Vesti na Vesti 00041 06-07-07

6. julij 2007 ob 14:00 | Vest |


V današnjih Vesteh na Vesti: Vasletove kadrovske spremembe, Rupel imel tiskovko, Mrkaićev Institut o zdravstvu, šolniki poslali pismo poslancem, nujna seja komisije za nadzor KADa in SODa naj se nadaljuje, ljubljanski potujoči glasbeniki, komentar - Mirko Štular.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 20 x komentirano
  1. puba pravi:

    “Što se babi htilo, to se babi snilo”

  2. Wega pravi:

    Meni je načeloma vseeno ampak vsaj v firefoxu je format slike malo stisnjen in sta na straneh črna robova, tako da so vsi akterji nekam shujšani. Sam tok da veste.

  3. Piflarka pravi:

    Bravo Nataša! Bravo Mirko! Vidva sta carja :D

    … glede Rupla pa - gorje …

  4. oskar pravi:

    Mogoče pa je krivo to,da je Janša dalmatinec?

  5. Ojoj pravi:

    Pazi Oskar - zaradi teh besed te lahko zaprejo!

  6. mr_m pravi:

    Glede šolnikov, medijev & nasploh političnega dogajanja…. Pač odločit se moramo ali se hočemo še naprej it socializem, ali so drugačne družbene ureditve bolj primerne. Pri nas je pa tako, da politika goni eno, mediji drugo, interesne skupine tretje… pa imamo samo kreg. :)

    Konkretne razprave o tem kako socialna (in zakaj) država naj bo, pa nobene. Blah… mutci.

  7. siruche pravi:

    Vasle, Gerič in Možina so postali panični, ko so spoznali, da jih dresira najpametnejši in najbolj sproščen hišni ljubljenček v Sloveniji.

    Nekateri novinarji so, odkar je prišlo novo vodstvo, na povodcu. Val 202 je vedno bil neodvisen in upam, da bo še naprej. Kdor ne vidi povezave med današnjim časom in koncem 80-tih let, naj ima oči in ušesa še naprej dobro zaprta.

    Gledal sem Mooreov Sicko in sem videl, da je Mrkaićevo zdravstvo na psu.

    Kakšna srbščina? O čem to Rupel govori? Mogoče je začutil, da izkušeni Zorn izgublja dvoboj z mladim, neizkušenim vendar ambicioznim novinarjem in se je odločil, da mu priskoči na pomoč. Ko jim zmanjka argumentov, se spravijo na tvojo osebnost. Gospod Rupel ta vaš komentar ni vreden zunanjega ministra.

    PS Janša na vsaki pasji procesiji omenja visoko gospodarsko rast, pozabi pa omeniti, da v EU inflacija pada, pri nas pa skokovito narašča.

    PS Upam, da boste pripeljali Žižka za kakšen komentar.

  8. Matej pravi:

    Rupel je mislil to, da v srbščini “v pokoju” pomeni biti mrtev ;)

  9. mishkolin pravi:

    Vest.si, vi ste carji! Vprašanje Ruplu je bilo tiste vrste, kakršnih bi si želel vsak dan nekaj. To je na BBC-ju vsakominutna praksa, pri nas pa politiki tega niso vajeni. Me prav zanima, kdo bo prvi, ki bo zgubu živce. Rupel je kr dobr kandidat. Haha! Sam tko naprej!

  10. dahvor pravi:

    Bravo Natša-Bravo Mirko in Vsi Ostali, ker ste se enkrat, končno na jebeno stran postavli … do sedaj so se Delovci vedno na Direktorjevo stran postavljali … in tazadnji Gospod Kitarist je udotovu samo to, kar sem jaz taprvo v tem življenju, tudi kot otrok, ugotovu … vmes vidimo šolski primer tega - zunanji minister … še dobro, da G. Jonas obvlada … da temu Cirkusu umes … zelo Art izras da.
    Natašin Nastop je krasen, sem prov pogledu, če bi imel kje, še kaj prostora, za val 202, ,samo, da bi njo še poslušal … ali pa sponzorja najdi in Svojo Vesti iz Podzavesti naredi … zapomni si, danes Kapital ni problem, samo dobra ideja in taprav telefon se zavrti in leti… leta bežijo in Človeku se vedno manj da, zato zdaj se obrni in Starost bo lepa, polna smeha.

  11. Glodalec pravi:

    @dahvor
    WTF? kaj hočeš povedat sploh?

  12. Mih@ pravi:

    U missed me? :D
    Danes malo oz. skoraj nič humorja :( Razočaral Jonas.

  13. tina pravi:

    Ja, kot da se je Jonas potrudil bit slabši, da bi Godler boljše izpadel oz. nas testira da vidi ali smo navdušeni nad njim v vsakem primeru :) nismo. danes je bil precej dolgcajt kar se tiče voditelja.

  14. megafotr pravi:

    ruplu je po izrazu na njegovem obrazu sodeč manjkala stotinka, da bi popizdu. prav vidi se, da si je v glavi reku “vdihni”.

  15. Thor pravi:

    Danes sem moral pogledati 5vesti, ker sem bil na maturancu :D

    tisto z godlerjem je kar dobra poteza

    slovenska politika pa je vedno bolj v kurcu :(

  16. Ogrevalec pravi:

    Super tale Vest.
    Predvsem Jonas.

    Zakaj pa ni vesti med vikendi?

    A se na sceni nic ne dogaja, al ste vi mal leni?

  17. DonVeliki pravi:

    Slovenci so hinavci :)

  18. Piflarka pravi:

    Pa dobro, ljudje! Gledate Vesti zaradi kritičnega komentiranja dnevnih dogodkov ali zaradi zabave?!? Ker če želite samo zabavo, mislim, da obstaja več za to primernih spletnih naslovov :(

    p.s. - se opravičujem za izpad, izjave tipa “danes je biu pa dougcajt” me malo razp****jo

  19. gledalec pravi:

    vest.si postavlja vprašanja, ki mi ležijo na vesti :)

  20. bjonda pravi:

    Bravo Piflarka. Se popolnoma strinjam s tabo.
    Se je že kdo vprašal, zakaj naš vrli premier ne obišče kakšne pomembnejše evropske države? Verjetno ne dobi vabila, ker nima nekega ugleda. Se pa zelo rad potika po vzhodnih deželah in takšnih bolj eksotičnih, ki niti dobro ne vejo, kje smo. Obisk v Rusiji pa ponižno odpove, ker je pač prišel takšen ukaz iz dežele, ki ji dolguje marsikaj, saj ga je financirala na vrh - USA.
    Vse skupaj je en otroški vrtec. Jih imam počasi že dovolj. Žal pa neke pametn alternative ni na obzorju. Opozicija se ukvarja predvsem sama s seboj.

Komentiraj