Komentar - Mirko

6. julij 2007 ob 14:00 | Vest |

Direktor se je na pobudo uredništva Vala 202 in na moje veselje udeležil današnjega redakcijskega sestanka, na katerem smo skupaj z novinarji in voditelji izmenjali vprašanja, pripombe in kritike o ustreznosti, smiselnosti in posledicah takega ukrepa. Uredništvo je nastopilo odločno proti prekinitvi sodelovanja s Štefetovo in predlagalo, da direktor spremeni svojo odločitev, jaz pa umaknem svoj odstop. Direktor se je odločil zadevo znova pretehtati in po nekaj urah sporočil: na podlagi današnjega pogovora z uredništvom Vala 202 spreminjam svojo odločitev o prekinitvi honorarne pogodbe z Natašo Štefe. Ne glede na moj pomislek o neprimernosti njene intervence, ki je lahko bil razumljen kot žaljiv, menim, da bi bil ukrep prekinitve pogodbe z njo prehud ukrep.
Spoštujem direktorjev naknadni premislek in pozdravljam njegovo odločitev.

Mirko Štular

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. stergo ergo pravi:

    -to je bull shit-vsadil je klico samocenzure, potem pa si je obrisal….recimo temu vest, ker smo že na Vesti. Če je priznal, da je naredil napako- in ta napaka ima hude posledice na “sproščenosti” kolektiva in programa - bi moral odstopit on. Edino zadoščenje imamo veselujoči ostali, ki opazujemo kako se znamenita kariera novinarja in urednika in direktorja Vasleta končuje z razpravo o primernosti in neporimenrosti pasjih drekcev nekega nič krivega psa. Zgodovina žurnalizma na slovenskem si bo znala zapomniti te cvetke iz novih svinčenih časov.Nikoli namreč nisem dobro vedel, kdaj so bili, zdaj vem.

  2. Drugi dom » Ker tako hočejo pravi:

    […] Današnji preobrat, ki pa ne spremeni ničesar. Lekcija je bila podana. (Še brez glasov)  Loading … […]

  3. stergo ergo pravi:

    -in še nekaj, brat Vinko: tvoja razlaga, da je prispevek “lahko bil razumljen kot žaljiv” je tisto, kar smo že ugotovili-to je člen 133 par exelence-

  4. vinko pravi:

    metoda je znana
    seme zla posajeno

    ejejej sproščeni Vinko

  5. Matej pravi:

    ah damn… sm mislil, da bo mirko strojan… :P :lol:

  6. graucho pravi:

    vsa čast@Mirko Štular!

  7. anonimni pravi:

    pa smo že mislli, da se bo še kle ališić dru.

  8. Andrej pravi:

    Kapo dol pred Mirkom Štularjem.

  9. Jack Killian pravi:

    “…svinčeni časi…”
    … res je. tako bo verjetno se zapisalo to obdobje v zgodovino. Edino kar novopečenim diktatorjem RES ni po volji - je internet ki bi ga bilo treba čimprej ukinit ali kako drugače prevzet pod nadzor.

Komentiraj