Wednesday 8. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Z Denisom in Janšo na gradu II.

2. marec 2007 ob 8:47 | Denis Sarkić |

Kaj se dogaja na gradu:


“Vsi gostje lahko na grad pridejo gledat temo…”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. kurja zupca pravi:

    Mislim, da je Denis Sarkic genialen izprasevalec. Vendar so taksni prispevki cista brca v temo. Ne le da spominjajo na POP TV in gesto, kako iz nic napraviti zgodbo, tu sploh ni zgodbe. Zelo cenim napor ustvarjalcev vest.si, ampak tole ne bo dobro.

  2. Sendi Krasić pravi:

    Bo, bo dobro. Ko se bodo začeli tudi drugi spraševati o takih minornih rečeh, kot so te na ljubljanskem gradu, bodo morda začeli drseti plazovi malih minornih reči proti vsakemu županu na Slovenskem in morda se bodo začele stvari premikati na bolje, kot to pravi znani Janez D.: “… stvari moramo začeti premikati od spodaj navzgor in samo tako se bo kaj premaknilo na bolje…”

  3. jaKa pravi:

    bo, bo dobro. tudi majhna vest je vest.

    prav posebej pa me veseli, da so bile uslišane moje tihe želje in se je ustvarjalcem pridružil tudi Janša, ki prav gotovo zna izvohati dobro zgodbo.

  4. Andraž pravi:

    Zanimiva vest! Všeč mi je, ker so vanjo vključeni tudi navadni ljudje kot v zadnjih dveh posnetkih z Denisom in Janšo. Raje vidim, da oni naredijo zagodbico kot pa Nina Osenar zgodbo.

    LP

  5. Miha pravi:

    Denis, men so tvoji prispevki fenomenalni, gledam vse ampak te so tak relax, res in totalno odštekani. Evo krasno je kako skulirano se pogovarjaš s človekom ki je letos posadil že toliko dreves, da niti ne ve več kolk, pa se potem tip vseen odpre in pove, kej več… res vsaka čast… totaln talent :)

    ampak sam na easy, tko nič besno, in to poklepetat z običnim folkom- ker prednost teh prispevkov je da te folk ne jebe… in da u bistvu iz čiste prijaznosti klepetajo s tabo kar se čut in je drugač kokr če tam prileti pop al a kanal, pa nardijo dramo v stiulu pazte kaj boste rekl ker boste na popu…

    Gledamo vest,si vsak dan bolj in že dons sem vas na kosilu že začel frendom prodajat…

  6. Sendi Krasić pravi:

    Hvala, Miha. Trudil se bom tudi v bodoče delati tako, da boste ti in tvoji frendi zadovoljni. Respect!!!

Komentiraj