Saturday 18. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Odbor na obisku

24. januar 2007 ob 15:50 | Vest |

Odbor za obrambo je obiskal vojašnico Franca Rozmana Staneta. Minister Karl Erjavec jim je obljubil vpogled v vso dokumentacijo vezano na nakup Patrij. O tem je spregovoril tudi za Vest.


V taki formi sem bil pri dvajsetih Video/Denis Sarkić, montaža/Marko Bratuš

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. mitja pravi:

    Ma kolk prazne slame mlatmo v Sloveniji… Skoz ene in iste stvari poslušamo, minister lahko kr en demo posnetek nardi pa naj ga malo potala okrog.

  2. dc43 pravi:

    Ajde, malo vec spostovanja do ministrov. …”kaj pa spolna moc”… ??? Nekaj je hudo narobe, ko lahko ze vsak ministra sprasuje taksne neumnosti. Majhni smo, res…

  3. Sendi Krasić pravi:

    Če bi posnel vse kar je minister govoril meni pred in po tem intervjuju, bi bila šele p……..! Če se nekdo hvali da je v formi kot skoraj petindvajsetletnik, pa seveda mene kot moškega vedno zanima ali je taista forma tudi v spolni moči, ker namreč vrhunski športniki, ko so v top formi, imajo včasih probleme s tisto rečjo… Zato se mi zdi vprašanje na mestu. Minister še vedno lahko odkloni odgovorajati na taka vprašanja in drugačna vprašanja, saj ima škarje in pol platna zagotovo v rokah. Verjetno bi večina moških ministrov v naši vladi z veseljem odgovorila na isto vprašanje, le da jim ga ni še nihče zastavil. Zaenkrat je v vodstvu naš Karel, po kondiciji seveda.

  4. Sokol pravi:

    To maste AVCHD kamero, zato niso te videi kej dost zeditani? Se mi zdi da sem vidu na dnevniku zdle…

    Drgač pa vprašaš lahko kaj hočeš, itak je ta vlada smešna, tako da ji sedejo smešna vprašanja.

  5. Rok pravi:

    Denis, sem ti že zadnjič rekel, da nadaljuj s tem, kar počneš. Erjavec pa seveda je zavajal javnost, ker je obljubil vse oklepnike za 63 mrd, zdaj pa bo 25 oklepnikov kar naenkrat treba še “špecjalno” nadgraditi. Ko sem to dokazoval septembra lani z dokumentom generalštaba, je zamahnil z roko in rekel, da nič ne velja. Samo tako dalje.

  6. mitja pravi:

    “špecjalno” ma če ni to ena fajn beseda

  7. Sendi Krasić pravi:

    In koga bi radi, da kaj vprašam jutri? Če je seveda pripravljen odgovarjati za Vest.si!

  8. ervinator pravi:

    Naredi turnejo pri ultra-levo-nestrpnih “intelektualcih” (začneš na primer pri Borisu Vezjaku ali Darku Štrajnu, nadaljuješ pa po metodi snežene kepe) in jih vprašaj, ali vidijo Ambrušane kot ljudi ali kot kaj drugega.

  9. Sendi Krasić pravi:

    Bomo videli…

  10. KRPAN pravi:

    Bravo Sandi tko naprej.

  11. mArkedzani pravi:

    Krasić, carski so tvoji prispevki :)

  12. ervinator pravi:

    Zakaj so pa nekdaj tako glasni nasprotnika NATA sedaj potihnili? Sedaj bi bila odlična priložnost za referendum o izstou iz NATA. Pa se ja ne bojijo nasprotovanja koroške in štajerske regije, ki jima bo proizvodnja patrij prinesla državni denar? Ali je v Sloveniji res tako malo problemov, da se LDS in SD izgubljata čas za ukvarjanje s samimi sabo? Naj stran brcnejo ultra-levo-nestrpne iz svojih vrst (na primer Darka Štrajna) in enkrat že začnejo delati. Zdaj pa namesto filozofskih izmečkov izstopajo tisti, ki so strankama prinašali glasove …

  13. Prase pravi:

    O tem ne more biti referenduma, ker v naslednjih nisem siguren ampak mislim da 15 ali 20 letih ne moremo izstopiti iz zveze, tako smo se zavezali v pogodbi, v nasprotnem primeru pa bi nas verjetno doletelo izobčenje iz mednarodne skupnosti, izgubili pa bi tudi vso kredibilnost v drugih mednarodnih inštitucijah EU, ZN.

  14. ervinator pravi:

    Zakon o slovenski ratifikaciji pogodbe o NATU lahko prebereš na straneh Državnega zbora. Odstopni rok je eno leto. Rok 10 in 20 let (v 13. in 14. členu) pa se nanaša na letnico 1949. Odidemo lahko torej v enem letu. Ali s tem v mednarodni skupnosti pridobimo ali izgubimo ugled, pa lahko kdaj drugič kje drugje predebatiramo. Moje stališče je, da NATO oziroma ZDA preveč hromijo OZN, zato ima Slovenija odlično priložnost pozitivno prispevati k večji učinkovitosti.

Komentiraj