Monday 20. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Popovič - neprecenljivo!

9. marec 2007 ob 8:36 | Vest |

Tale filmček pošilja okrog nek skrivnostni “Truthteller”. Vsebina, kolikor vemo, nima nobene zveze z realnostjo. Razen, da je koprski župan res v Miamiju, kjer bo službeno z omenjenima osebama kar 14 dni.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. solina pravi:

    Hahahahhahaa….smešno in žalostno. Ker je res.

    Popko se valda znajde, tko kt mnogi drugi slovenski župani, ki jim večinski mafiozno razprodani slovenski mediji ne gledajo pod prste. Bravo vest.si!

  2. jasna pravi:

    looool :)) genialno …..

    Potem se bo pa v medijih zagovarjal, da je bil na službeni poti, da je bil občinski denar porabljen v prid občine in spet bo zaigral žrtev (on nikoli ni kriv ….).

    Ker pizdun… pejdi delat v Afriko (kopat diamante)

  3. braneoblak pravi:

    BEDARIJA!!!

  4. jablana pravi:

    braneoblak verjetno ne živi na Obali, sicer bi verjetno opazil, da Sabina Popeta spremlja povsod in vedno. Res, da verjetno nimajo vsi priložnosti biti na vseh pasjih procesijah, kjer se znajde, ampak če bi lahko bili, bi opazili, da je vse skupaj že smešno. Da direktorica občinske uprave pride z županom na tako podnsko oddajo, kot je Piramida in tam potem vsakič, ko jo kamera ujame vidiš, kako besno pritiska na službeni mobitel….res bedno.
    Dajte mi razložit, kaj naj župan počne z direktorico občinske uprave dva tedna v Miamiju (zraven za kamuflažo vzameta še turistično birokratko). A dva tedna se bosta menila o križarjenjih, ki naj bi turistične ladje pripeljala v Koper? A ni to stvar turističnih agencij in hotelirjev ter podobnih profilov?
    Direktorica občinske uprave, ki se ukvarja z občinsko birokracijo, se bo zdaj pogovarjala o poslih v turizmu? Najbolj hudo pa je, ko vidiš, da ljudje v Kopru ne štekajo pol k…..
    Če ne bi bilo tako žalostno, bi bilo celo smešno!
    In tako kot je k hudiču pognal vse svoje firme in očetov denar, bo zagonil tudi občino, v to ste lahko prepričani.

Komentiraj