Vesti na Vesti 00051 20-07-07

20. julij 2007 ob 14:00 | Vest |


Vlada določila zgornjo mejo proračunskih odhodkov za 2008 in 2009, Bajuk o Luki Koper, igralništvu in Simiču, 6. poročilo o Sovi, YHD vs. država, Cotmanova o spornem biltenu, Potrč o Pojbičevih oslih, KC brez klime, NK interblock predstavil načrte za novo sezono, komentar - direktorica STA, Alenka Paulin.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. Fani pravi:

    kam lahko pokličem za muco?

  2. haydegger pravi:

    Js bi tut tvojo muco, Alenka. (včeraj sem že posvojil četrt svinje, ki jo skrbno hranim v hladilniku)

  3. omg pravi:

    Je tole konstantno preklinjanje resnicno potrebno?

  4. Grega Fajdiga pravi:

    Pajade, pizda :-)

  5. stesh pravi:

    Ker avizo spet. :D

  6. zzzz pravi:

    Avizo trga gate

  7. dahvor pravi:

    …Poleg Mucke, kar sem edino napeto gledal in je nad odlično Gospa povedala, sem še takoj vidu, da je računalnik malo odmaknjen, zdej lahko svinčnik g. Jonas v roke prime, ker, ko tako nastopa, nastopi nevarnost, da se napovedovalca-virtualnega sogovornika bolj v roke gleda kot pa v obraz…če ne druzga pogled leta gor in dol inu moti koncentracijo poslušalcu…seveda se na svinčniku ne sme vidt, kdo ga je naredu, jaz mam zdej enga lesenega in na zatikaču piše, z modro, Slovenija … upam, da bo toliko jajc, da bomo slišali, kdo je za nas tako mizo prepravu, pripravil-sceno, keri Kmet je to, a kakšen volilec …

  8. dahvor pravi:

    ja, sej v bistvu, Človek vse z Rokami nardi…ker so glih v prvem kadru, frontmenke osebne, to se da tudi z ušesi, obrvi, očmi, ustnicami, lički, nosom in celotnim izgledom, ko je vse skp zloženo v eno, doseč … samo brez Rok je tudi to težko in zanimivo je gledat Človeka, ko govori, ko ne ve kaj bi z Rokami počel, ko ne ve kam bi jih dal … je svinčnik rešilna bilka … u žep se jih da, ko se hoče kaj povedat, takrat Človek Jezik za Delo opravit ima…sej, ko z Rokami dela in nardi, navadno molči, usta zaprta drži in Jezik špara … zmatrata pa enako oba načina Dela…z obema orodjema pa Delo opravljeno Dobro je pa že Čarovnija ali pa zguba časa.

  9. Pohorc pravi:

    Jonas, ti se spoznaš na slovenščino. Daj “kontaktiraj” to gospo-dično. :-)

  10. Matic pravi:

    ej dahvor a ti je kaj vroce?

  11. siruche pravi:

    “Sila javne porabe se veča.” Nisem vedel, da je Bajuk tudi fizik. Pozabil je omeniti, da se sila gospodarske rasti zmanjšuje in da narašča sila inflacije.

    On je kao proti igralnicam,zato ne vem, zakaj je njegov sekretar podpisoval nekaj z Američani. Po drugi strani pa je vse razumljivo, če se ve, da je Širclja (ki je strokovnjak tako kot Simič) pripeljal Janša.

    Gospa ministrica Cotmanov, preberite si pamflet na http://www.handyworld-si.com/kartica/porocilo_svet_vlade_za_invalide.pdf , ki ga je napisal vaš strokovni svet. In potem upam, da boste zmogli dovolj poguma in obsodili takšne pisarije.

    Tisti posnetek z osli sem videl na TV. Sproščenost na kvadrat. Ne spomnim se, kdaj sem zadnjič kazal osle. Najbrž takrat, ko sem bil še v vrtcu.

    Težko je pričakovati, da bi kaj dobro delovalo na Kliničnem centru, če niso sposobni zagotoviti delujoče klime in čiste vode niti v novi stavbi Onkološkega inštituta.

    Alenka, podpiram vašo skrb za živali ter vas ne podpiram pri cenzuriranju in šikaniranju. In še en dobronameren nasvet: Drugič uporabite malo manj barve za fasado.

    Od Interblock-a pričakujem vsaj 2. mesto. Vse kar bo manj, bo neuspeh.

    Srečno!

  12. Li pravi:

    Bravo Jonasu za virtuozne vložke!! Npr. odziv na avizo za šport in šah, še pa še zabavno.
    Jih bi bilo škoda spregledati…

Komentiraj