Vlada vs. kapital

27. maj 2007 ob 17:36 | Katja Lenart |

Na Prešernovem trgu se je včeraj v nogometnih veščinah (poleg italijanske in slovenske nogometne reprezentance brezdomcev, ki so se tudi odlično odrezali, žal pa so Italijani naše nadigrali s 5:1) pomerila tudi ekipa “gospodarstvenikov in znanih osebnosti” ter ekipa “vlade”. Rezultat je bil izenačen (6:6) in vsi so bili zadovoljni.

So pa premier Janez Janša, ljubljanski župan Zoran Jankovič, minister za šolstvo in šport Milan Zver, Jure Košir, Magnifico in drugi znani Slovenci dokazali, da za svojo kondicijo dobro skrbijo.

Jure Košir o tem, kaj bodo fantje počeli po tekmi: ” Ponavadi je debata ob pivu, al pa ob Radenski, kokr hočte”

Video: Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. Mtei pravi:

    A ni bila včasih politika boljša od kapitala v fuzbalu? :P Zgleda da se kapital krepi :lol:

  2. HST pravi:

    Erm … že na TV Slo so me znervirali, ko so poročali o tekmi med “vlado in gospodarstveniki” … zdaj pa še tle: Vlada Vs. Kapital. Košir, Udovič, Magnifico - gospodarstveniki, predstavniki kapitala?!? (Janković je izvzet, ker za zdaj, recimo, ni kapitalist, je pa bil in tudi še bo, ko se bo vrnil z ekspedicije v županovanje.) Za povrh je vsem jasno, kdo ima ključe od davkoplačevalske blagajne v tem (upam, da ne več dolgem) trenutku, zato bi bilo nemara bolj smotrno, če bi ekipi modrih rekli “gospodarstveniki”.

    Sicer pa: nimam pojma, kdo je ta odurni povezovalec/komentator, a me zanima, če je dobil befel, da mora Janšo med tekmo naslavljati z “gospod Janša”, druge pa lahko mirno s priimki?

  3. katja pravi:

    Voditelj je bil Adel Djutović, eden od Nine O. željnih v Sanjski ženski.

  4. rok pravi:

    Dobro, razumem,..da je Janković igral fuzbal na Prešercu, ker je župan in ker podpira akcije za brezdomce. Tudi recimo Magnifico, Košir in ostali se mi zdijo dokaj normalne osebe, da igrajo fuzbal za brezdomce.

    Ampak, kaj je tam delal Janša?,…si skuša po vsej kalvariji sedaj nabirati točke ali pa sta se z Jankovićem dogovorila za tovrstni randi glede denarja za Ljubljano.

    Kakorkoli,…namesto, da bi se pisalo o brezdomcih in pozitivi te akcije oz. prvenstva,…se piše o Janši in politikih. Ti politiki samo onesnažujejo okolje in meglijo oči od pravih tem.

  5. Jukich pravi:

    Moram popravit napako. Ni bila tekma Gospodarstveniki : znane osebnosti. Bila je ekipa “gospodarstvenikov in znanih osebnosti” ter ekipa “vlade”. Popravite, da ne bo pomot.

    LP

  6. Vest pravi:

    Evo, pa bomo vsi zadovoljni. Hvala in z vsem spoštovanjem do vseh vpletenih!

Komentiraj