Sunday 19. May 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Piramida spreminja svet

19. december 2006 ob 21:14 | Jani Sever |

Programski svet RTV Slovenija je na izredni seji sprejel sklep, da oddaja Piramida ni bila v skladu s programskimi standardi, zato vodstvu naroča, da sprejme ustrezne sklepe in o njih poroča na naslednji seji. Ker na seji ni bili spoštovana procedura in sprejeti sklep, po njihovem mnenju ne zadošča, so iz programskega sveta izstopili trije od petih predlagateljev izredne seje: Spomenka Hribar, Tanja Lesničar Pučko in Vlado Miheljak.
Predsednik programskega sveta Stane Granda je odstope obžaloval. Svetniki naj bi ga s tem zelo presenetili. Upa tudi, da si bo kdo premislil.

Kaj o tem pravi Spomenka Hribar:

Opravičujem se za temo, prihodnji teden več luči!

Jani Sever

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. B5 pravi:

    Ha, presenečenje pa tako… No moram priznat, da predsedniku sveta dejansko verjamem, da ga je izstop presenetil, saj kot ga. Hribar pravi, se ljudje enostavno ne zavedajo kaj se je tam v resnici dogajalo!

    Naj vsak zase presodi in na tej strani so zbrani linki do Piramide:
    http://libertarec.blogspot.com/2006/11/piramida.html

    B5

    PS: Če boš tako temne posnetke objavljal, ti jih vsaj ne bodo krali, he, he…

  2. abaris pravi:

    Odlično, Jani!

  3. kinki tone pravi:

    Bravo za naslov.
    In za vsebino bloga.
    Še pridem.

  4. mrki pravi:

    -a propos domnevno sovražnemu govoru v Piramidi:Pustite besedam njihovo prirojeno nedolžnost - govor ne more biti sovražen, to so lahko samo ljudje, ki sovražno govorijo.

  5. FlowForce Max pravi:

    Introducing FlowForce Max, a solution designed with a single purpose: to provide men with an affordable and safe way to address BPH and other prostate concerns. Unlike many costly supplements or those with risky stimulants, we’ve crafted FlowForce Max with your well-being in mind. Don’t compromise your health or budget – choose FlowForce Max for effective prostate support today!

Komentiraj