Wednesday 8. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

“Pada dež” v vinski kleti Čotar

3. marec 2007 ob 0:07 | Vest |

Jan Plestenjak je v vinski kleti Čotar v Gorjanskem na Krasu premierno v živo izvedel svoj novi hit “Pada dež” in požel bučen aplavz prisotnega izbranega občinstva. Vinska klet in polni sodi so se iskazali za zelo dober akustičen ambient za “unpluged” izvedbo komada. Tudi vino je teklo po grlih…

Video/Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. jablana pravi:

    denis sarkić - uradni piarovec Čotarjeve kleti

  2. Sendi Krasić pravi:

    Vseh tistih v katere me povabijo…

  3. jablana pravi:

    kaj gremo štet fotke v Mladini?

  4. Sendi Krasić pravi:

    Ni potrebno. Res je, da je Vasja Čotar moj dober prijatelj, vendar kot sem napisal že prej, rad grem tja kamor me povabijo, vedno sem za stvar…

  5. jablana pravi:

    …ergo, vabijo te samo v Gorjansko? Pustiva to debato, nikamor ne pelje; hotela sem samo reči, da še laičen opazovalec opazi, da so Čotarji zelo pogosto v Paradi in da si vedno pod fotko podpisan ti. In da zgleda malo too much. Če se tebi in dotičnim ne zdi tako, tudi prav. Vem, da je Kras krasen in da marsikoga vleče tja, pa tudi vino je dobro. Lepo se imej naslednjič!

  6. Sendi Krasić pravi:

    Pa saj so bile fotke v paradi tudi iz Medane, pa iz vinoteke v Kopru, pa vinotoč Tomažič iz Huma, pa še od kje drugje, Jan Plestenjak pa tudi ne igra v vsaki vinski kleti. Jablana, a imate morda pri vas doma tudi vinarstvo, ker tako potihem protestiraš proti moji domnevni preveliki naklonjenosti samo določenim vinarjem?

  7. jablana pravi:

    Seveda imamo, saj sicer verjetno tega ne bi opazila. Pa ne protestiram, saj nisi kak vinski novinar, ki bi s svojimi preferencami lahko resnično reklamiral določeno klet oz. vinarja. Ponavljam, samo v oči mi je padlo, pa sem te malo zbodla. Če bi že bil to za koga lahko problem (pa ni), bi bil lahko le zate kot novinarja.
    Jaz to debato zdaj čisto zares zaključujem. No hard feelings, pa še enkrat (čisto iskreno) - lepo se imej naslednjič, na Krasu ali kje drugje!

  8. Sendi Krasić pravi:

    Povabite me k vam, pa bo rešeno…

  9. DEJAN pravi:

    Končno da je nekdo to opazil!Pristranski fotograf!

  10. Denis Sarkić pravi:

    Dejan, a vi imate tudi kakšno vinsko klet v katero me vabite? Da ne bom več tako pristranski…

Komentiraj