači!

  13. joj pravi:

    Če bi jaz mel kaj besede,bi glavnega urednika takoj brcnu v rit,pa magari,če bi mati Tereza prosila zanj!Temu se reče posilstvo!

Komentiraj