Wednesday 8. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Polnoletna SDS

18. februar 2007 ob 15:41 | Vest |

Včeraj je SDS praznovala 18. rojstni dan. Ob tej priložnosti je bila v Čatežu slovesna akademija, na kateri so podelili devet zlatih znakov (kot najvišje priznanje Slovenske demokratske stranke), tri posebna priznanja, dve plaketi SDS-a in priznanja trem občinskim odborom za odlične rezultate na lokalnih volitvah 2006 . Spoznali smo tudi tri mlade člane stranke, ki jim je predsednik Janez Janša podelil priložnostna darila in priznanja.

Veselje in zadovoljstvo članov ter simpatizerjev stranke je bilo vidno tudi na pogostitvi, kjer je predsednik razrezal torto. Pred tem pa je z nagrajenci in člani stranke tudi nazdravil. Opazili smo, da se zdravici ni pridružil minister za zdravje, Andrej Bručan, ki naj bi to storil že prej. Premier je ob tem dodal, da je on navsezadnje vendarle minister “za zdravje”.

Janez Janša o tem, zakaj minister Bručan ni nazdravil z ostalimi: “On je za zdravje …”

Mojca Grobelnik in Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. JB pravi:

    Kakšna žurka - se vidi, da so v vladi in imajo full keša. Kje je pa Urška? Drugače gre pa za stranko brez potenciala - vse sloni na liderju - če ga ni, ni stranke. Pa SDS mladina je tud zelo perspektivna :)

  2. Rok pravi:

    lih najbl “blond” dekle se je znasla pred mikrofonom in govorila neumnosti, kaksno naklucje :)

  3. Rok pravi:

    govorilo*, ffs

Komentiraj