Vesti na Vesti 00046 13-07-07

13. julij 2007 ob 14:00 | Vest |


V današnjih Vesteh na Vesti: Osamosvojitev Rosvite Pesek sprožila razgreto debato, Zvone Černač in Milan M. Cvikl o Pediatrični kliniki, Vladni urad za verske skupnosti o trgovini z ljudmi, kulturna brizga, komentar - Tatjana Greif.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. Wega pravi:

    Veste, sva pa z enim kolegom že precej prej pred sestanki za osamosvojitev za enim šankom ful se dogovarjala o tem, kao bi bilo fajn če bi bila Slovenija ena taka samostojna Švica, zato bi morda tudi midva lahko dobila eno letališče… Magari tistega v Rovah.

  2. Joško pravi:

    kaj pa tista zgodba, da se je demos bal kakšen bo izid, zato so poskušali vplivati s sugeriranim in kompliciranim vprašanjem. Se spomite stališč Smoleta (saj je bil še živ?).

  3. Polikarp pravi:

    brizgalna je kupljena zato, da gasi žejo ulitim članom ko so na terenu, se ve da konstantno pijejo na tuj račun z naročilnicami od “tam”, kjer uliti vodi svoje cesarstvo !
    Ovce pa plačujejo zapitke……….preko davkov

  4. jozasportoroza pravi:

    Glej to, pa to je zabava, zabava, čista zabava.

    Ali torej državni mediji res tako pogosto žalijo bivšega predsednika? Nasprotno. Cenzura je prizadela prispevek, ki je bil povsem nedolžen. Sporen je prispevek, ki ne moreta žaliti nikogar, kaj šele izpostavljeno javno osebnost v državi, ki ima že po definiciji omejeno pravico do zasebnosti in bi se morala sprijazniti s tem, da bodo na njen račun zbijali šale, ko se je odločila za poklic politika.
    To bi veljalo celo, če bi šlo za kakšna neokusna norčevanja, posebej če bi bila osnovana na dejstvih. Cenzuriran poseg je še posebej bizaren, če poznamo vsebino, ki je bila prepovedana. Kaj se torej varuhom dobrega imena bivšega predsednika države zdi Rubikon sprejemljivega? Kje v svojih glavah in medijih, ki jih nadzorujejo postavljajo mejo dovoljenega?
    Kaj je bilo cenzurirano? Ponovimo. Na Valu 202 je bilo nesprejemljivo, da je v eter ušlo dejstvo, da v videu, ki na You Tube zaseda prvo mesto pod geslom KUČAN, nastopa Denisov PRAŠIČ.
    Ali česa ne razumem? Kaj je pri vsem tem žaljivega? Ali so res izgubili vse kriterije? Ali je v prispevku, ki je bil prepovedan karkoli, kar ne bi bilo res? In tudi, če ne bi bilo res. Kaj je žaljivega v tem, da je nek PRAŠIČ, ki mu je ime tako kot bivšemu predsedniku, na You Tube bolj popularen od svojega političnega soimenjaka?

  5. Fonzy pravi:

    Kje je Jonnnnaaasss :D

  6. siruche pravi:

    Obstaja original in obstaja slaba kopija.

    PS To ne velja za Jureta (mislim na oba - za tistega, ki je in tistega, ki pride). Izmet, držal te bom za besedo. V skrajni sili uporabi “ponudbo, ki jo ne more zavrniti”.

    PS drugič: Godler, napreduješ. Ne oziraj se na kritike. Te so Jonasovo maslo.

    Srečno!

  7. mitja pravi:

    Hočemo JONASA!

  8. Benji pravi:

    Godler - car! Bravo!

  9. Tadej pravi:

    Hehe, dobr joke s sexy glasom, res vedno boljši si jure!
    Lp

Komentiraj