Sunday 19. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Fejst punca

5. marec 2007 ob 23:13 | Katja Lenart |

Petri Majdič so danes v Brinjah njeni najbližji in ponosni sovaščani pripravili prijazen sprejem. Kot se za slovensko šampionko spodobi. Zbrana druščina se je zabavala že pred njenim prihodom na prizorišče, kolektiv kmečkih žena je postregel s pecivom, tudi pijače je bilo dovolj, Petra pa je malce zamudila. A množica je bila evforična, med ljudmi so čustva kar vrela. Pa tudi Petri so se rahlo orosile oči.

Na oder je stopil njen prvi in dolgoletni trener Robert Slabanja, nekaj slovensko-slovaških besed pa je spregovoril tudi njen zdajšnji trener Ivan Hudač.

Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. GlucoCare pravi:

    GlucoCare is a dietary supplement designed to promote healthy blood sugar levels, manage weight, and curb unhealthy sugar absorption. It contains a natural blend of ingredients that target the root cause of unhealthy glucose levels.

  2. Gorilla Flow pravi:

    Gorilla Flow is a non-toxic supplement that was developed by experts to boost prostate health for men. It’s a blend of all-natural nutrients, including Pumpkin Seed Extract Stinging Nettle Extract, Gorilla Cherry and Saw Palmetto, Boron, and Lycopene.

  3. prostate flux pravi:

    ProstateFlux™ is a dietary supplement specifically designed to promote and maintain a healthy prostate for male.

Komentiraj