Sunday 8. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Drago Isajlovič član SD

19. junij 2009 ob 20:01 | Denis Sarkić |

Finančni minister Franci Križanič o pogodbenem sodelavcu Dragu Isajloviču, nekdanjem sodelavcu SDV, ki je skupaj z Miranom Frumnom leta 1988 zaradi afere JBTZ aretiral Janeza Janšo v podjetju Mikro Ada na Cankarjevi v Ljubljani, zdaj pa za finančno ministrstvo po pogodbi dela na prestrukturiranju slabih podjetij.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 25 x komentirano
  1. domen pravi:

    Tukaj sem na ministrovi strani, ni prav da lahko novinarji sugerirajo in napadajo politiko vsepocez, neka mera morale in kulture bi morala biti. Vcasih, se bolj kot tu pa v nekaterih drugih medijih, tega primanjkuje. Ni prav da se cloveka postavlja v nekaksne navidezno moralno sporne situacije in se pri tem sklicuje na svobodo govora. Svoboda govora ne pomeni da lahko vsi govorijo vse, ali da vsi popljuvajo vsakogar, svoboda govora pomeni da ima vsak moznost izraziti svoje mnenje in vprasevati ter dobiti vse informacije javnega znacaja. Ta svoboda naj se dostojanstveno in kulturno izraza, ta svoboda naj se podreja eticnim vrednotam, ta svoboda se konca pri morebitnem poseganju v dostojanstvo in neupostevanju spostovanja socloveka.
    Se veliko slabse se glede obnasajo marsikateri drugi mediji, prav bi bilo pa da se vse tega zavedejo in upostevajo. Morda lahko Vest da zgled drugim.

  2. JB pravi:

    Mene pa med drugim oz. predvsem zanimajo njegove poklicne kvalifikacije, izobrazba in reference prestrukturiranih podjetij. Zakaj to noben novinar ne vpraša, koga zanima njegova prva služba. Kaj pa če je burek prodajal ali pa rože na ljubljanski tržnici kot bojda župan Jankovič, ki je med drugim uspešno vodil tudi veliko gospodarsko družbo. Sarkić resno pričakujem, da boš z isto retoriko napadel ministra Lukšiča, sicer si dokazal, da si selektiven in nekredibilen. Vsaj eden (če ne dva) sta v njegovem kabinetu prav tako ali še bolj vprašljiva kandidata za zaposlitev oz. sta na vprašljiv način prišla do zaposlitve (brez ustreznih formalnih in\ali neformalnih kompetenc).

  3. Gregor Surla pravi:

    ZAKAJ PEZDETU NISI POSTAVIL ŠE ENO VPRAŠANJE TKO IZ INATA.NEMOGOČE OBNAŠANJE MINISTRA IN TO NESPOSOBNEGA MINISTRA. BORAT SKIN TA SHIT NESPOSOBEN.

  4. medek pravi:

    Kr zbežal :)

  5. WHMH pravi:

    Domen, ti si debil … Na kratko …

  6. medek pravi:

    “Economics, finance and business professionals, if the quest for the bottom line is just not enough for you, the Central Intelligence Agency has a mission like no other,” one radio advertisement for the
    http://www.reuters.com/article/domesticNews/idUSTRE55H6CH20090618

  7. koseski pravi:

    isajloviću je specialist za lisice (zlasti za njih natikanje);
    o frotiranju lisic pa pojma nima, emil filipčič bi ga v nedoglad in zaman inštruiral

    odhod ministra z vsemi nasmehi pribočnic pa je
    nekaj najbolj ignorantskega, kar je možno videti
    (igorant: puhoglavec)

  8. medek pravi:

    http://www.dnevnik.si/debate/kolumne/1042275868

    Predsednik Ahmadinedžad je odšel na obisk v Rusijo. V ponedeljek in torek se je v Jekaterinburgu srečal s predsednikoma Rusije in Kitajske ter z najvišjimi predstavniki drugih držav, ki sestavljajo Šanghajsko organizacijo. Iran je član te organizacije. ZDA so zaprosile za sodelovanje, a so prošnjo zavrnili.

    Ekonomist Michael Hudson je označil dogodek kot »najpomembnejše srečanje v 21. stoletju doslej«. Pomen srečanja je v tem, da so bili na njem narejeni prvi formalni koraki k odpovedi dolarju kot svetovni rezervni valuti. Implikacije tega so tako velikanske, da jih je težko dojeti. Chris Hedges je komentiral, da je to začetek konca ameriškega imperija. Nadaljevanje po začrtani poti bo temeljito spremenilo geopolitično podobo Bližnjega in srednjega vzhoda. Jaz bi si želel, da bi se Iranci zdaj sprijaznili z rezultatom volitev (razen če se dokaže, da je res šlo za goljufijo, ki je vplivala na končni rezultat), ohranili neodvisnost države in izpeljali svojo demokratično revolucijo, če se jim bo zdelo potrebno, potem ko nanjo ne bo več padala ameriška senca.

  9. cvek pravi:

    UDBOVCI in vohljači, ta človeška pod-vrsta je vsa obogatela. Skoraj vsi so olastninili po nekaj stanovanj, imajo premoženja vsepovsod razpršenaga, kajti imeli so informacije iz prve roke, kako bo potekalo lastninjenje itd Koristnega deleža v družbi pa niso nikoli prispevali, v ničemer !

  10. luka pravi:

    golazen

  11. konec pravi:

    Stari dobri zverinski in mafijski UDBOVCI…nič novega za komunajzerje , ne vem pa če kulturno ta drhal spada sploh še med demokratične, evropske in moderne demokracije….
    Ampak ko je UDBOAMFIJA legalizirana in do lustracije zverinskih komunističnih morilcev ni prišlo, tudi to je SPREJEMLJIVO.

  12. konec pravi:

    Stari dobri zverinski in mafijski UDBOVCI…nič novega za komunajzerje , ne vem pa če ta kulturna drhal spada sploh še med demokratične, evropske in moderne demokracije….
    Ampak ko je UDBOAMFIJA legalizirana in do lustracije zverinskih komunističnih morilcev ni prišlo, tudi to je SPREJEMLJIVO.

  13. Tovariš 88 pravi:

    Malo nehigienično je zaposlovati bivše pripadnike obveščevalnih služb, sploh če je javno znano, da so bili le ti vpleteni tudi v kršenje človekovih pravic.

    Nas in Kitajcev je 1.302.000.000 milijona :)

    Pač imamo enak sistem kot na kitajskem, kjer so največji komunisti tudi največji kapitalisti - in potem se nekateri sprašujejo o razlogih za “krizo levice”.

  14. medek pravi:

    http://socialistworker.org/2009/06/17/rebranding-war-and-occupation

  15. HHH pravi:

    Le kakšne reference ima ta Drago Isajlovič?

  16. konec pravi:

    # HHH pravi:
    20. junij, 2009 ob 20:44

    Le kakšne reference ima ta Drago Isajlovič?

    po tvojem?
    zverinski divji zvest UDBOVC (veliki sovražnik vseh demokratov) ….ali ni dovolj?

  17. konec pravi:

    Ampak vseeno pohvale sarkiću………..

  18. rukar pravi:

    Medtem, ko NKVD-ejevci , Stasi, SEKURATITAE- jevci , poniknili v kriminalno podzemlje, so naši vohljači, udbovci pretežno našli tržno nišo v varovanjih, in tam legalno izčrpavajo gospodarske družbe , banke, državne ustanove itd…Seveda veliko na osnovi starih poznanstev in “zlatih ” časov komunizma !

  19. desperado pravi:

    pač samo še ed dokaz temu kdo dejansko vlada in kako je bil mišljen sestop z oblasti - nič novega se je kdo vprašal, kdo so stari straši ali starši tistih preverjenih zsmsjevcev, ki so danes na vrhu politične in ekomoske piramide?

  20. konec pravi:

    še vedno velja pravilo: več si moril več si zaslužiš…..

  21. HHH pravi:

    Jaz vem kdo je ta Drago, sam sem prepričan, da nekaterih to ne zanima :)

  22. HHH pravi:

    Sem prepričan, da je strokovnjak za prestrukturiranje podjetij. Če se seveda strinjamo o tem, kaj za naše vrle zsms-ovce pomeni prestrukturiranje …

  23. konec pravi:

    zsms-ovce….ha, ha, ha, ha,

  24. MEFISTO pravi:

    Zakaj stari udbovec ne bi smel sodelovati z udbovcem?

    Enako se veseli enakega.

  25. cvek pravi:

    Mefisto zopet si zadel ! TEBI PA RES NIČ NE UIDE ! “UDBA. NET “

Komentiraj