Vesti na Vesti 00024 12-06-07

12. junij 2007 ob 14:00 | Vest |

V današnjih Vesteh na Vesti: Vestna novinarska konferenca, pred Zborom za republiko, sproščenost, Peterle in poimenovanja, jezni delničarji SJI, Kacin o Srbiji, reševanje problematike naselij posebnih skupnosti, komentar - Matej Makarovič.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 15 x komentirano
  1. puba pravi:

    vreme je idealno za pletje, posebej krompirja, pa tudi paradajznlu bo treba počasi začet cufat divjake…

  2. mArkedzani pravi:

    Niso vsa ta poimenovanja objektov bila znacilna za prejsnji sistem? Stadion JNA, ulica Veljka Vlahovica, Titov most.. Danasnja oblast ulice poimenuje po zivecih ljudeh, letalisca po neletalcih.. Sedaj se samo pricakujemo, da bodo Klinicni center preineovali v KC Andrej Bručan..

  3. Rado pravi:

    Z Makarovičem so res zadeli žebljico na glavico.

    Imel je gloooooboko “desni” komentar. Nič ne bi bil presenečen, če bi kdaj kasneje izvedeli, da mu je komentar napisal kar gospod Jambrek osebno! :-)

  4. PiPi pravi:

    imam obcutek, da dejansko nekdo pri vas bere komentarje preko maila samo za zadnjih nekaj postov??? Nikakor si ne morem predstavljati, da dejansko niste v stanju pocistit sproti spama na starih postih. In vse skupaj je mogoce 1minuta!!!!! dela na dan. Svinjak!

    .::PiPi::.

    p.s. evo, zastonj vam dam kak hint —>
    http://www.vest.si/2007/01/16/v-pricakovanju-seje/#comment-5422
    http://www.vest.si/2007/01/07/vesel-bozic/#comment-5419
    http://www.vest.si/2006/12/18/nova-ministrica/#comment-5083

  5. PiPi pravi:

    imam obcutek, da dejansko nekdo pri vas bere komentarje preko maila samo za zadnjih nekaj postov??? Nikakor si ne morem predstavljati, da dejansko niste v stanju pocistit sproti spama na starih postih. In vse skupaj je mogoce 1minuta!!!!! dela na dan. Svinjak! Pa kao nek profi design itd … ce rabite kaki hint, vam posljem kak link na stare poste (e.g. “v-pricakovanju-seje”, “vesel-bozic”, “nova-ministrica”), da boste vedeli o cem govorim … popolnoma me mine, da bi kje prebral kak komentar, ko zagledam tisti famozni “Cool site! Thank you!!” … itak, pa da je to prevec trivialna zadeva, da bi se kdo od vas ukvarjal z njo … profi amatersko, zal!

    .::PiPi::.

  6. Vest pravi:

    @ PiPi
    Hvala za opozorilo, bomo pobrisali.
    Za veliko stvari nam (žal) preprosto zmanjka časa.

  7. Marko pravi:

    @Rado

    Zakaj bi Makaroviču kdo drugi pisal kar govori? Sej je znano, da je desničar in obenem nekakšen analitik in komentator. Verjento zna to veliko boljše spraviti kot Jambrek.

  8. Rado pravi:

    Jaz ga nisem poznal, Makaroviča. Šele zadnjih 14 dni sem ga poslušal na enih okroglih mizah, pa sem se počutil, kot bi me kdo z lopato mahnil po levi! (tako me je zaneslo na desno!!!)

  9. optimist pravi:

    Demokratične volitve so volitve tistih, ki igrajo demokracijo? Demokracija torej ne zadeva nas, ljudstvo, gre samo za glasovanje polnoletnih osebkov, ki določijo, kdo se bo demokracijo igral?? A ni demokracija en jajc ki se je že zdavnaj razbil? …zgleda bolj: znajdi se kot veš in znaš. In kako naj ena devica potem konkurira ovnu ali levu?? fej

  10. ana pravi:

    A bi se dalo kje prebrat, kar je Jani povedal na zacetku vesti?

  11. Marko pravi:

    @ ana
    Dalo.
    http://www.vest.si/o-vesti

  12. Mirela pravi:

    Tega Makaroviča obupnega pa zamenjajte s kakšnim komentatorjem, ki zna komentirat, ne pa floskule žvečit…

  13. andlen pravi:

    Do skrajnosti pervertirano! Neki zombiji, očitno kumrofški asipranti, ki jih niti Partija ni spustila h koritu, se norčujejo in demokracije in države. V političnem življenju civiliziranih skupnosti so orodje politične stranke, ne pa neka anahronistična szdljevska spaka. Če bi se kvazi intelektualci radi šli propadli samoupravni socializem in kardeljansko odmiranje države, naj se to igrajo kje v Severni Koreji ali na Kubi. Bog jim požegnaj. Od tu naj se pa čimprej poberejo. (celo če jim tudi tokrat plačamo avionske karte, bo ceneje - in predvsem bolj higienično!)

  14. Jack Killian pravi:

    Še več takšnih kot je Makarovič, prosim. Včasih so me takšni ki znajo samo fluskule stresat živcirali - zdaj, zdaj me pomirjajo, sproščajo… mmmmm….

    In še trenutno dogajanje - vse skupaj zveni kot nekakšna komedija. Škoda le, da nas dolgoročno še čakajo posledice. Posledice ki jih pa bomo nosili sami. Ampak da - jemljimo tudi to sproščeno.

  15. tvoja pravi:

    preveč nastrojenosti in premalo strpnosti v teh komentarjih. Hlapec si, in hlapec boš ostal zavedno!

Komentiraj