Sunday 19. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Sladki nogomet

24. junij 2007 ob 10:48 | Vesna Lovrec |

Na Sladkem Vrhu so spet igrali nogomet politiki. Vladna ekipa je premagala nogometašice, kar niti ni nenavadno, sploh ker med ministri igra tudi bivši državni reprezentant Miran Pavlin.

Miran Pavlin: “Nočejo me menjat, ne vem zakaj, selektorja morte vprašat.”

Vesna Lovrec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. Urška pravi:

    Tisti, čigar delo sem ravnokar gledala, bi lahko opazil na začetku grb nogometnega kluba, na katerem je Vrh napisan z veliko začetnico - če pa je Vesna tudi montirala, pa bi lahko opazila že tablo kraja, kamor je šla to snemat. Kraj se ne imenuje po vrhu (ker tam *ni* nobenega vrha), ampak je to lastno ime (sicer slovnična posebnost, pa vendar).

  2. vesna pravi:

    Urska,
    hvala za popravek, v tekstu, ki je prispel na urednistvo, je Sladki Vrh pisalo pravilno, tako da urednik, daj to popravi, pa crno piko imas:)

  3. Feminist Plut pravi:

    Menim, da je vaša novinarka neprofesjonalna in ne Miran Pavlin, saj ne ve koga intervjuja. Miran Pavlin je še vedno profesjonalec, saj igra pri ljublnaskem Bežigradu.

  4. Gustl pravi:

    aroganca vladnikov in njihovih prisklednikov se nadaljuje.. Komaj čakamo volitve 08

  5. vesna pravi:

    Feminist Plut, Pavlin zase pravi, da je bivsi profesionalni igralec nogometa, morebit pa kluba, ki ga omenjas, ne jemlje profesionalno.
    Vendar kljub vsemu, hvala za opozorilo.
    pozdrav
    vesna

  6. ata hidrant pravi:

    a je bežigrad profesionalni klub ali pol-profesionalni (morebiti celo amaterski)? Kolikor vem so pri nas dejansko profesionalni le klubi prve lige… drgač pa sam bol spremlam gasilsko nogometno ligo, pa tud z jankotam, stricem topom pa stricem stanetom kdaj kako žogo brcnemo ;)

  7. mArkedzanijev Secret » Blog Archive » Sladki Vrh: Zapleti in pranje umazanega papirja v Palomi oz vojna med NS.i in SDS pravi:

    […] Kaj se bo zgodilo s Tomislavom Kovačem (SDS), nekdanjim tehničnim direktorjem Palome in predsednikom NK Paloma, kateremu je Pergerjeva zaradi izdajanja informacij in poslovnih skrivnosti dala izredno odpoved pa Uroš Krapša pravi, da bodo razloge za odpoved proučili in ugotovili kaj je za Palomo najugodneje. Je pa Kovačevi vrnitni naklonjen kot tudi poslanec SDS Marijan Pojbič. Tega se pa verjetno nadeja tudi sam Kovač, ki je pred slabim mesecem to dal jasno vedeti tudi Vesni Lovrec (Vest). […]

Komentiraj