Monday 16. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Janša brez heca

15. junij 2009 ob 22:51 | Denis Sarkić |

Prvak opozicijske SDS Janez Janša o zadnjem t.i. Rehnovem predlogu, vodilni poziciji njegove stranke po zadnjih javnomnenjskih anketah, partnerstvu med vlado in opozicijo, aferi Ultra, orožarskih poslih in odzivu na besede Spomenke Hribar.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 17 x komentirano
  1. MEFISTO pravi:

    Škoda, da imamo samo enega Janeza Janšo, pa veliko Peterletov

  2. krucefiks pravi:

    Škoda, da nekateri ne uvidite, da ne moreš venomer drugim očitati navijaštva, hkrati pa sam navijat.

    Očitno zna Janša tudi zmeren biti, če želi. Zanimivo, da ni uporabil izraza, da so bili zmagovalci, ampak le prepričljivo prvi. :O:

  3. kaktus pravi:

    Janša je sposoben, še tako na pogled brezizhodno stanje ZNA v trenutku analizirati in komentirati , le redki mu lahko za silo sledijo ! Torej ve takoj,” kam pes taco moli !” Vodil je doslej naj bolj načelno, verodostojno, pošteno in uspešno vlado s vsemi presežki , kljub nagajanju ob sočasnem vodenju Evropske skupnosti .
    SAM BOG NAM JE PRIHRANIL SRAMOTO, ČE BI “EU” VODILA TA VLADNA GARNITURA !

  4. medek pravi:

    Slava mu

  5. krucefiks pravi:

    Ein Folk, Ein Reich, Ein Führer!

  6. Nogavička pravi:

    Tanz mit … : http://www.youtube.com/watch?v=lvx4y4J-8aM

  7. Nogavička pravi:

    Kaktus, interpretacije gredo vštric z interesi.

  8. nobody pravi:

    JJ- kralj ulice…mesar brez duše in kančka sramote…in vi poveličujete slovenske politike! Žalostno…

    kaktus: BOG POMAGAJ TEBI, ki verjameš vsem tem farsam!! Mislim pa celo, da niti ne veš kaj pomeni načelnost, verodostojnost, poštenost in nenazadnje uspešnost v politiki…živiš v zmoti iz katere se boš nekega dne prebudil v realnost- sam in razočaran s svojimi ideali…Zavedaj se, da ima velika večina v krvi lopovstvo in da vsi postanejo člani volčjega krdela, kjer poskrbijo za ‘’svoje” pripadnike- tudi tisti, ki vstopajo v politiko z najbolj plemenitimi nameni,kaj hitro menjajo kožo in postanejo eden izmed njih- ker je to edino načelo za preživetje-ALI SI Z NJIMI, ALI PA SI PROTI NJIM-v slednjem primeru pa se ti ne kaže nič kaj dobrega, saj sami odstranijo ”izmečke”…

  9. justme pravi:

    nobody zaj si povedo da ima velika večina v krvi lopovstvo in da vsi postanejo člani volčjega krdela, kjer poskrbijo za ‘’svoje” pripadnike- tudi tisti, ki vstopajo v politiko z najbolj plemenitimi nameni….te že če tak praviš….sam zaj pa mi povej kaj je ta vlada boljša od prejšne-saj so vsi isti lopovi…sam kaj je sposobna ta vlada in pahor, kaj pa janša in njegova vlada…pahor, pomoje, pa mislim da tudi po večini mnenj ni pol tolko sposobn kot janša !!!!janša bi v tem kriznem obdobju kr nekajkrat boljše odreagiro kot pahor………

  10. nobody pravi:

    justme: očitno nisi razumel mojega sporočila- vsi so barabe in vsi prihajajo iz istega ”krdela”. Noben ni poštenjak ali pa sposoben kaj postoriti za ljudi!!! Razlika je le v tem, da imajo nekateri bolj namazan jezik in znajo bolje maipulirati z ljudmi- na koncu pa vedno štejejo dejanja in ne besede…pa mi ti povej, katera vlada pa je resnično delala za Slovence in ne za svoje žepe? Nobena! In tako bo ostalo dokler bodo vladali ti ki se danes imajo za vodilne politike v državi!!! Ljudje pa smo bedaki, ker nasedamo njihovim natolcevanjem. Ko se kamere ugasnejo, pa sledi ćisto druga zgodba…Kar potrebujemo, so korenite spremembe, ne pa podajanje štafete!!!

  11. justme pravi:

    ja sej vsi so isti….vsi za svoje žepe!sam kdo je bolj sposobn več naredit za slovenijo?janša ali pahor?

  12. konec pravi:

    naši rdečuhi očitno nimajo argumentov , ne razumejo sodobnosti in edino kar jim še ostane je sovraštvo, nestrpnost in titek…..

  13. MEFISTO pravi:

    NOBODY, tebe še ti ne razumeš!

  14. eva pravi:

    Nobody,
    ni res, kar govoriš, pa če še tako zlo pametuješ in venomer ponavljaš isto. Janez Janša ne spada v rang pokvarjenih, primitivnih politikov, kar je dokazal z dejanji v prejšnjem mandatu, dokazuje pa z besedami in dejanji tudi sedaj. Po krivem mu pripisuješ natolcevaja in ga potvarjaš z enoumnim pokvarjenim krdelom. Človeku ni potrebno biti posebno brihten, da kaj hitro ugotoviš, kdo je pameten in sposoben in kdo ima le dobro nabrušen jezik. Mi je res zelo žal, da te razlike ne moreš videti. Verjemi, da bi veliko lažje prenašal današnjo politiko, njihove spletke in podlosti. Žal velika večina današnjih vladarjev tudi spretnosti dobrega retorika ne obvlada, kako bi lahko od njih pričakovali še kaj znanja na njihovih funkcijah!? Menim, da je edino Janez Janša sposoben v danem trenutku in situaciji Slovenijo izvleči iz situacije, v kateri smo. Seveda brez pokvarjenih in podtikljivih novinarjev, ki jih pri nas žal kar mrgoli. Vse ostalo je, razen redkih izjem, danes na politični sceni velika farsa, nastavljanje kameram in promocija samega sebe. Takšnih norcev in nesposobnežev, kot jih imamo na oblasti danes, verjamem, da v vsej zgodovini Slovenije še ni bilo. Predvsem pa srčno in v dobrobit vseh (rdečih, modrih, brezbarvnih) upam, da jih nikoli več ve bo.

  15. nejc pravi:

    Ti sediš na desnici, usmili se nas. Edino ti si Sveti, edino ti Gospod, edino ti Najvišji. Hvalimo te, slavimo te, molimo te, poveličujemo te, zahvaljujemo se ti zaradi tvoje velike slave. Ti odjemlješ grehe sveta, usmili se nas, sprejmi našo prošnjo. Reši nas vsega hudega, Vsemogočni, podari nam mir v naših dneh. Usmiljeno pomagaj, da bomo živeli brez greha, in bomo varni pred vsakim nemirom, ko polni blaženega upanja pričakujemo prihod našega Odrešenika. Amen.

  16. Carlos Contreras pravi:

    No, saj za hec posebnega smisla nikoli ni imel. Spomnimo se samo Vudija Jelena … pa take fore.

  17. justme pravi:

    nejc ti si en pacient……..

Komentiraj