Vesti na Vesti 00015 30-05-07

30. maj 2007 ob 15:27 | Vest |

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. 5mile pravi:

    Mene skrbi še to, da bi scenzurirali vesti na vesti. Če se pa to zgodi, pripravim državni udar.

  2. oskar pravi:

    Ne verjamem,da so SDS-ovci pobrali provizijo.Rupar je pač postavil visoke moralne norme in odšel v legendo.

  3. puba pravi:

    …mene zebe, s cenzuro al brez nje;

  4. Miha Rekar pravi:

    Tokrat pa odličen komentar dneva. Neva se je pripravila, tako kot se je treba! Pohvalno…

    Glede avizota pa LOL :D

  5. anna pravi:

    Koncno avizo!!! haha Komentar je bil res odličen! Ali stalno gledanje komentatorke v kamreo pomeni, da imate novo pridobitev - “trotelboben”? :)

  6. Mitja pravi:

    Zdaj pa imamo že čisto prava poročila, katerih ogled postaja obvezen obred po koncu službe. Pripomba: še premalo je udarnih komentarjev. Upam, da Vesti na Vesti ne postajajo samo trotelboben opozicije. Raje poslušam “dejstva” politikov in pa komentarje od Jonasa (ne od politikov).Zadnje čase je preveč politike in premalo aktualnih nepolitičnih dogodkov… Če že sprejemate želje (trotelboben, avizo) dejte mal bolj usmerit proti The Daily Show ali pa Top listi nadrealista… Rabimo malo smeha!

  7. tina pravi:

    Haha! Pohvale za avizo!!

  8. pavla pravi:

    Čestitke za komentatorko!

  9. Simon pravi:

    Vsak človek potrebuje en DBS na dan (dunajski-pomfrit-solata) in deset minut vesti na vesti :), obvezno. Dnevnik brez reklam in pranja možganov, skoraj kičasto. Le tako naprej.

  10. dahvor pravi:

    Na, sem pa tako hitro poslušal, samo, da bi Gospodično slišal, če bo kaj o moški menopauzi povedala še, sem na dnevniku vidu in zdej se mi je posvetlo, da nisem depresiven, da nisem zmešan, na momente nor, migrene so se že zdavnaj nehale, če imajo v hormonih zvezo … sem se spomnu, da bi vse bolezni odpisal in za vse samo moško menopavzo krivil, pa še moderen bom, s tem zadnjim odkritjem, do zdej nismo za to vedli oziroma pozornosti namenjali je ba skozi tle med nami, no, do zdej soo samo ženske ble boge, zdej smo še moški bogi…

  11. dahvor pravi:

    …ja dobre so Vesti, samo, ko kazalo pogledam, kaj naj gledam, sami dedci in seveda špijoni, tako, da zgleda, da so se že prodali, če kazalo, kaj si pogledat želim, pogledam, razen Katarine, skoraj nič me ne zanima…te obraze in njih govorjenje gledam povsod, že dolgo, tako, da vem kaj bodo rekli, že po slikci, v kazalu…

  12. dahvor pravi:

    samo, moška menopavza mi je pa v kotu možganov obtičala in gricka in dela ta informacija … samo, če Človk nič ne prebere, sploh mi ni jasno od kod Človeku želja, da kaj bere, tudi ni prav, laže je poslušat, Magi se tega striknto držijo … hipnotizerji vedno govorijo, nikoli ne dajo pacientu listka z navodili, za prebrat… da bo hipnotično hipnotiziran…a je kakšno zdravilo proti moški menopavzi ??? med nasvete za zdravje kakšen nasvet dajte, prosim, da bom vedu.

  13. ikol pravi:

    Od začetka do konca zanimivo in seveda… resnično.
    Avizo… he he… in mimika Jonasovega obraza ter uno: KUL… tura… Sm se skor ulegu od smeha…

    Komentar gospodične je super…. Se pa vse te informacije da dobit (najmanj) pri Chomskem…

    Fino fino… men ste zlo všečni.

    lp

  14. Uroš pravi:

    Joj, sam še lastne sence se bojte pa bo.
    Povejte, kdo vam cenzurira in kako, me zelo zanima.

Komentiraj