Sunday 19. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Domžale - Hajduk

26. junij 2007 ob 15:27 | Denis Sarkić |

Včeraj so na prijateljski nogometni tekmi v Domžalah brcali žogo domači igralci, zmagovalci letošnjega prvenstva proti drugo uvrščenem moštvu hrvaškega prvenstva, legendarnem Hajduku iz Splita. Rezultat ni bil preveč prijateljski, Domžale so zmagale z 2:0, Hajduk pa je zmagal v rdečih kartonih z 2:0. Zelo prijateljsko!

Sodnik iz Medvod, ki je bil naključno oblečen v rdečo majico, je baje zaradi žaljivih besed izključil prvega igralca Hajduka, nato pa še nekaj minut kasneje drugega, zaradi grobega prekrška. Domžalčani so že pred izključitvami vodili 2:0, po izključitvah pa je igra postala mučna za gledalce, saj domači z dvema igralcema več niso igrali napadalno, Hajdukovci pa so bili očitno brez prave motivacije.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. Tim pravi:

    Česitam NK Domžale. Še malo pa bodo Domžalčani premagli Barcelono ali pa Real iz Madrida.
    Imam pa eno pripombo čez video posnetek. V odzadju se ne bi smelo slišati neumnih komentarjev Alenke Gotar!!!! Od gospoda Prašnikarja, se bi že moral slišati, saj je sam nogometni trener. Gotarca pa nima pojma o nogometu in bi bilo bolje, da bi svoje neumesne komentarje zadržala zase.

  2. Janez pravi:

    Hajduk je v Domžalah nastopal z močno pomlajeno ekipo, zato končni rezultat ne prikazuje realne slike.

  3. Tim pravi:

    Se mi je kar zdelo. Saj ne more ena “boga” ekipa iz Domžal kar čez noč postati velemojstrica v nogometu. Kljub temu, gre fantom iz domžal iskreno čestitati. Ekipa Hajduk je pač ekipa Hajduk iz Splita, ki je v svetu kar dobro poznana.

    Domžale 2:0 Hajduk

    Ali zgoraj slučajno piše, kakšna ekipa je igrala na kateri strani? Ne. Važen je rezultat!

  4. mat pravi:

    to domžale mi smo naj bolši

  5. torcidaš pravi:

    domžalčani še za en orgni stadionj nimate!!!!!!!
    hajduk je najbolši!!!!!!!!!!!!

  6. Casual pravi:

    Punca, prišla si na tekmo in ne na modno predstavitev, tako da drugič obuj nekaj bolj primernega, boš tudi lažje prišla po stopnicah do VIP-a, npr:superge in športna oblačila, saj ni bilo toliko medijev da bi te opazili ! Tudi če se enkrat malo manj elegantno oblečeš ti nebo škodilo ..

Komentiraj