Saturday 18. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Odskočil Vasja Bajc

25. januar 2007 ob 16:32 | Vest |


Direktor nordijske reprezentance komentira izgubo Vasje Bajca.
Vasja Bajc je odstopil kot glavni trener slovenske nordijske reprezentance. Primož Ulaga direktor slovenske nordijske reprezentance je že našel zamenjavo, 37-letnega Finca Ari Pekka Nikkolo.

Video: Denis Sarkić, Montaža: Marko Bratuš

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. mitja pravi:

    Sezona je za moje pojme itak zaključena, ker tole kr zdele “gledamo” je en velik dolgčas. Lansko leto so vsi skakal na Zupana kako vodi ekipo. Pa takrat so naši vsaj v finale redno prihajali, zdej je postalo pa že to vprašljivo. A je lahko še slabše? Hm, verjetn nas tudi novi trener ne more potisniti še nižje.

  2. jaKa pravi:

    ari? hudiča, predin je prerok! ;)

  3. dedo pravi:

    ne boli me denar,ki ga vlečejo “mojstri”,ampak travme njihovih “vajencev”…

  4. miky pravi:

    Fantje sramota slovenskih skokov je Gorazd Pogorelčnik ki je Vasota lepo natgnil in je lepo z Apetom ostal to je človek pi. Nevem ni mi lahko gledat ko razne Pikle trenira in fante ki že osvojijo določen nivo samo zbije v ničlo. Teško se je potikat po tekmah če se boriš za trideseterico ki se ti vsako tekmo bolj odmika res škoda da si Vaso ni naredil tima decev ne pa pi. ki so itak že predolgo v tem športu. Slovenski skoki potrebujejo popolno preobrazbo Ulaga naredi vse je dečko na mestu sam nevem zakaj še tukaj ne naredi pike na i nagnal je človeka ki je obvladal za moje mnenje je zmagovalna ekipa v slo skokih naslednja: glavni trener VASO pomočnik Goran Jasnos in Bine Norčič B ekipa Matjaž Zupan pomočnik Janez Debelak in mladinska ekipa Vsi trenerji veliko priprav in pregledne tekme vodja Sašo Komovec in za vse še to slovenski pokal tekmovanj bi moral biti pestrejši vska tekma bi morala imeti izbeno tekmovanje le tako bi fante motiverali za naprej ne pa da letos za člane ni bilo niti ene tekme lp

Komentiraj