Saturday 27. April 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Pravica do popravka

28. december 2006 ob 15:01 | Jani Sever |


Prva vožnja Video/Jani Sever

22. decembra sem vam posredoval informacijo delavca, ki je urejal okolico ljubljanske vzpenjače, da bo ta začela voziti 8. januarja 2007. Ni res. Danes je vzpenjača vozila prvič in ni tresla.

Festival Ljubljana je ob tem izdal sporočilo v katerem, med drugim pravi:

Do 9. januarja 2007 se bo z vzpenjačo mogoče brezplačno popeljati na Ljubljanski grad vsak dan med 10. in. 21. uro, razen 31. 12., ko bo obratovalni čas med 10. in 17. uro ter 1. 1. 2007 med 12. in 21. uro.

10. januarja 2007 bo sledila uradna otvoritev vzpenjače za povabljene goste, po tem datumu pa bo za povratno vozovnico za odrasle potrebno odšteti 2 €, za dijake, študente, upokojence in skupine nad 15 oseb pa 1,50€.

Jani Sever

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. dc43 pravi:

    In ? Je bilo vredno ?

  2. Jonas - Zapisi » Vzpenjača pravi:

    […] K sreči je na pomoč priskočil kolega Jani Sever z imenitnim posnetkom (sploh prve, z veljaki, škljocinarji2 in vipovci) otvoritvene fure. In k sreči sem se še pravočasno spomnil na zvestega eriksona, enkrat sem že omenjal, da je to pravi blogerski telefon, ker dela že res dobre fotke.3 […]

  3. M pravi:

    katera primitvno sljuzasta vritlezajoca prijava Brleka: “Lahko tudi povem, da je ob enajstih voznjo opravil tudi gospod zupan jankovic in da je bil izjemno zadovoljen z vzenjaco”. Zraven se ponosno skomigne z glavo in se vsem zahvali za tole prvo voznjo kakopak. Nateg od nategov, hinavscina, najvecja potrata nasega denarja in potuha lenim ljubljanskim in turtisticnim ritim, ki bodo z vsako voznjo odtlej bolj okrogle.
    over&out

  4. tomaz pravi:

    m vrjetno pomeni modrost…se dobro da sedaj vem

  5. Sralec pravi:

    […] - vest.si […]

  6. Sralec » Blog Arhiv » Vzpenjača, Ljubljanska pravi:

    […] - vest.si […]

  7. Sağlık pravi:

    İngilizce Kursları ile İngilizce Hakkında Her Şey

Komentiraj