Komentar - Franci

10. julij 2007 ob 14:00 | Vest |

Korektno poročanje medijev je vedno dobrodošlo. Po končanem festivalu Rock Otočc se razen izmišljenih govoric se tudi komu izmed med kaj čudnega zapiše. Tako sem že poslušal govorice o utopljenih, pogrešanih, zadrogiranih.
v času letošnjega festivala je zunaj prizorišča v gozdu prišlo do pretepa. Ena oseba jo težje skupila. Razprli smo mrežo, ki je ograjuje prireditveni prostor, prevzela ga je naša zdravsvena služba in odpeljala v novomeško bolnišnico. Kot kaže, poškodovani posledic ne bo imel, bo pa moral ostati na zdravljenju v bolnišnici 2 do 3 tedne.
V enajstih letih se nam je prvič zgodilo, da nekdo, ki je bil najavljen, ni nastopil. V nedeljo, 6 ur pred nastopom, nam je Edo Maajka sporočil, da nima veljavne vize.

Za nastop Eda Maajke smo bili natančno dogovorjeni že več kot dva meseca pred festivalom. V soboto, dan pred nastopom nas je njegova menagerka obvestila, da Edo pride z DJjem in ne z bendom. V nedeljo okoli treh popoldne nas je poklical Edo Maajka in obvestil, da je ugotovil, da nima vize. Dogovorili smo se za kopalski prehod preko Kolpe, vendar nam je čez nekaj minut sporočil, da je to preveč tvegano in da bo poskušal na nek način priti preko carine. Napotili smo ga na mejni prehod Metlika in vzpostavili stik z ustreznimi ministrstvi, kjer smo poskušali urgentno pridobiti ustrezen dokument. Le tega nam ni uspelo pridobiti, cariniki na mejnem prehodu Metlika so upoštevali zakon, Edo Maajka se je odpeljal do Kolpe nasproti kopališča Primostek, se zazrl v reko, se odločil, da ne bo plaval, popil nekaj piv, se pofotografiral z domačini in odšel novim nategom organizatorjev naproti. Menagerka se na naše telefonske klice ni odzivala. Namesto njega je nastopila italijanska skupina Plebs, ki so bili na festivalu zadolženi za igranje po prizorišču in so na Rock Otočec prišli preko predizbora v Firencah. Z izjemnim nastopom so pritegnili množico obiskovalcev pod oder in na zahtevo publike podaljšali svoj nastop za dodatnih 10 minut.

Franci Kek

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. 1tastar pravi:

    Upam, da čez 20 let ne boš tako kot Andrej Košak trdil, da je bil Rock festival zaslužen za eno novo državo, mogoče LR Dolenjsko.

  2. Simona pravi:

    Franci je tko iskren, da še brat ne more!
    In je že zaslužen, za zgled organizacije prireditev v že obstoječi državi!
    Svaka čast!

  3. krucifix pravi:

    Vest.si ?!
    1.To NI komentar.

    2.Edo Maajka ima domovnico. Ali je Edo nategnil Keka ali pa je Kek nategnil vas.
    Tako ali drugače : Keku verjamejo samo Kekci. RO pa je rekrutacija za statiste tipa “Na zdravje!”

  4. Ejsi_Disi pravi:

    Heh, krucifix, naj mar tebi verjamem?

  5. Bimbo pravi:

    Edo nima domovnice. Dobil jo čez dva meseca. Če bo priden in pohleven, seveda !

  6. krucifix pravi:

    @bimbo: sem pa bil narobe obveščen. se opravičujem.

    @Ejsi_Disi: kot želiš…čredni nagon mi je tuj…pastirji tipa KekEc (sic!) mi (ne) pridejo do živega…

  7. Benji pravi:

    Franci - car

  8. kekec pravi:

    glede eda majke vemo usi da je edo zajebaw in ne Franci ker se to ni prvič zgodl da ne bi prsu na nastom in poklicaw par ur pred nastopom in reku da je doma pozabu pasuš pa take……
    Franci nas ni še nikul zajebaw:

    raj je raj na rock otocu ….

  9. henmorr pravi:

    ja ti krucifix dej povej mi ja kaj bi pa franci mev od tega če bi folk nategnu, pa zakaj sploh bi ga. sej drugač edo je naredu prov k ni pršu k dugač bi naredu sam škodo pa nobene koristi, pa ne da je on čudn sam pč ne paše na tak festival.

  10. Pjotr pravi:

    @1tastar: LR Dolenjska že dolgo obstaja, na papirju pač ne, ker imamo na dolenjskem vedno premalo “ambasadorjev”(v parlamentu), takih kot je Kek.

    @krucifix: se strinjam s tabo, da je Kek posebnež in ovčar. Včas je delau za narodov blagor, pa je vidu, da se ne izzide, pa je začel na svoj žep mislit, ti si mu pa fouš :) prou ma, sej smo vsi glih: Jest, ti, LukaKoper… (mislmej!). Če bi bil Kek predsednik, bi bil cvičk zihr na recept!

Komentiraj