Vesti na Vesti 00021 07-06-07

7. junij 2007 ob 14:00 | Vest |

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 20 x komentirano
  1. anna pravi:

    A v Sloveniji so tud črnci?? hec ;) Odličen komentar!!! Na žalost tisti, katerim so besede namenjene, ne razumejo/nedojamejo…ne vem no, nič se ne spremeni :(

  2. Bancek pravi:

    Še vedno na pol v pizdi :D A to mate pod kamero kakšen ekran, al iz kje berete?

  3. puba pravi:

    komentator, kdo pa si je sploh zmislu hlapce in z kakšnim namenom? smešna reč pri zatiranju, tlačenju, škornjanju slovencev je ta, da bo le-ta zmeraj na drugi strani z dvignjenim sredincem ven pogledal…

  4. Vest pravi:

    @ OMG

    Rasistični komentar je bil izbrisan.

    Spoštuj vsako vest in vse ljudi.

  5. omg pravi:

    Jaki rasizem… Potemtakem naj tudi Vest spostuje vse ljudi, pa tudi mene.

  6. Miha Rekar pravi:

    @Vest: Zakaj ne naredite video podcastov? Stvar je enostavna za izvest na takem portalu ter res praktična.

    Odličen komentar dneva! Precej ste izboljšali tele komentarje, proti tistim na začetku, ko so brali, ne govorili. Odlično, še tako naprej.

    Avizo….LOL :D

  7. zaspano pravi:

    Ko sem že mislil, da končno en dan ne bo nič o Sovi, me prlisiči komentator. Komentar sicer zanimiv in tudi lepo povedanv a vendarle poven praznih besed. To o hlapcih že milijonkrat slišano, pa tut označba družbe za negativno če ne demonstrira…. no ja…. Mislim, da se tle kaže zrelost naroda, ki se zaveda da prihajajo volitve. Naj se popravim, zrelost se bo pokazala, če se bo parlamentarnih volitev udeležilo več volilcev kot se jih je na prejšnjih. Rezulata bo pa seveda odraz ljudi oz. Kakor bomo sejali, tako bomo želi!

    Drugače pa še ena stvar. Sovražim rasizem in sem ponosen na vest in komentatorja. Ne živim v Sloveniji in prov potre te ko te domačini ne gledajo kot enakovrednega.

    AJA, še opazka čez Jonasa: malo si priredil izjave g. Grilla tako, da je izpadlo kot bi on zapravil (cerkveno) premoženje v Atlanti. Iz celotnega intervjuja se vidi, da je videl kako cerkevene organizacije skrbijo za obubožane ljudi

    Lp

  8. dahvor pravi:

    o…oo…ooo…000…u…uu…uuu… … … meeeee
    Za uspešen turizem, bi morali ponudit prazen prostor, čim večjemu številu Kultrur po Svetu, da po svoje posel za nas delajo … takoj bi vsi časopisi v vseh Deželah Sveta uvedli rubrikco…kaj je Novega u Slowenia…
    …hitro obračanje na začeku je zato, da zgleda kot, da z dvema kamerama delate, ne.

  9. dahvor pravi:

    … in tako bi se Slovenci za vedno odrešili, nečastnega naziva Hlapci in nepoštenih poslovnežev, vspčoredno s tem … in vsi bi postali zelo natančni inšpektorji, vseh mogočuh znanj … vse bi znali in bi molčali, da kakšne skrivnosti ne odkrijemo … tako bi konkurenco za dolgo matirali … težko bi kaj boljšega najdla, za promocijo…en pravi zamah in vse, no, skoraj vse težave odpravi…ostane samo propblem staranja/kako to rešit bo dosti časa ostalo za razmišljanje.

  10. dahvor pravi:

    …in prav pod parolo … kaj je nouga u Slowenia … bi morali startat…na majce potiskat…tako bi se celo cel Svet prvih Slovenskih-z veliko pisano- besed naučil…potem, ko bi zanimanje zbudili … pa naprej…vse bi znali, skozi bi zato molčali, kdor vse ve nima več kaj vprašat in tako ne bi bilo pogojev, da bi se prodali ali prostituirali ali v službo hodili in državi pol dajali, bi vse drugi to morali delat.

  11. dahvor pravi:

    …in še zakaj je zelo poomembno, da so samo pošteni poslovneži, samo zato, da so potem tudi politiki pošteni … pokvarjeni poslovneži vedno politike pokvarijo.

  12. AzzQim pravi:

    Hm, ste pa tok Tuš… vedno boljš namreč. Mislim pa, da bi lahko Sekumady lahko postal kar stalni sodelavec, ker je dober retorik, pa še dober komentar ima.

  13. Thor pravi:

    Definitivno najboljši kometar do zdaj. Se strinjam z anno.

  14. Thor pravi:

    komeNtar :D

  15. Dado pravi:

    Odlicen komentar, takih rabimo malo vec, upam, da bomo kdaj videli se Djurotov komentar, ta bi bil zanimiv (morda se Hanzkov).

  16. Giga pravi:

    Današnji komentar je bil retorično res več kot odličen. :)

  17. Boris pravi:

    kam je pa izginil Dormeo?

    http://www.vest.si/2007/05/27/kot-dojencek/

    cenzura na Vesti?

  18. Vest pravi:

    Ni cenzura ampak tehnične motnje …
    Še rešujemo - ampak zjutraj bi moral biti tam, kjer je vedno bil …

  19. optimist pravi:

    opa,zverinice…
    Z.,mala tajna velikih.
    rock on

  20. Kaktus pravi:

    Jonas besede mi z jezika kradeš! :)

    Res dobra oddaja, le tako naprej!

Komentiraj