Monday 20. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Delavci hitijo na lokaciji Pločnik

24. marec 2007 ob 10:29 | Vest |

Obnova tlakovcev na lokaciji ljubljanske kavarne Pločnik je polnem teku. Tla bodo po novem ogrevana, kar je spodbudna novica tudi za ljubljanske klošarje. Vremenske razmere so ugodne, vprašanje je le, kdo bo zmagal na razpisu za najem verjetno najbolj prestižne gostinske lokacije v prestolnici. Pravijo, da bo najemnina po novem precej visoka, ponudnik bo moral zagotoviti ob gostinski ponudbi tudi pester spremljajoči zabavni program in druge podobne “akrobacije”. Škoda je le to, da so se obnovitve lotili malce prepozno, ker ob vsem spomladanskem sončku na lokaciji še ne morejo služiti denarcev…

Video/Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. pikapokadoka pravi:

    Zanimio bi bilo tudi vedeti, koliko energije se bo porabilo za ta skrajno nepotrebni ˝topli pločnik˝. Najbolj smešno od vsega pa je, da se gradi in razpravlja o ogrevanju dejansko odprtega prostora prav zdaj, ko smo množično preplavljeni z raznimi reklamami, filmi itd. o varovanju narave. Torej, vprašanje, je res potrebnih par kvadratnih metrov ogrevanih tal v centru Ljubljane, samo zato da bo povprečni obiskovalec lokala namesto ene kave morda naročil dve, ker bo tako dobro segret?

  2. FitSpresso pravi:

    FitSpresso stands out as a remarkable dietary supplement designed to facilitate effective weight loss. Its unique blend incorporates a selection of natural elements including green tea extract, milk thistle, and other components with presumed weight loss benefits.

Komentiraj