Pri “igralničarjih”

19. julij 2007 ob 19:43 | Denis Sarkić |

Ta vikend se bo pričela nova nogometna sezona v Ligi Telekom in vsi navdušenci komaj čakamo na prvi pravi derbi. Danes se je na novinarski konferenci javnosti predstavila prenovljena in močno okrepljena ekipa NK Interblock. Na sedežu podjetja GSA in tudi Olimpije 2006 d.o.o. v novem steklenem dvoru na Dunajski 119 so direktor kluba Janez Benčina, trener Dragan Skočić, predsednik in lastnik kluba Jože Joc Pečečnik predstavili okrepitve, nove športne drese, se fotografirali in odgovarjali na novinarska vprašanja. NK Interblock in lendavska Nafta sta se bosta kot prvi ekipi v novi sezoni pomerili že ta petek 20. julija ob 18.15 in verjamemo, da bo to kar vroč uvod v letošnje prvoligaško prvenstvo. Če ne zaradi igre, pa vsaj zaradi pasje vročine. Pomembno je tudi to, da bo na stadionu ŽAK v ljubljanski Šiški vstop prost.

Predstavitveni del novinarske konference:

Novinarska vprašanja Vesti:

Predstavitev igralcev:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. FABI pravi:

    Dober “vibe”, Denis! Sicer pa mi vse skupaj izgleda bolj zrelo in manj evforično kot pri Schollmajerjevem projektu…mogoče so me pa samo pretentali!

  2. Denis Sarkić pravi:

    Tudi sam mislim, da je dober vibe, ker Pečečnik res ima svoj denar, ki ga vlaga v svoj klub in ne verjamem, da bi ga rad izgubil. Po drugi strani pa se lahko takšni podvigi vseeno nevarno končajo, ker je vse odvisno od igralcev ali bodo res tako dobro plačani tudi prikazali vse kar znajo in zmorejo. Tukaj pa nastopi hazard, kjer se verjetno Joc vseeno bolje znajde kot Schollmayer…

  3. omirp pravi:

    ej Sarkic zakon prispevek narezu sem se do solz
    ful dobra vprasanja zraven se polna smeha
    cool

    drgac pa mislm da Joc brez racunice sigurno ne bi spustil v to in mislm da bo kr naredu stalo v prvi slovenski ligi.

  4. Ivan pravi:

    Lep prispevek, Interblock lahko za slovenski klubski nogomet stori ogromno dobrega (vprašanje je le v kolikšni meri bodo ostali klubi zmožni sledit tempu).

    Se mi pa zdijo določeni odgovori iz trte zviti. Da se estradniki in še posebej politiki bojijo hodit na tekme zavoljo lastne varnosti? Sicer čisto realno in pričakovano, kakršnekoli zveze z varnostjo na stadionih pa to nima. Vzroki za to tičijo kje drugje xD

    Navijaške baze pa Interblock, roko na srce, nima. Oziroma jo tvori sorodstvo otrok, ki igrajo v mladinskih selekcijah kluba. Neke bučne podpore od njih ne gre pričakovati. Obisk v lanski sezoni je bil soliden, a predvsem na račun brezplačnega ogleda tekem. Če bi uvedli vstopnino, bi nastal kaos med sorodstvom igralcev (seveda bi vsi želeli zastonj vstop), večina preostalih gledalcev pa bi slabi dve uri mirno in brez težav preživela kje drugje. Sicer razumem, klub trenutno ne potrebuje denarja, ki ga prinašajo vstopnine, hkrati pa nujno potrebujejo maso ljudi, ki bi jih vsaj približno spremljala. Nekega dne, ko bodo uvedli vstopnino, pa…

    Komaj čakam, še par let, pa bo Ljubljana očitno imela čisto pravi mestni derbi :) Kdo ve, mogoče se celo srečamo že letos, v pokalu Hervis.

    Olimpija Ljubljana - YNWA

  5. stjan pravi:

    Pečečnik ima dobro vizijo. Čeprav sem še lani precej dvomil v njegovo idejo, pa mi je zdaj zelo simpatična. Upam, da bo ratalo. To bi bil največji prispevek k razvoju slovenskega nogometa v zadnjem desetletju.

Komentiraj