Vesti na Vesti 00048 17-07-07

17. julij 2007 ob 14:00 | Vest |


V današnjih Vesteh na Vesti: z novim letom nov plačilni sistem za javni sektor, Virant o sindikatih nepodpisnikih, diplomati pričakujejo višje plače, v Škofji Loki bodo ponovno volili župana, čedadski Mittelfest, komentar - Jože Dežman.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 13 x komentirano
  1. tina pravi:

    Vremenska napoved na Vesti nas vedno razveseli, poleg tega pa še vsakič drži! Drugih vremenskih napovedi sploh ne spremljam več! Itak so neprebavljive že zaradi vremenark in njihove očitno že poklicne deformacije - podebiljene izgovorjave. Hmm…glede na to, da je Godler izvrsten imitator, bi se pa morda lahko preizkusil v tem - ali lahko pri vremenski napovedi prekaša naše vremenarke in se spomni še kakšnih drugačnih, bolj podebiljenih izgovorjav…

  2. stesh pravi:

    Komentarji dneva pa ubijajo.

  3. Johnny pravi:

    Jože Dežman je očitno našel rešitev na ameriško idejo, da naj poslovneži v službo ne bi prihajali v kravatah in suknjičih, ampak v majicah- da bi prišparal pri klimi in posledično varovali okolje. Bravo.

    PS: A hočeš požarja sprovocirat, da bi te spet tožil. Te stvar še vedno peče. Možno pa je, da se Bojan z našteto družbo lahko identificita.

  4. nucsub pravi:

    Izjava o Gregorju zmaga :D

    Vremenarji so pa res obupni, Pečenko in Trontelj še nekako gresta, čeravno se pri slednjemu včasih zdi, kakor da bi “trotel boben” zaštekal.

  5. tina pravi:

    @nucsub: pečenko je super! govorila sem posebej o vremenarKAH. sej ne rečem, verjetno je tudi med njimi kaka izjema, da ne bom krivična. Ampak je pa res prav neverjetno, kako so jih nabrali toliko takšnih, pri katerih se kar ne moreš nehat čudit, ko jih poslušaš. Ena zadnjih takšnih pridobitev je Danica Lovenjak - bi blo neprimerno bolje, če bi gučala, ker tole… trontlju se je pa sicer z leti močno poslabšalo! no, ampak tole je vse offtopic. se opravičujem!
    @stesh: hehe! kr pogosto se zgodi, ja :)

  6. stesh pravi:

    Še mal pa bom vedno komentar naprej prevrtu. :P

  7. Nejc pravi:

    A vi to resen govorite, al ae samo mal norca delate?

  8. bjonda pravi:

    Jaz komentarje zadnje čase vrtim naprej. Sploh pa današnjega, ker komentator vedno, kjer se pojavi, pogreva partizanske, domobranske itd. juhe (tisto, ki mu trenutno najbolj paše), s katerimi nima naša generacija prav nikakršne veze več. Dajte nam že mir. Živeti je treba za jutri ne pa za 50 let nazaj.

  9. domen pravi:

    Gospod Dežman se je že drugič sprostil pravi čas, le rodil se je prepozno, sicer bi gledali njegov uravnoteženi svetli lik na bankovcih za starega jurja. Namesto Alije Sirotanovića. Ta si je pri nakladanju pomagal z lopato.

  10. stesh pravi:

    Na prste ene roke lahko preštejem dobre komentarje.

  11. joj pravi:

    Vi , ” slovenski novinarji” ,ste za moje pojme največji sovražniki in izdajalci slovenskega naroda.žal- po vseh teh letih in to kar vidim danes sem prepričan! Preden se pričnete posipati s pepelom,vam povem,da je to moje osebno mnenje!

  12. janmest pravi:

    Joj, dej mal argumentiraj, no. Kakšen primer, kakšno ime…podprto z utemeljitvijo. Ker “slovenskih novinarjev” je kot listja in trave. Takih in drugačnih. In imaš tudi hude primerke, ki so novinarji (celo člani društva le-teh) pa o novinarstvu REEEES nimajo pojma.

  13. Li pravi:

    Jonasov komentar na komentar pove vse… :)

Komentiraj