Vesti na Vesti 00020 06-06-07

6. junij 2007 ob 14:00 | Vest |


V današnjih Vesteh na Vesti: teatralni kulturni minister, igralniški raj v Novi Gorici, Zaresne barve, prenova Ljubljane, golf na ljubljanski deponiji, Odprta meja, vreme z Jožetom Horvatom, komentar - Miro Petek.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 21 x komentirano
  1. Matej pravi:

    Aha, zato ker je “SOVA imela tehnologijo za prisluškovanje, obstaja utemeljeni sum, da so prisluškovali takratni opoziciji”… res dober argument Miro :???:

  2. puba pravi:

    vreme je takisto dosti indifirentno do človekov različnih političnih verovanj….

  3. Miha Rekar pravi:

    Dokler je bil sam minančni finister je blo še smešn, zdej k so pa še multurni kinister pa kuri me bloac itd je pa že bedna fora… :) Avizo pa le uštimejte… :D

  4. mrki orig. pravi:

    -KAJ JE OB ODHODU REKEL SIMONITIJEV? ali je mogoče napisati z besedami-nič nisem razumel, pa bi rad-prosim

  5. AzzQim pravi:

    Ma dej, tale vlada vključno s Petkom naj gredo na skupno terapijo - zdravljenje. Po možnosti tisto, kjer so udeleženci v alfa stanju.

  6. dahvor pravi:

    Oranžna barva je res barva sprememb … amak samo v eno smer iz neuspešnega v uspešno … po starih Verovanjh je Oranžna Barva barva Sonca … sonce pa vse kar ne vzdrži zakuri … po Starih Znanjih se je Ognijšče pobarvalo s ciklamno rdečo, da je Ogenj barvo/svetlobo Sonca dobil … in vsi Sveti Možje so oblečeni samo v oblačila Oranžne barve, tudi spodnje perilo je Oranžno …
    In ker Sonce vsak trenutek nekaj spreminja je ja Oranžna Barva Barva spremembe je tudi Sveta barva, zato treba zzelo paziti kako z njo barvamo, če jo zlorabimo je kazen uničenje…po starem.

  7. anna pravi:

    Ce mam pa že možnost, bom pa povedala: tale Harrah naj kar ostane U S and A, ker ni treba tem američanom povsor prstov vtikat!!! HIT je zakon in naj še naprej dela na projektih, ki so prilagojeni velikosti države…

  8. dani pravi:

    Čestitek Vesti za agitprop naravnost iz SDS. Le tako dalje!

  9. solipsy pravi:

    Tale Miro Petek je pravi luzer iz mračne scene na robu, ki človeku več jemlje kot pa mu daje.

  10. Heywood Jablowme pravi:

    Razumem vašo željo po ‘uravnoteženosti’ in ‘pluralnosti’, a se mi zdi, da bi iz konservativnih krogov lahko našli boljšega komentatorja!

  11. fifi pravi:

    Heh, Petek spet dokazuje, da vladajoči niso sposobni kritične distance do vladajočih…

  12. ALENKA MAYER pravi:

    Multurni kinister je pa zbolel za kroničnim tečnitisom, a neeeeeeeee? Ali je to tako grozna služba? Jejhata, jejhata…

  13. Grega pravi:

    Ali res vlada išče zdravilo za nočnega ptiča? Ali le podtika strup?

  14. slo.pundit pravi:

    S take vrste “uravnoteženostjo” sami sebi pišete osmrtnico, čeprav je res, da Petek iz samega sebe dela karikaturo. Ljudje so željni alternative, ne pa sprevržene interpretacije pluralnosti, kot jo propagirajo razni Grimsi in Simonitiji in na katero očitno pristaja tudi vest.

  15. D-Nice pravi:

    Ampak “uravnoteženim” komentatorjem je treba dati tudi eno šanso vsake toliko, a ne? Da se ne bi spet počutili preveč neuravnotežene in bi jokali in stokali po drugih medijih. Takole jim pa vestni na Vesti pustijo malo prostora, da zopet pokažejo tudi nam, kako razmišljajo in kako so v bistvu ubogi, ko ne morejo iz Janševe potapljajoče se ladje!

  16. herz pravi:

    Hmmmm… komentar svojega delovanja… komentar bi moral dat vaš komentator… petek pa bi moral dati kvečjemu intervju… prostor za svoje komentarje vladajoči tako dobijo v drugih medijih, medtem ko je intervju (lahko) voden v druge smeri, kot v tisto, kamor hoče vodo intervjujanec..

  17. Mare pravi:

    se popolnoma strinjam z zgornjim komentarjem herz-a. se bojim, da se vasa “uredniska politika”, ki (bo) angazira(la) petku podobne “neodvisne” komentatorje ne bo obrestovala na dolgi rok.

  18. Kaktus pravi:

    Mislim da politiki nebi smeli nastopati kot neodvisni komentatorji, če seveda ste v mislih imeli neodvisne komentatorje. Če pa želite prikazati sproščenost vlade oziroma poslancev vladajoče stranke vam je pa uspelo!

  19. Nedir pravi:

    kanser türleri nelerdir?

  20. Ne iyi gelir pravi:

    Andorra Schengen ülkesi mi?

  21. yengeç burcu pravi:

    Adıyaman halkı Kürt mü?

Komentiraj