Saturday 18. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kučan pred komisijo

11. januar 2007 ob 15:41 | Vest |


Kučanove zaključne besede. Video/Denis Sarkić

Parlamentarna komisija, ki ji je pred časom koprski župan Boris Popovič povedal, da naj bi ga dal zapreti Milan Kučan je zaslišala bivšega predsednika. Izvedela ni nič novega.

Vprašanja, ki so jih postavljali poslanci, predvsem predsednik komisije Dimitrij Kovačič, so bila pogosto skoraj povsem nerazumljiva. Čeprav tudi drugače, najbrž ne bi bilo nič drugače.

Jani Sever

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. izo pravi:

    Tale komentar se nanša na cel blog:
    bravo za vest.si. V zelo kratkem času se je prebila zelo visoko na mojem seznamu reči, ki mi v glavo filajo informacije. Zdi se mi, da gre za prvi domači blog, ki obljublja, da minevajo časi medijskih brontozavrov, Čas je za bolje prilagojeno vrsto, manjšo, hitrejšo, prilagodljivo, ki se zna stlačit v marsikatero luknjo in tam na brzino posnet, kar drugim ni uspelo. Čas je za … recimo velociraptorje ;-)
    Saj ne rečem - na slo web2 sceni je že kar lepo število kakovostnih avtorjev, ki imajo kaj zanimivega za povedat (in pokazat), ampak vseeno večkrat kot ne beremo o posameznikovih blodnjah o tem ali onem. Takšni blogi so sicer zabavni, a v ničemer ne ogrožajo brontozavrov. Vest.si je relevantna in ravno prav avtorsko kritična. Pokriva stvari, ki me zanimajo. Ni copy&paste. Pokaže drugačno sliko. Skratka: KeepUpGoodWork
    i.

  2. Sendi Krasić pravi:

    Hvala za lepe besede, se bom potrudil, da te tisto, kar vidijo moje oči, doseže tudi v bodoče…

  3. arjan pregl pravi:

    Krasić (Driskić?)
    Tudi sam z veseljem spremljam tale blog. V dano situacijo vnaša tudi humor, kar je precej osvežujoče.

Komentiraj