Monday 16. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

DARS in DDC šefa o AC

15. junij 2009 ob 22:51 | Denis Sarkić |

Prva moža DARS-a Tomislav Nemec in DDC-ja Ljubo Žnidar po sestanku s prometnim ministrom Patrickom Vlačičem o obnovi avtocest in skorajšnjem odprtju AC odseka Rebernice ter domnevnih pritiskih politike na njuno delo.

Denis Sarkić

P.S. Izjava je v celoti (za sladokusce).

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. Gregor Surla pravi:

    No tele loleke pa ne bodo skinl? Zakaj? Zato, ker so si tako podobni!!

  2. J. S. Mill pravi:

    Akcijski načrt, optimiziranje,…zdej gre pa zares:))))) ne se hecat fantje, to je podn. kakorkoli stvar obrneš, ugotoviš, da je vse skupaj podn. v kolikor res zagovarjamo stroko in kvaliteto bi vas, g. Žnidar, morali menjat. ni res?

  3. DDC pravi:

    To sta ena navadna pizdeka….. pa to ni žalitev, temveč dejstvo…

    Naj g. Žnidar odgovori: Kdo je v resnici plačal sanacijo betonskih voznih površin v predorih? Je to res plačal DARS (posledično davkoplačevalci) s takoimenovano raziskovalno nalogo, ki jo je izdelal DDC? Izvajalec del pa je bil SCT, ki je bil za te storitve plačan?

    In kako komentira naslednje dejstvo, da veliko ljudi zaposlenih na DDC so bili v preteklosti zaposleni na SCTju? Kako komentira lastniški delež g. Henigmana v inštitutu IGMAT d.d., ki izvaja kontrolo kakovosti na AC programu in se javlja na razpise, ki jih DDC razpisuje, za omenjena dela?

Komentiraj