Saturday 18. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Ljubljana in vladni denar

9. januar 2007 ob 16:48 | Jani Sever |


Janković in Čerin o sodelovanju z vlado Video/Denis Sarkić

Janković pričakuje, da bo vlada namenila glavnemu mestu v prihodnje precej finančnih sredstev. Nenavadno je, da tako misli ne glede na to, da je ista vlada pred kratkim občini vzela precejšen del denarja.

Mestni svet je zato odločil, da naj župan o tem sproži spor pred ustavnim sodiščem. A to se še ni zgodilo. Se bosta torej Janković in Janša sporazumela? Včerajšnji obisk pri Ruplu je bil, kot so ga pokazale kamere, precej hladen.

Ljubljana bo najbolj pogosta gostiteljica ob predsedovanju Slovenije EU. Kljub temu je težko verjeti, da bi lahko Jankoviću uspelo vladi speljati kaj več, kot je to uspevalo županjam in županom pred njim.

Jani Sever

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. sanja pravi:

    najprej županu vzamem del denarja, s katerim naj bi izpolnil obljube, ki so Ljubljancanom vzele dah, potem ga shecam, da se bomo dogovorili za direktno financiranje v stilu ti zemljišče, mi bajto, na koncu, ko nič iz vsega skupaj ni, se pa lahko pohvalim, da sem prišparal, njega pa naj sodi ljudstvo.. je sploh možno, da bi bil Jaknović naiven???

  2. pengovsky pravi:

    Pravzaprav ni nenavadno, da Janković tako misli. V isti sapi namreč še dodaja, da če denarja ne bo, tudi projektov ne bo in bo potem s prstom (upravičeno) pokazal na Janšo. Gledamo partijo pokra, kjer trenutno oba igralca blefirata in višata stave…

  3. sanja pravi:

    samo da se bo na koncu najbrž presojalo le po tem, kdo ima kaj pokazat.. Očitno je Jankovič presodil, da bo poker vseeno dal rezultate prej, kot bi ga ustavno sodišče?

  4. Güzel Sözler pravi:

    Böbrek Hasarı: Geçebilir mi?

Komentiraj