Sunday 19. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Pozareport in numerologija

20. marec 2007 ob 7:59 | Vest |

Bojan Požar se je, kot je povedal po intervjuju z Denisom za Vest, pred določitvijo datuma prve objave njegove spletne strani www.pozareport.com posvetoval z numerologi.

Ker smo bili radovedni tudi sami, kaj bi to lahko pomenilo, smo poskusili preučiti tako potezo z različnimi numerološkimi prijemi.

Seštevek datuma in ure (22.3.2007 ob 8:00) znaša 6. Kaj to pomeni, si lahko pogledate na tej spletni strani, kjer je razloženo kaj določena števila prinašajo v prihodnjem letu.

Vsekakor pa je zanimivo, da si številke lahko razlagamo tudi v kombinaciji s črkami. Kombinacija spletnega naslova “www.pozareport.com” in datuma znaša po Pitagorejskem štetju črk 3, po Kaldejskem pa 6. Kombinacija spletnega naslova “www.pozareport.si” (ki ga je gospod Požar prav tako registriral) in datuma po Pitagorejskem štetju znaša 6, po Kaldejskem pa 9.

Če pa imenu spletne strani in datuma dodamo še ime nosilca projekta, Bojana Požarja, pa dobimo še številke 8, 4, 2 in 7.

Katero od teh števil je imel Bojan Požar v mislih, ko je določal datum prve objave strani, nam žal ni znano. Bomo pa verjetno vsi skupaj spremljali, kaj se bo dogajalo…

“Požar na miški”

Video/Denis Sarkić Numerologija/Mojca in Marko

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. pozareport.si - prvi slovenski spletni časopis?!? pravi:

    […]Bojan Požar, “enfant terrible” slovenskega rumenega tiska bo iz tiskanih medijev presedlal na splet. Pametno. S tem bi se strinjal celo Jonas, pa ga ne mara prav zelo.[…]

  2. pozareport.si - Požarjev spletni časopis zamuja pravi:

    […]Očitno je splavitev pozareport.si prestavljena na 27. marec ob 7.00, Požarja pa prosim, da me naslednjič ne nategne z datumom splavitve, ker bi drugače lahko še sladko spal, namesto da pišem tale blog ;)[…]

  3. HST pravi:

    BTW: v razvidu medijev ga še ni … si pa Sever še vedno odg. urednik Mladine :)

  4. Administrator pravi:

    Na žalost niso ažurni tisti na ministrstvu za kulturo…

Komentiraj