Sunday 19. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Čista energija

28. februar 2007 ob 14:50 | Vest |

Danes poteka zadnji dan razpisa Ministrstva za kulturo glede Evropske prestolnice kulture. Nanj se je prijavilo tudi šest občin SV Slovenije (Maribor, Velenje, Murska Sobota, Slovenj Gradec, Ptuj in Novo mesto), ki so danes vložile kandidaturo za ta prestižni naziv. Poklicali smo na Ministrstvo za kulturo, saj nas je zanimalo, katera mesta so se na razpis, poleg omenjenih še prijavila, vendar so nam sporočili, da do 7. marca, ko bodo prijave odprli, teh podatkov ne dajejo.


Mirko Kekec (ptujski podžupan): “Slovenci se lahko združujemo.

Mojca Grobelnik

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. HST pravi:

    Draga Vest,

    če bi temo spremljali v časopisih, ki so o tem že pisali, vam ne bi bilo treba klicati Ministrstva za kulturo. Kandidaturo so vložili še: Celje, Koper (v sodelovanju z drugimi obalnimi mestnimi občinami) in Ljubljana.

    Pa še to: Maribor je vložil kandidaturo v sodelovanju z drugimi občinami, navedenimi v vašem prispevku.

  2. Mojca pravi:

    Ne da teme nismo spremljali, informacije smo želeli preveriti. Zakaj pa nismo povzemali po drugih? Primer: na strani RTV-ja je bilo včeraj objavljeno da se 27. 2. (se pravi včeraj) izteka rok, do katerega naj bi kandidaturo oddala mesta (zanimivo, da je lahko bila še ena oddana danes (28.2.)…). Torej smo raje poklicali, preverili in ne povzemali.

    http://www.rtvslo.si/kultura/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=4&c_id=37483

  3. HST pravi:

    Res spodbudno, da RTV - glede na navezavo MzK in RTV - objavi dezinformacijo o “najpomembnejšem, najbolj prestižnem” (in kar je še larifarija) dogodku, kot je EKP2012. Pih.

  4. Digital Dreams pravi:

    Digital Dreams, your gateway to the latest in technology and innovation. Here, we unravel the mysteries of the digital world, offering insights into cutting-edge trends, groundbreaking inventions, and the transformative power of technology. From AI and blockchain to virtual reality and sustainable tech, we’ve got it all covered.

Komentiraj